Şimdi Ara

@@ 2024 Kia XCEED alındı @ 2015 C180 Exclusive @2020 Tucson @2016 Renault Megane 4HB 1.5dci EDC @@ (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.414
Cevap
41
Favori
136.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aracı bu gün teslim aldık Elegance plus.Araç sürüş konfor malzeme kalitesi olarak gayet iyi.Eski aracımız 16 jantlı golfle konfor olarak aynı diyebilirim(18 jant olduğu halde).Araç yeni olduğu için zorlamadık.Bu yüzden performans olarak bir şey diyemeyeceğim.Yüksek sürat yapmadığımız için araç işi ses düzeyi hakkında da bilgi veremeyeceğim.Ses konusunda sizin deneyimlerinizi öğrenmek isterim.Kısaca araç bizi memnun etti.Bu aracın ülkeye adet olarak daha fazla gelmesi lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cool1st kullanıcısına yanıt

Konfor olarak benide şaşırttı Xceed, 18 jantlı Crossover olmasına rağmen oldukça konforlu bir sürüşü var.

Golf 8 ve Audi A3 ikilisini 18 jant ile kullandığımda ilginç şekilde bozuk zeminde bu derece konforlu değil.

Sanırım bu Xceed için özel üretilen hidrolik geri tepmeli darbe durdurucu sisteme sahip Alman üretimi

süspansiyon sisteminden kaynaklanıyor. Kaynak - Kia resmi sitesi. (Link aşağıda)

Yüksek süratlerde çok stabil ve C segment için iyi bir yalıtıma sahip. Genel sürüş karakterini ve kalitesini f/p beğendiğim için satın aldım.

@@ 2024 Kia XCEED alındı @ 2015 C180 Exclusive @2020 Tucson @2016 Renault Megane 4HB  1.5dci EDC  @@

Yerden tabanı 18.4cm yüksek olmasına rağmen, (Tucson 17.2cm) tavan yüksekliği ise Tucson ile karşılaştırdığımda 15.6cm daha alçak.

C segment Crossover olduğu için ağırlık merkezi C segment SUV ye göre çok daha aşağıda ve buda Xceed'e çok iyi bir yol tutuş yeteneği sağlıyor.

@@ 2024 Kia XCEED alındı @ 2015 C180 Exclusive @2020 Tucson @2016 Renault Megane 4HB  1.5dci EDC  @@

Daha önce her markadan onlarca markadan otomobili Türkiye - Avrupa ve Amerika'da test edip deneyimledim. (Özel ilgi alanım)

Geçmiş sayfalarda bunlardanda bahsettim. Arşivimde bu araçları fotoğrafladıkça sizlerle paylaşmaya çalışıyorum.

Xceed - Hyundai nin Frankfurt tasarım stüdyolarında Audi'nin eski tasarımcısı Alman Peter Schreyer önderliğinde tasarlanmış.

Yine ekibin başındaki diğer isim BMW eski baş tasarımcısı Karim Habib (Kia resmi sitelerinde de yazıyor araştırabilirsiniz.)

Tasarım aşamasından bu yana takip ettiğim bir otomobildi. Maalesef yanlış bir distribütör pazarlaması ile piyasaya sunuldu

ve bu nedenle şuan piyasada olması gerekenden çok daha az görebiliyoruz. Bu aslında sıradışı araçları seven birileri için oldukça güzel.

Etrafta her dakika aynı otomobili gördükten bir süre sonra insan o algıya alışır ve o nesne kendine has dış tasarım özelliğini yitirir.

Şimdi olması gereken fiyatında altına düştü ama geç oldu. Tabi az geldiği içinde hemen tükeniyor bayilerde araç kalmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 20 Aralık 2024; 18:35:31 >

• yildiz kullanıcısına yanıt

@yildiz sw konusunu çok güzel özetlemişsiniz. Station wagon araçlar aslında tüm ailelerde en fazla ihtiyacı olan modeller olsada Türkiyede gereken ilgiyi ve değeri hala görmüyor. Yollar bozuk olunca ve SUV gelince birazda olsa SW ihtiyacını anlamış oldu insanlar. Avrupada yıllardır bu konuda çok fazla talep var, neredeyse herkesin ailede bir sw aracı var gibi.

