Şimdi Ara

Realtek AC97 Acil Yardım :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • [B][I]iyi forumlar arkadaslar ses kartım herşeyim yüklü ama ses gelmiyor acil yardımlarınızı bekliyorum delircem :mad:[/I][/B]

yardım eden etmeye çalısan herkesden allah razı olsun...

Linki : http://f1207.hizliresim.com/z/j/9stuw.jpg

Linki : http://f1207.hizliresim.com/z/j/9stx4.jpg

Linki : http://f1207.hizliresim.com/z/j/9stz1.jpg

Arkadaslar Çok Acil Yardımlarınızı Bekliyorum ! İyi Forumlar Herkese !

• baglantılarında sorun olabilir mi ? kontrol ettiniz mi ..aygıt yonetıcısınde sürücülerde sorun görünmüyor .. yanlışş yere takmış olmayasın kabloyu ..
  • Bios dan ac97 yi hdaudio olarak değiştirip deneyin birde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moloss

Bios dan ac97 yi hdaudio olarak değiştirip deneyin birde.
    baglantılarında sorun olabilir mi ? kontrol ettiniz mi ..aygıt yonetıcısınde sürücülerde sorun görünmüyor .. yanlışş yere takmış olmayasın kabloyu ..

Kablolar Pc nin ÖN Tarafına Takılı

tam bilmiyorum Tw İle Yardım Edermısın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukozen

baglantılarında sorun olabilir mi ? kontrol ettiniz mi ..aygıt yonetıcısınde sürücülerde sorun görünmüyor .. yanlışş yere takmış olmayasın kabloyu ..

Kablolar Pc nin ÖN Tarafına Takılı

tam bilmiyorum Tw İle Yardım Edermısın ?

Alıntıları Göster
    bide hoporloru tkaıyorum hoporlorun kulaklık giriş yerine kulaklıgı takıyorum kulaklıkdan cııızzz die ses ler geliyor

• quote:

bide hoporloru tkaıyorum hoporlorun kulaklık giriş yerine kulaklıgı takıyorum kulaklıkdan cııızzz die ses ler geliyor

Alıntıları Göster
    kulaklıkta hoporlorde hiç bir sorun yok gittim arkadasın pcsıne taktım ses çıkıyor ancak bnm pcde mmüzik açıoyrum çıkmıyor. :( yardım :s

• quote:

kulaklıkta hoporlorde hiç bir sorun yok gittim arkadasın pcsıne taktım ses çıkıyor ancak bnm pcde mmüzik açıoyrum çıkmıyor. :( yardım :s

Alıntıları Göster
    kablolar pc nin ön tarafına takılı demişsinz.. kadanın ses kartına baglantısı yapilmamışdır ..arkaya direk ses kartına takıp denedınız mı ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    wireless sorunu lüfen yardım
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cro@oan

kablolar pc nin ön tarafına takılı demişsinz.. kadanın ses kartına baglantısı yapilmamışdır ..arkaya direk ses kartına takıp denedınız mı ?

Alıntıları Göster
    kablolardan kaynaklı dostum. ne derse desin. Kabloları iyice takip et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: P.DJOSER

Alıntıları Göster

arka taraftanda denedım aynı

Bugün; 14:21:39

alakası yok :s

• quote:

arka taraftanda denedım aynı

Bugün; 14:21:39

alakası yok :s

Alıntıları Göster
    o zaman fiziksel bir arıza var ses kartının cipinde .. yazılımla ilgili sıkıntı görünmüyor ..kablolardan emınsın ..bağlantılarından eminsin ..
    geriye arıza kalıyor ..

• quote:

Orijinalden alıntı: cro@oan

o zaman fiziksel bir arıza var ses kartının cipinde .. yazılımla ilgili sıkıntı görünmüyor ..kablolardan emınsın ..bağlantılarından eminsin ..
    geriye arıza kalıyor ..

Alıntıları Göster
    Aygıt yöneticisinden Ses aygıtınızı devre-dışı bırakıp tekrar aktif etmeyi deneyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nist

Aygıt yöneticisinden Ses aygıtınızı devre-dışı bırakıp tekrar aktif etmeyi deneyebilirsiniz.

Alıntıları Göster
    geriye arıza kalıyor ..

Ne yapmalıyım :)

yaptım ama yine aynı kardes :(

• quote:

geriye arıza kalıyor ..

Alıntıları Göster
    öncelikle bir bilgisayarcıdan servısden v.s.. yardım alın ..daha detaylı ıncelensın ..sorun tespit edilirse harıcı bır kart kullanabilirsiniz.. slotlarınız musaıtse ..

• quote:

geriye arıza kalıyor ..

Alıntıları Göster
    ben skype kullanıyorum ordada herşey düzgün gösteriyor ama ses yok

birde bende AC97 Audio Configuration var ses le ilgili acaba ondan ayarmı yapılması gerekiyr ?

• quote:

ben skype kullanıyorum ordada herşey düzgün gösteriyor ama ses yok

birde bende AC97 Audio Configuration var ses le ilgili acaba ondan ayarmı yapılması gerekiyr ?

Alıntıları Göster
    öncelikle bir bilgisayarcıdan servısden v.s.. yardım alın ..daha detaylı ıncelensın ..sorun tespit edilirse harıcı bır kart kullanabilirsiniz.. slotlarınız musaıtse ..

bilgisayarı tamirden yeni aldım ben ekran kartı vs yeni takıldı onlarda sorun oldugnu zannetmıyorum

• quote:

bilgisayarı tamirden yeni aldım ben ekran kartı vs yeni takıldı onlarda sorun oldugnu zannetmıyorum

Alıntıları Göster
    nese beyler çok saolun ben en iyisi pc ciye getiricem iyi forumlar
  • quote:

nese beyler çok saolun ben en iyisi pc ciye getiricem iyi forumlar

Alıntıları Göster
    büyük ihtimal yeni nesil bir chipseti kullanmakta bilgisayarınız ses karıştırıcısından hoparlol'u ayarlayarak sorunu coze bılırsınız varsayılan donanım drıveri yuklu olan ses chipseti olmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: rejii

büyük ihtimal yeni nesil bir chipseti kullanmakta bilgisayarınız ses karıştırıcısından hoparlol'u ayarlayarak sorunu coze bılırsınız varsayılan donanım drıveri yuklu olan ses chipseti olmalı

Alıntıları Göster
    Sorun : Beyler Realtek Ac97 Modeli Ama Driverını Ac97 Diye İndirmiyormusuk SBLive ! die birşey heralde
  • quote:

Sorun : Beyler Realtek Ac97 Modeli Ama Driverını Ac97 Diye İndirmiyormusuk SBLive ! die birşey heralde

Aygıt yöneticisini SS olarak atar mısın bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yunus MF

quote:

Aygıt yöneticisini SS olarak atar mısın bakalım.

Atıyım

http://www.yukleresim.com/image.php?di=0SPA
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.