Arkadaşlar bu oyunda 3 rütbe alan bir savaş aracı veya askerin dayanıklılığın artması, kendini iyileştirmesi, atış menzilinin artması ve atışlarının daha etkili olduğunu biliyoruz peki 1 rütbe aldığı zaman herhangi bir özellik kazanıyor mu?
Evet ustalar???????????
Yine aynı şeyler daha az artıyor...
1 rütbeli oldumu hiçbirşey değişmiyor.
hp'nin kendi kendine artması sadece üç rütbede oluyor
1 ve 2 rütbede ünitelerin verdiği damage artıyor diye biliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Temren
Oyunda 2. rütbe yokki direk 1 den direk 3 e atlıyor.
1 rütbede sadece saldırı gücü artıyor Temren'in dediği gibi.
quote:
Orijinalden alıntı: Impavide
quote:
Orijinalden alıntı: Temren
Oyunda 2. rütbe yokki direk 1 den direk 3 e atlıyor.
oyunu oynamayalı seneler oldu, ben 2. rütbe var diye hatırlıyorum nedense, yanılıyor da olabilirim tabi
2 rütbe var..kademe kademe artıyor işte.verdiği hasar vs. 3 rütbe olunca kendini iyileştirebilme var + olarak ..
Ben aslında saldırı gücünün arttığını sanmıyorum. Çünkü şöyle bir deneme yaptım birtane rütbesiz zeblin, birtane 1 rütbeli zeblin, birde 3 rütbeli zeblini aldım ve Ctrl ve farenin sol tuşuna basarak yere devamlı bomba atmalarını sağladım
Sonuç: rütbesiz ve 1 rütbeli zeblinin bomba bırakma hızları aynıydı ve bıraktıkları bombalar kırmızıya yakın tonda bir patlama oluştururken 3 rütbeli olanın bomba bırakma hızı diğerlerinden çok daha hızlı ve bıraktığı bombalar beyaza çalan bir patlama oluşturuyordu.
Yani benim görüşüm "adam olacak çocuğun kendini belli etmesi" gibi 3 rütbe alacak olanlarda kendini 1 rütbe alarak belli ediyor, elimden tutan olsa bende gelecek var hesabı
C&c serileri için genelde rütbe 1'de daha hızlı atış yapar rütbe 2'de daha fazla hp götürür rütbe 3'te en fazla hp götürür ve kendini yeniden tamir etme özelliği gelir
rütbesiz de 1 hasar tek rütbeli de 2 hasar 3 rütbeli de ise 3 hasar + kendini iyileştirme imkanı
oyunun orjinalinde 2. rutbe yoktur fakat mod da vardır.arkadaş mod oynamış herhalde.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme