Şimdi Ara

RENAULT 11 (flash,rainbow),FİAT tipo mu ?? hangisi tercih mantıklıdır??*

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • flshlarda 1.7 motorun olması bi yönden avantaj bi yönden dezavantaj...tipoda 1.6 motor var biraz daha oturaklı bi arac...tipo biraz daha mantıklı gözüküo burdan..

• Bence Tipolar Mantıklı Dediğin Gibi Oturaklı Araç Kardeşim
  • aslında flaşlarda kötü bi araç değil de kardeşim..140la viraja girmeyin fln diolar takla atma riski çokmuş heralde flaşların ..???
  • Flashlerın Yağmurlu Havada Ölüm Makinesi Olduğunu Biz Satın Alırken Satan Adam Söylemişti :D Biz O Arabayla İbre Sonunu Gördük Ama 4 lastiğin Havalandığını Hissettiriyo Kötü Araba Değil Hafif Araba Alacaksan Eğer Bağajına Beton Döktürmeni Tavsiye Ederim
  • güzel espriydi.....tipo birazdaha mantıklı gibi lpg de olduktan sonra koy gazını bin git yani...flşlara nazaran birazdaha..problemsiz bi araç olarak gördüm bn..
  • Evet Öyle Flasha Göre Daha Mantıklı Bi Araç...
  • kaydeli K kullanıcısına yanıt
    aynen onların kasa baya hafiff
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu ikisinden tipo tabi ki performans flash stabilize yol flash parça ucuzluğu flash sadece flash aldığında araba hafif basıklaştıracaksın yada arkaya ağır bişey atcaksın virajlarda çok savurmasının sebebi farkettiysenin arkası çok havada broadway flash kadar savurmaz arkası basık dır tipo dua edin elektrik arızası vermesin tamirci abilerim tipo tempra dan bişey anlamıyoz diyorlar bence ikisinede bulaşma mazda 1.6 yada europa yı tercih et tipo kadar donanım yada konfor olamaz ama sonuçta sorunsuz ve ustası çok
  • Tabiki de tipo. Ancak temiz bir tipoya 12 -13 liradan asagi istemiyorlar. Modeli dusuk 1.6 veya 1.4 s karburatorlulerden alirsaniz 9 civarina temizini bulabilirsiniz. yok ben 98-99 model istiyorum enjeksiyonlu olsun falan diyosaniz kesinlikle 10 un ustune cikmalisiniz. 7-8 liraya alinan tipolardan %90 hayir gelmez.
    Arac fiyatlari acayip artti cunku. 10 bin yazdiklari arabalarin bile koltuklari yirtik, hor kullanilmis olabiliyor. Modelden ziyade aracin diriligine bakin.

Bu arada flashla kiyasladiginiz icin fiyatlardan bahsettim. Flashlar daha ucuza bulunabilir. Tipo hakkinda soykediklerimi ciddiye alin. Her turlusunu kullandim tiponun. Temizini bulursaniz asla pisman etmeyecek bir aractir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.