Şimdi Ara

Renault kafayı sıyırmış arac almak isteyenlere duyrulur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar renault 20-30 nisan açık kapı festivalinde manyak kampanya yapmış arabayı şimdi alın 2007 de ödemeye başlayın yahu 2007 e 8 ay var araba eskir parasını ödemeye başlayana kadar ama yeni araç almayı düşünenler için güzel bir fırsat
    megane hb 25000ytl den
    laguna 36000 ytl den başlayan fiyatlarla satılıyormuş arac bakanlara haber edeyim dedim

edit: Bir noktayı yazmayı unutmuşum eski aracını getirene bu kampanya yapılıyor eskiyi getir yeniyi götür hesabı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord -- 25 Nisan 2006; 14:16:16 >

• aksam ustu gidip bakacam megane 2 hb.ama umutsuzum.benim arabaya 10 a sayariz diyecekler sıyırip gidecem.
  • gittim kampanya şartlarını öğrendim bugün hiçte öyle bi mucize yok 7 ay sonra ödemeye başlıyorsun ama tek yaptığın faizi ertelemek oluyor yani bu süre içinde aylık faiz çektiyin kredinin üzerine ekleniyor ekstradan 7 aylık faiz ödüyorsun veridyin arabayı ölü fiyata almalarıda cabası yani hiçte öyle karlı bi olay gibi gelmedi bana yada belki bana uymadığından sıcak bakmadım fazladan 7 aylık faiz ödeyip elindeki arabayı yok fiyatına vermek isteyen için 10 numara bi kampanya ama
  • güzel
  • Yanıltıcı reklamlar bunlar...
  • aracı alacaksın 8 ay bineceksin götürüp satacaksın parayı ödeeyecen ::))) maksat laguna yada meganeyede bindim olsunn
  • vARDIR Bİ BİT YENİĞİ... Bİ DEFA ONU YAPMAK YERİNE FİYATLARINI DÜŞÜRSÜNLER...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • +1000

adamlar reklamı yapıp kandırabildiğini kandırmaya çalışıyor
    hiç cazip bir kampanya değil aman dikkat.
    Ben de gittim piyasada 19 a rahat satabileceğim aracıma 15000ytl verdiler
    ohaaa dedim

quote:

Orjinalden alıntı: Platinium

gittim kampanya şartlarını öğrendim bugün hiçte öyle bi mucize yok 7 ay sonra ödemeye başlıyorsun ama tek yaptığın faizi ertelemek oluyor yani bu süre içinde aylık faiz çektiyin kredinin üzerine ekleniyor ekstradan 7 aylık faiz ödüyorsun veridyin arabayı ölü fiyata almalarıda cabası yani hiçte öyle karlı bi olay gibi gelmedi bana yada belki bana uymadığından sıcak bakmadım fazladan 7 aylık faiz ödeyip elindeki arabayı yok fiyatına vermek isteyen için 10 numara bi kampanya ama

• quote:

Orjinalden alıntı: jackal73

+1000

adamlar reklamı yapıp kandırabildiğini kandırmaya çalışıyor
    hiç cazip bir kampanya değil aman dikkat.
    Ben de gittim piyasada 19 a rahat satabileceğim aracıma 15000ytl verdiler
    ohaaa dedim

quote:

gittim kampanya şartlarını öğrendim bugün hiçte öyle bi mucize yok 7 ay sonra ödemeye başlıyorsun ama tek yaptığın faizi ertelemek oluyor yani bu süre içinde aylık faiz çektiyin kredinin üzerine ekleniyor ekstradan 7 aylık faiz ödüyorsun veridyin arabayı ölü fiyata almalarıda cabası yani hiçte öyle karlı bi olay gibi gelmedi bana yada belki bana uymadığından sıcak bakmadım fazladan 7 aylık faiz ödeyip elindeki arabayı yok fiyatına vermek isteyen için 10 numara bi kampanya ama

arkadaslar kampanyayı bilemem ama her galeri her bayii sizin arabanızı piyasa degerinden almazki heleki oraya yenı araba almaya gıdıyorum dersen nasıl olsa elinden cıkarması lazım diyip dusuk fiyat cekmeleri cok normal en guzeli arabanızı kendiniz satmanız..

walla kampanyayı bilmem ama çekilişle renault formula 1 aracıyla hız testi diye bsy warmıs siz kullanıosunuz o baya ılgımı cektı

• 9 rahatlıkla satabileceğim aracıma 7 verdiler! Artı demin telefonla öğrendiğime göre 7 aylık faizide hesaplayıp fiyata ekliyorlar. Kampanyaya bak kampanyaya!
  • quote:

Elindeki arabayı yok fiyatına vermek konusunda haklısın,mezarcı bunlar..

Satarken 2. eli süper felan diye sallayıp 2 sene sonra ölü fiyatına geri alırlar...

• gidip konuşmadım ama reno normalden daha fazla kar koymayacağı işe girmez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4polat

Yanıltıcı reklamlar bunlar...

bencede
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.