Şimdi Ara

Ram Slotu Bozuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
12.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2x2GB olarak 4 GB ramim vardı. Ram slotlarından biri bozuldu. Şuan 2 gb kullanabiliyorum. Bu konu hakkında sizlere birkaç soru sormak istiyorum.

1- Acaba var olan arıza ileride diğer ram slotlarının da bozulmasına yol açar mı?
    2- 4gb ram almak istiyorum tek parça şeklinde acaba eski performansı sağlar mı?,
    3- Acaba anakartta sıkıntı varsa bu oyunlarda-pencere geçişlerinde takılmalara sebebiyet verir mi? Çünkü 4gb rarm kullanırken pencereler arası geçiş yaptığımda takılma olmuyordu ancak 2gb kullandığımdan beri bu şekilde takılmalar yaşıyorum ve beni çıldırtıyor.
    4 Son olarak acaba 4 gblık ram yerine anakartı mı yenilesem?

Sorular belki komik gelebilir ama gerçekten bilgisizim ama bilgiye de açım .

Teşekkürler!

• 4-5 ay önce benim kasanında slotu bozulmuştu.Diğeriyle 1-2 ay idare edebildim sonra pc perte çıktı :) anakartı değiştirmeni tavsiye ederim.
  • Anakartın marka modelini söyleyin öncelikle bakalım tek 4 gb destekliyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok üzgünüm cahilliğime verin

Ram Slotu Bozulduundefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stalker442 -- 25 Haziran 2014; 21:59:45 >
  • Stalker442 S kullanıcısına yanıt
    Bro adam anakart modeli demiş sen işlemci veriyorsun valla biran ayağa kalktım camdan atlıycaktım.
  • Hocam 2x2GB destekliyorsa büyük ihtimal 4GB destekler.
    1- Alakası yok :D
    2- Yaklaşık olarak sağlar ama biraz daha az perf. alırsın. Şöyle düşün; birinde geçiş için tek kanal kullanıyor, ikincisinde ise iki.
    3- Anakarttaki bir sorun öyle bir probleme sebebiyet vermez, büyük ihtimal pc direk gider :D Takılmaların nedeni RAM düşüklüğündendir.
    4- Anakart yenilemek bence de mantıklı ama bir soruştur istersen.
  • Ram slotun yanarken anakartavve duger ram slotuna zarar vermesede rami yemistir genelde oyun video gb gorsel iceriklerde ramdan donma takilma titreme dalgalanma gibi sorunlar bas gosterir ayrica ram ddr3 ise ki oyledir kimseye danisma destekler al bi 4 gb ram tak ama onceligin ana karti test et.cozuldugunde nasil cozuldugunu yaz ayrica 2gb ramda oyun takilmwz cogu oyun icin yeterlidir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 Slot Ram yoksa 4 Slot Ram ?
    8 yıl önce açıldı
    4 Slot 3600MHz Ram Sorunu
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler burayı çok seviyorum iyi ki yazmışım

• quote:

Orijinalden alıntı: Stalker442

Merhaba arkadaşlar forumda yeniyim.
    2x2GB olarak 4 GB ramim vardı. Ram slotlarından biri bozuldu. Şuan 2 gb kullanabiliyorum. Bu konu hakkında sizlere birkaç soru sormak istiyorum.

1- Acaba var olan arıza ileride diğer ram slotlarının da bozulmasına yol açar mı?
    2- 4gb ram almak istiyorum tek parça şeklinde acaba eski performansı sağlar mı?,
    3- Acaba anakartta sıkıntı varsa bu oyunlarda-pencere geçişlerinde takılmalara sebebiyet verir mi? Çünkü 4gb rarm kullanırken pencereler arası geçiş yaptığımda takılma olmuyordu ancak 2gb kullandığımdan beri bu şekilde takılmalar yaşıyorum ve beni çıldırtıyor.
    4 Son olarak acaba 4 gblık ram yerine anakartı mı yenilesem?

Sorular belki komik gelebilir ama gerçekten bilgisizim ama bilgiye de açım .

Teşekkürler!

1- bozmaz
    2- hayır sağlamaz
    3- 2li kanaldan tek kanala düşüğü için normal.
    4- anakart al

• Anakart tabiki tavsiye edilir dostum geçmiş olsun bu arada

• Saolun arkadaslar sanirim anakart alacagim peki yukarida ozelliklerini fotograf olarak attigim anakart benzeri bisi kac tlye olur fotograftaki yazan degerler yeterli mi bilmiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.