Şimdi Ara

Technopat'ta Recep Baltaş'la ipler koptu! TurkNet, Monster, GameGaraj, xDrive açıklama yaptı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
814
Cevap
10
Favori
50.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
80 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben inançlı biriyim ama kimsenin dinine saygısızlıkta etmem.ateistmiş deistmiş umursamam.zaten bir çok arkadaşımda var.recep fikir beyan etse o yönde açıklama yapsa ben recepi savunurdum ama adam ileri derece saçmalamış.israil savunuyorsun peygamber efendimize imkan olduğunda saygısızlık edeceğini söylüyorsun , yetmiyor uygun türklerinde zülmü destekler nitelikte konuşuyorsun. bu artık terbiyesizlik saygısızlıktır. yoksa inancı olmaz siyasi görüşü farklı olur başka takım tutar falan bunlar normaldir.

bence işin ucunu kaçırdı.

• Yetmez ama evet... Çok Çok iyi oldu...

• sivri dili başına iş açmış. boş boş konuşacağına işine bakması gerekirdi.

• moonquad kullanıcısına yanıt

Gösteremez. O 40 çocuğun kafasını kestiler yalanı patlayalı çok oldu. Bunlara kanıt gereksiz. Hamas çocuklara tecavüz ediyor de yeter. Görmesi gerekmez hemen inanırlar. Ama israil bebekleri öldürüyor bak resimlere de kanıt göster dudak büker kafasını çevirirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kayrabey -- 29 Kasım 2023; 9:39:41 >
  • Geçmiş olsun.

• moonquad kullanıcısına yanıt

Ben de onun Msi sponsorlu 4070ti videosunu beğenmedim bir eleştri yazdım sürekli pres yapıp durdu.

Bir sponsor ve 12gb kart için bu kadar altına sıçmasına gerek yok.

Mesajlaşmamızı silmiş zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 28 Kasım 2023; 16:54:18 >
  • Hak ettiğini bulmuş bence. Bu elemanın ukala,aşağılar yanı fazlaydı. Her şeyi ben bilirim edasıyla takılıyordu. Su testisi su yolunda misali. Umarım bu hayat tokadından dersler çıkarır.

• Naruto45 N kullanıcısına yanıt

monster laptop al o kadar paraya

• Kendini dokunulmaz sanıyordu ama hayatan ban yedi..Oysaki mis gibi işinde olan,tanınan birisi olarak kalkıp daha popüler olmak ve uç kesimlere yaranmak için böylesi adımlar atmasıda doğru bir şey değildi. Firmaların verdiği tepkide sonuna kadar doğru.

• kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Disaridan birsey soyluyorsun minimum 150 tl max 400 tl tutuyor ulkede kriz var tabikide

Kredi kartini zorluyor

sana gore sukredelim kabullenelim koyun olalim demi?

Biraz mantik yurut bakalim nasil oluyor. Kredi cekip alicaz heralde yada parca parca alip toplicam.

Durumum kotu dedimi kriz var hersey fais fiyat gelirimiz dustu

Enflasyoncu akp yuzunden

Bu bir gercek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 28 Kasım 2023; 16:56:21 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Naruto45 N kullanıcısına yanıt

ben kriz yok demedim hala 8 yıllık pc leyim bozulmadığı sürece almam bu pahalılıkta,70.000 lik pc alıcam diyince şaşırdım iyi para. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 28 Kasım 2023; 16:58:15 >
  • Ssd arastirirken bir videosuna denk gelmistim. Izledigim ilk ve tek videosu oydu. Bir markayi kotulemek icin elinden geleni yapmis bide insanlari yanlis bilgilendirmek icin bir suru yalani vardi. Ayriyetten markayi kotulemek icin yaptıgı testin sonuclari da gayet iyiydi. O gun vermistim notunu zaten daha da yuzune bakmamistim. Uzuldum diyemem gitsin israilde kumda oynasin artik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bender B. Rodriquez kullanıcısına yanıt
    Ilgincmis

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

james donkey miydi?  

• Siz daha kendinizi sansürlemeye devam edin. Bu dinciler özgür konuşmaya tepki göstermenizi sağladı ya bugün, yarın siz de onlara dönüşeceksiniz. Zaman içinde bir bakacaksınız dünya görüşünüz bu radikal islamcılarla ortak olmuş.

Link varsa yolla hocam, bakalım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşünce özgürlüğü bir tarafa, nefret ve kin söylemi bir tarafa...

Recep artık düşünce özgürlüğü kısmını aşmış, aşırı bir nefret ve tehdit eylemiyle atmış bu tweetleri, 2016 yılından beri böyle neredeyse 50 tweeti varmış. Ben gündem olunca farkettim. Technopat'ın kararı doğru. En iyisini yapmış.

İstediğin dine, varlığa, eşyaya inan, yada hiç bir varlığa inanma, benim umurumda olmaz ama her inanca ve dine saygı duymak zorundasın Recebim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KendineMühendis -- 28 Kasım 2023; 17:40:28 >
  • harunefetr kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk başta milletin düşüncesinden çalıştığı kuruma ne ne alaka demiştim. Sonra neler yazmış diye okudum tadını kaçırmış tepkiler fazla ama gerekli. Ama hala çok haz etmesem de özel hayatında yaptığı hatayı çalıştığı şirkette mal etmek çok saçma. Monster da hadi reklamın kötüsü iyisi olmaz diye atlamış adam zaten özür dilemiş istifa da etmiş sen niye ertesi gün çalışmıyorum küstüm diye açıklama yapıyorsun.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.