Şimdi Ara

Renault Kangoo 2003 Dizel LütFen CevaPLAYINIZZZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mergaba arkadaslar ben Renault kangoo 2003 model 1,9 motor dizel araba almayı düsünüorum elimede bir tane düstü ama 1,9 güzel mi hususi kullanıcam araba cok rahat fakat bana + larını - lerini söylermisiniz birde turbosu yok taktırabilirmiyim , motoruda degiştirebilirmiyim ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

• [Deleted by Admins]
  • teşekkürler arkadasım ama bende 1,5 alıcaktım ama 1,9 elime düştü 12,500 lira araba cok bakımlı ama benim işime yaramazmı?belki tatile fLn erzincana kadar gidebilirim.sSizce + ları ney - leri ney ögrenebilirmiyim? Bu arada İlgin içinde tesekkürler arkadaşım.Bide Kacırmiyim diyorum.Araba sapa saglam.Birde 1,9 Nekadar yakıor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kakma -- 9 Mart 2010; 20:34:02 >
  • Hocam kesin ve net söylüyorum sakın 1.9 alma.Bunu 5 sene 1.9 kangoo 2003 kullanan biri olarak söylüyorum.En büyük sorunu turbo yok araba gitmiyor,motor çok sesli çalışıyor,sonradan açılma olduğu için konforsuz,sesi çok alıyor.Her yönden ofsayt:)
  • Bu Beni temmuzun sonuna kadar idare etmez mi? Temmuzun sonunda 2milyar daha ekleyip 1,5 alıcam 2004-2005 model Bide sonradan acılma derken neyi kast ettin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kakma -- 10 Mart 2010; 14:24:50 >
  • Sonradan camlar falan ekleniyor araca.Orjinal camlı gelmiyor.Sonradan açılma demekle onu kastettim.Ben son sözümü söyledim.Alırsan beni anlarsın :)
  • Teşekürler...
  • [Deleted by Admins]
  • [Deleted by Admins]
  • saol zaten 3 ay sonraya kaldı hepinize Tşkkürler...
  • arkadaslar bana 5-8 milyar gibi bi fiyata araba önerirmisin hackbeck lerde 5 kapı olursa ii olur 3 kapı tercih dısı bide modeli olabildiqinde yüksek olsun hafta sonları arada qünü birlik qezilere cıkabilirim cevaplayan arkadaslara teşekkürLeR....!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.