< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inch -- 24 Haziran 2024; 19:12:53 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inch -- 24 Haziran 2024; 19:12:53 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
sıfır şart değilse 2022 model 23 çıkışlı 1.6 180 hp 3008 gt line alıp keyfinize bakın derim şahsen :) |
Fiyatları tam bilmemekle beraber aynı sınıf skoda suv ailesinden araç var ise onu tercih ederim. Ancak bu ikisi arasından şanzımanı iyi olmasa da austral tercih ederdim. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bence bir konu daha açmalısınız < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
408 bildiğin klostrofobik. 1.78 boyla arka koltuklarda 5 dakika oturamadım showroomda. Karanlık ve çökük. Ben olsam bu segmentte Cupra Formentor, Ateca, 3008 ve C5 Aircross gibi çok daha iyi alternatiflere bakardım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soleil06 -- 30 Haziran 2024; 17:4:44 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
3008 ve 308 sahibi Peugeot sever olarak bu ikisinden Austral tercih ederim. |
Ben de... |
Bence 408 GT < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
1.2 puretech motor sıkıntılı. 408 dışarıdan daha şık duruyor ama austral bana daha konforlu daha kullanışlı geliyor. |