Bildirim
Renault Kangoo 2003 Dizel LütFen CevaPLAYINIZZZ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
[Deleted by Admins] -
teşekkürler arkadasım ama bende 1,5 alıcaktım ama 1,9 elime düştü 12,500 lira araba cok bakımlı ama benim işime yaramazmı?belki tatile fLn erzincana kadar gidebilirim.sSizce + ları ney - leri ney ögrenebilirmiyim? Bu arada İlgin içinde tesekkürler arkadaşım.Bide Kacırmiyim diyorum.Araba sapa saglam.Birde 1,9 Nekadar yakıor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kakma -- 9 Mart 2010; 20:34:02 > -
Hocam kesin ve net söylüyorum sakın 1.9 alma.Bunu 5 sene 1.9 kangoo 2003 kullanan biri olarak söylüyorum.En büyük sorunu turbo yok araba gitmiyor,motor çok sesli çalışıyor,sonradan açılma olduğu için konforsuz,sesi çok alıyor.Her yönden ofsayt:) -
Bu Beni temmuzun sonuna kadar idare etmez mi? Temmuzun sonunda 2milyar daha ekleyip 1,5 alıcam 2004-2005 model Bide sonradan acılma derken neyi kast ettin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kakma -- 10 Mart 2010; 14:24:50 > -
Sonradan camlar falan ekleniyor araca.Orjinal camlı gelmiyor.Sonradan açılma demekle onu kastettim.Ben son sözümü söyledim.Alırsan beni anlarsın :) -
Teşekürler... -
[Deleted by Admins] -
[Deleted by Admins] -
saol zaten 3 ay sonraya kaldı hepinize Tşkkürler... -
arkadaslar bana 5-8 milyar gibi bi fiyata araba önerirmisin hackbeck lerde 5 kapı olursa ii olur 3 kapı tercih dısı bide modeli olabildiqinde yüksek olsun hafta sonları arada qünü birlik qezilere cıkabilirim cevaplayan arkadaslara teşekkürLeR....!!
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X