< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peerless -- 21 Aralık 2011; 15:44:19 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peerless -- 21 Aralık 2011; 15:44:19 > |
Dostum başka bir konuda yazmıştım kesin sonuç aşağıda
Gerekli olan donanım ve yazılımlar; 1-] Sağlam ve sorunsuz boot olabilen bir masaüstü pc 2-] Acronis Disk Director Home programı Yapılması gerekenler; 1. Aşama Raw biçiminde formatlanmış HDD'yi ikincil olarak boot olabilen masaüstü pc ye takın. Acronis Disk Director Home programını kurun. Programı çalıştırdıktan sonra RAW formatlanmış diskin üzerinde sağ tıklayıp, "Change Partition Type" ı tıklayın. Gelen menüden "07h Windows NTFS, Windows exFAT, OS/2 HPFS" yi seçin. Programın ana penceresinde yukarıda sol tarafta damalı bayrak işaretinin yanındaki "Commit pending operations (1) i tıklayın Acronisi kapatın 2. Aşama Dos ortamına geçin (Başlat---->Çalıştır---->cmd yazarak geçebilirsiniz) Burada chkdsk x: /f /r komutunu çalıştırın (Burada x yerine sorunlu harddiskin partition harfini yazın) chkdsk işlemi bittikten sonra diskiniz eskisi gibi olacak. Bu yöntemle yaklaşık olarak 6-7 tane diski eskie haline geri getirmeyi başardım hemde hiç fire vermeden edit:imla |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CueMaker -- 22 Aralık 2011; 22:52:04 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damwave -- 19 Ekim 2013; 10:48:17 > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poncikEniste -- 22 Temmuz 2015; 8:29:32 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vedat58 -- 22 Ağustos 2015; 0:41:01 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |