bu puan sistemi hakkında bir bilgisi olan var mı acaba forumda?
8000 puan olunca 1 aylık premium üyelik kazanıyosun
sucveceza , tam ters söyledin
1 aylık premium alırsan 8000 puan veriyorlar...
Eğer 10.000'e tamamlarsan bi ay daha uzatabiliyorsun...
Puan kazanman için upload ettiğin bir dosyayı (1 mb'dan büyük olmalı) indiren kişi başına 1 puan kazanıyorsun (sadece free indirenlerden kazanıyorsun)
Dilersen sıkı uploadcu isen direk collecter-zone'a ücretsiz üye olarak uploadlarını o hesaba yap,10.000'e ulaştıkça bozdurup 1 aylık üyelik alırsın
ne guzelmis..
kyle007 aynı şey sayılır zaten... 1 aylık premium alanlara 8000 puan veriyolarsa... ordaki free kullanıcıların topladığı puan ne işe yaricak... ben okudum bi yerde 8000 puan toplarsan free olarak 1 aylık premium üyelik ile takas edebiliyomussun
Hayır,8000 değil 10.000 puan toplayınca 1 aylık premium hesap oluşturabiliyorsun,bu free hesabı olan için de premiumu olan için de aynı...
Ama işte premiumda satın aldığın zaman sana kıyak geçiyorlar 8000 puan vererek,böylelikle 10.000'e daha rahat ulaşıyorsun
ama 1 ay içinde idi galiba 2000 puan yapamazsan hesap silinior
puanlarda gidiyor
yılbaşında ne olacak bilen varmı?
Yılbaşında geçen yılki kıyağı yapıp yapmayacaklarını sordum yönetim karar verir siteden açıklarız dediler...
O olayın amacı zaten siteyi takip eden dikkatli kullacıları ödüllendirmekti,o yüzden son gün yılbaşına bikaç saat kala verdiler siteden o müjdeyi...
Yani eğer yine öyle birşey yaparlarsa ancak 31 Aralık'ta haberimiz olacak
Yılbaşında umarım yine yaparlar nasılsa evde geçireceğim. Beklerim
ben 1 yıllık aldım ve şu anda puanım 8500 upload hiç yapmadığım halde bu puanı nasıl kazandım ben? 1 yıllık üyelik alalı 20 gün oldu bu arada
quote:
Orjinalden alıntı: Macromedia
quote:
Orjinalden alıntı: yns emre
peki yeni acılan hesaptamı 8000 den baslıyor??
evet
ama 1 ay içinde idi galiba 2000 puan yapamazsan hesap silinior
puanlarda gidiyor
hesabın kapandıktan sonrada 1 ay bekleme süresi var.toplam 2 ay içinde
Geçen Yıl başında ne yapmışlardıki?
Ben de yaklaşık 2.5 ay önce 3 aylık hesap almıştım, bitmesine az kaldı. Upload ile uğraşmayı sevmediğimden puanım hala 8000. Bu hesabı 3 ay daha uzatsam bana uzattığım için kaç puan verecek? 1 ay uzatanlara 1000 veriyordu diye hatırlıyorum, peki 3 ay uzatanlara ne kadar puan veriliyor? 2000-3000 civarı veriliyorsa en azından 4 ay uzatmış olurum 8000 puanın üzerine ekleyip. Bitmesi yaklaşık yılbaşına geliyor, belki de bekleyip yılbaşı kampanyasından(olursa) faydalanırım.
her ay için 1000 puan veriyo. 3 aylık alırsan 3000 verecek. 1 sene uzatanlara da 12000 veriyo.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme