Merhaba arkadaşlar 2 gün önce Corsair ddr400 Valueselect 2*512 DUALKIT ram aldım taktım pc ye çalışmadı uzunca bi dıııt sesi geldi çıkardım 1 ve 3.slotlara taktım(aynı renk) yine çalışmadı tam bozuk derken 2. ve 3. slotlara taktım(farklı renkte slotlar) çalıştı.1gb da gördü ama İçimi bi endişe kapladı; ram slotları bozulmuş diye tahmin ediyorum.. Size asıl sormak istediğim farklı renkteki slotlara takınca bir sorun yaşarmıyım?Dualkit olması sebebiyle 1le3 yada 2ile4 e takmak istedim ama olmadı.Lütfen yardım edin acil yardımlarınızı bekliyorum
anakart dimm slotlarının kullanım şekline baktın mı bu arada msi bende de var twinmostan başka ram beyendiremiyorum
yaff yok abi nerden bakiim beni asıl deli eden bu şekilde tam randıman alıp alamayacağım yada zarar verip vermeyeceği çünkü oc'li kullanıyorum pc yi sürekli
normal kullanİmda reset veya donma yapmİyosa devam
merak etme bir problem yaşamazsın zaten sana uyarı verir bilgisayar açılırken
her ram vermez šrnek ben msi neo 2 platinium kullanİyorum kingston ram makinayİ aİyo ama yavaßlama ve resetlenme yapİyo ondan dolayİ twinmos kit kullanİyorum + kingston dual ler uzun geniß ipli olanlarla sorunsuz alİßİyo
reset yoksa iidir
Arkadaşlar saolun ilginiz için yok donma reset yapmıyor voltajsız 2000/2550 kullanıyorum günlük.Birde yeri değil ama yine size bi akıl danışayım anakartı değiştirmeyi düşünüyorum msi k8n neo4 platinium var abit an8 fatality istiyorum ama hiçbiryerde bulamıyorum sadece mavide sli modeli var, ayrıca değiştirmeme değecek kadar iyi bir board mı merak ediyorum en son olarak yine abit in an8 ultra modeli var; fatality ile aralarında sadece 2 tane USB Port eksiği var bu board için ne diyorsunuz? İlginize tekrar teşekkür ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme