Kredi borcum bitti ve krediyi veren banka bana noter onaylı borcu yoktur yazısını gönderdi. Bu yazı dün elime ulaştı. Ne kadar süre içinde ruhsat işlemlerini yaptırmam gerekiyor? Veya şöyle sorayım: bunun bir süresi var mı yoksa elimde o yazı olduğu sürece istediğim zaman trafiğe gidip ruhsat işlemlerini yaptırabilir miyim?
Teşekkürler, Suat
bir sigorta sirketinden detayli bilgi alabilirsiniz.
rehin kaldırma prosedürünü bende merak ediyorum, bilen biri vardır mutlaka
Hocam ilçe trafik amirliginden randevu almaniz gerekiyor.. Websitelerinde var.. Netten randevuyu aldiktan sonra ,ilce emniyet trafik amirligine gidiyorsunuz.. Borcu yoktur belgenizi verdikten sonra rehin islemi kaldiriliyor.. Benim size onerim ruhsattaki rehin yazisini sildirmemeniz,cunku bunun icin 350 tl den fazla istiyorlar oyle hatirliyorum.. Subedeki gorevli memur nasil olsa arac satilirken sistemde rehinli gozukmeyecek demisti. Ekstradan birde sirf o yaziyi silmek icin o kadar para vermenize gerek yok demisti. Bizde kabul ettik,aracida satarken hicbir sorun cikmadi..
Teşekkürler. Yazdığınızdan anladığım kadarıyla trafik şubedeki işlemleri yaptırmak için bir zaman şartı yok. Yani ne zaman istersem gidip bu işlemleri hallettirebilirim, öyle mi?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme