Şimdi Ara

Renault Fluence 2012 1.6 16V Otomotik vites

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ilk defa otomatik bir araç aldım ve D (ileri) konumuna getirdigimde vitesi aractan tıkırdama sesi gelmekte hareket ettigimde 20 km hıza geldiginde ses kesilmekte acaba neden böle yapmakta sanjumandan korkuyorum ve bulundugum ilçe de tek bir tane usta var oda pek bu olayla alakalı degil sizden yorumlarınızı beklıyorum degerli arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renault Fluence 2012 -- 31 Mart 2018; 18:44:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilen arkadaslar gelip cevap verecektir. Benim bildigim kadariyla o araclar malesef cvt ve cvt sanzimanlar bakimi yapilinca kusursuz yapilmayinca allahin belasi bir sanziman. Yag degisimi vesaire hayati onemli.

• Araciniz cvt sanzimana sahip, buyuk ihtimal alındığından beride sanziman sivisi degismemistir.

En kotu 60bin kmveya 4yilda bir sivi degismesi lazim.

Once servisten cvt sivi degisimi varmi onu kontrol ettirin. Yapilmadiysa muhakkak yaptirin.

Alelade sanayi ustasi anlamaz o isten serviste maliyeti neyse yaptirin. Istanbuldaysaniz belki ustasini bulabilirsiniz.

Cvt sanzimanda zamaninda sivi degisimi herseydir. Ihmal edilirse sanzimaniniz doğru calismaz, bozulur.

Hayirli gunler

• Askeri personel oldugum için dogu görevindeyim izne çıktıgımda artık servise sokacagım tavsıleriniz için sagolun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.