Şimdi Ara

Renault Fluence Yarı Otomatik Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
13.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Fluence 2011 model Yarı Otomatik Benzin+LPG'li almayı düşünüyorum. Yarı otomatiği hakkında hiçbir bilgim yok. 2015 Jetta 1.2 tsi yarı otomatiğini kullanmışlığım var. İlla DSG şanzıman kadar iyi değildir ama en azından kullanan arkadaşların tecrübelerine ihtiyacım var. Kullanan, süren arakadaşların tavsiyelerini bekliyorum. (Araç hakkında diğer görüşlerinizi de bildirebilirsiniz) Teşekkürler herkese şimdiden..

• benzinli modellerde edc yarı otomatik değil cvt kullanıyor diye biliyorum bence daha sorunsuz olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BU soruyu daha geçen hafta Renault yetkili servisine sordum. Bu araç yarı otomatik mi cvt mi, tam otomatik mi dedim? 10 dakika kendi aralarında herkese sordular ancak bana bir cevap veremediler. Ben de merakla bekliyorum, 2011 Fluence'lerin otomatik şanzımanı neidr?
  • benzinliler cvt dizeller edc
    cvt sorun çıkarmaz
  • Makyajsız Fluenceler de BVA 4 ileri tam otomatik var. Makyajlı olanlar da xtronic (CVT) şanzıman vardır.
  • Dizel olsa al derdim ama makyaj olmayan kasalarda benzinli otomatik 4 ileri BVA şanzıman çağ dışı resmen almayın

• EDC DCI forever

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Üstteki arkadaşın da dediği gibi, makyajsız benzinlide 4 ileri tam tam otomatik, makyajlı benzinlide cvt şanzıman var. Dizellerde çift kavrama edc var.
  • Peki kullanan biri olarak ben cevap vereyim 4 ileri olmasi ne kadar az gibi görünse de ben şehiriçi şehirler arası bir eksiğini hissetmedim.Sanziman tam otomatik tork konvertörlü yani gayet sağlam bir sıkıntı yaşamadan uzun süre binersin

• Makyaj öncesinde bva var. Alınmaz bence 4 ileri şanzıman tam otomatkte olsa

• quote:

Orijinalden alıntı: hsn_33

Peki kullanan biri olarak ben cevap vereyim 4 ileri olmasi ne kadar az gibi görünse de ben şehiriçi şehirler arası bir eksiğini hissetmedim.Sanziman tam otomatik tork konvertörlü yani gayet sağlam bir sıkıntı yaşamadan uzun süre binersin

Yani oranları uzun olsa da sağlam şanzıman. tek sıkıntı vites sayısının az olmasından dolayı yakıt arttırması.
  • 110 bg extreme edition bva fluensi benzin+ lpg ile iki yıl kullandım. ilk kalkışı ağır sanki gitmiyor gibi bir izlenim vardı. Gitmesi için çok basınca da malasef motor bağırmaya başlıyordu. 4 ileri kasa ağır olması nedeniyle yetersiz geliyor ayrıca yakıtı sehir ici lpg de 12 -13 litre civarıydı. Perfonmans beklemiyorum fiyat uygunsa düşünülebilir demistim. 22000 km deki arabaya aldim. Lakin bir türlü ısınamadım. ilk fırsatta sattım. Bütçeniz uygunsa dizel otomatik edc 110 bg versiyonunu düşününün derim. Onu da alırsanız makul hızlarda gitmeniz lazım zira kasa çok dengesiz malesef virajlarda yol tutusu zayif. Tercih sizin artık hakkınızda hayırlısı...

• Evet yakıt fabrika verisi 10 lt ama bu Civic otomatikte de aynı araç tüp ve otomatik olmasından dolayı hantal kalıyor ama ben memnunum.Basinca da gitmiyor diye bir durum yok

• Cevaplarınız için teşekkür arkadaşlar..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.