Şimdi Ara

REKLAM NERDEN ALABİLİRİM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • REKLAMLARDAN PARA KAZANMAK İSTİYORUM HANGİ SİTEDEN ALABİLİRİM

• bende istiyorum valal günlük hitim 600 oldu ama bu konu hakkında dişe dokunur kesin bi bilgi yok.tabi google ve gitti gidiyor reklamları haric
  • Bence En iyisi Google. Cunki Limiti Doldurdugunda Paran hemen hesabına Yatıor Bekleme Yok Direkt. Tavsie Ederim
    Google Adsense TIKLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archery -- 20 Aralık 2005 15:43:45 >
  • adsenseyide doldurmak var ama...
  • Kardeş kolay çalışmalarınızda başarılar dilerim ilk oncelikle :)

Reklamın babası da google ona en iyi para baglayan da google tıklama başına 0,5 cent veriyor sanırım fakat AdWords sistemine senin sitenin girip giremeyecegini google kendi belirliyor yani her onune gelene reklam vermıyorlar anlıycan.

Daha fazla bilgi için al sana Kaynak;https://adwords.google.com/select/Login?sourceid=AWO&subid=TR-ET-ADS&hl=tr :)
  • Bu aralar google dan para alma vakti geldiğinde banlananlarda çok arttı. Kendi gösterimden alıyo tabii parayı.
    Birde bende şahit oldum 3 kişi 3 gün üstüste tıkladımı bu senin düşmanın da olabilir Banlanıyorsun.
  • evet ben banlandım mesela 62 dolarım olmustu...Googgle yidiremedi kendine herhalde banladı!!!Böyle reklam vberen sirket yokki.Mesela benim sitem spor sitesi bi spor magazası rewklam verebilir ama nerdeeeeee!!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BUNU NERDEN BULABİLİRİM ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hostbul.net 'in reklamları da fena sayılmaz..
  • walla arkadaşlar benim www.donanimbilgi.com daha kuruluyor ama ben reklam alırsım ana sayfama hosting firmam ve en iyi pc şirketlerinden almayı düşünüyorum.tabi forumda var ama ona reklam koymam nasıl derseniz onlarla irtibata geçeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzMeN OzzY -- 22 Aralık 2005 1:31:58 >
  • Alemsiniz yahu :). 1-2 bin hitle reklam alsanız nolur almasanız noolur? 40-50 ytl 1 ay en fazla. e kardeşim. paraysa derdin git çalış yahu. günlük işçilere 20 ytl veriyolar. pc de 1 ay site için ayırdığın zaman ile kaç gün çalışırsın sen düşün.
    siz bakın keyinize. 3-5 şey yapın. neti oyun ve chat ile sınırlı sanan insanlardan farklı yönünüz olsun. üretken bireyler olun.

para mı? o bi yerden gelir korkmayın
  • Zaten site acıyosan amacı para asla olmamalı.Para para nereye kadar hocam...

Ama illa diyosan kazanacam sabırlı olman gerek
  • quote:

Orjinalden alıntı: _KoLCu_

Alemsiniz yahu :). 1-2 bin hitle reklam alsanız nolur almasanız noolur? 40-50 ytl 1 ay en fazla. e kardeşim. paraysa derdin git çalış yahu. günlük işçilere 20 ytl veriyolar. pc de 1 ay site için ayırdığın zaman ile kaç gün çalışırsın sen düşün.
    siz bakın keyinize. 3-5 şey yapın. neti oyun ve chat ile sınırlı sanan insanlardan farklı yönünüz olsun. üretken bireyler olun.

para mı? o bi yerden gelir korkmayın

arkadaşlar ben para için demiyorum onları ilerde referans olarak gösterecem yani google gibiler referans gösterilmez aöma şirketler olur he artı para isr benim yılda domain ücretimi ödesin yeterli

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.