Geriye dönük tüm sayfalarınızı zevkle okudum, 47-48-49. sayfalardaki testler ve yorumlar çok güzeldi. eski otohaber dergileri tadında fotoğraflı inceleme yazıları :) bu yakınlarda izmire gelme fırsatım olursa sizinle mutlaka görüşmek isterim.

Çok fazla araç kullanmışsınız Kia Xceed satın almaya nasıl karar verdiniz ? Tucsondan sonra neleri aradınız yada neler daha iyi geldi merak ettim.

• hyperloop kullanıcısına yanıt

Geriye dönük sayfaları hatırlatarak beni yeniden o günlere götürdüğünüz ve konuyu takip ettiğiniz için tekrar teşekkür ederim.

Keşke o günlerdeki gibi müsait olup yeniden otomobil testlerine sık sık devam edebilseydik.

Ekim ayında aracı teslim almadan önce yine testler yaptım, yine görerek ve deneyerek karar vermek istedim.

Hatchback araçların daha kolay kullanım tarzını, sürüş pozisyonunu ve viraj kabiliyetlerini bazen arıyordum.

(Arkadaşıma ait Xceed'i kullandığımda, daha sportif olan Hatchback otomobil sürüş tarzını özlediğimi farkettim)

Bu sebeple ikinci araca yeniden karar verirken tekrar bu boyutlarda ve bu sınıfta bir araç olmasını istedim.

Yerden yüksek olması ise bizim için ekstra artı bir durum çünkü yıllar önce Impreza HB ve C180 Sedan varken köye gittiğimizde aracın tabanı

mutlaka toprak yolda bozuk zemine sürtüyordu. Bu nedenle Xceed bir Crossover olarak aradığım kriterlere sahip bir araç oldu.

Tucson biraz daha iri bir karosere sahip haliyle Xceed ile karşılaştırdığınızda farklı yönleri olan araçlar.

Sıfır Tucson Elite paket alıp 1 yıl kullanıp ardından sıfır 3008 alarak Tucson'un genel anlamda daha iyi bir araç ve özellikle

daha iyi bir SUV sürüşü olduğunu görmüştüm. Yaklaşık 1 yıl sonra 3008 satıp yeniden Sıfır Tucson alarak 4 yıl daha kullandım

yani toplamda 5 yıl Tucson tecrübem oldu. Xceed biraz daha sportif sürüşlere imkan tanıyor ve tüketim olarakta aralarında

neredeyse 2.5lt. farketti diyebilirim. Yeniden sıfır yeni kasa Tucson (NX4 kasa) almayı düşündüm ama tasarım olarak 2020 model

NX3 kasa kadar beni etkilemedi. Tasarım konusu benim için öncelikle önem arz ediyor. Bir otomobilin estetiğine öncelikle bakıyorum.

Tucson'dan sonra biraz daha konforlu bir süspansiyona ve biraz daha sportif bir sürüş stiline tekrar geçiş yaptık.

Hyundai / Kia aynı üreticinin araçları olduğu için aynı DNA larda araçlar, bu nedenle genel anlamda çok yabancılık çekmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 15 Aralık 2024; 14:14:22 >

Hayırlı olsun, bende Golf 8 kullanıcısıydım, sizde hangi Golf modeli vardı? Rica etsem Xceed ile Golf aracınızı sürüş, kalite, yalıtım gibi konularda karşılaştırır mısınız ?

• @@ 2024 Kia XCEED alındı @ 2015 C180 Exclusive @2020 Tucson @2016 Renault Megane 4HB  1.5dci EDC  @@

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 18 Aralık 2024; 22:8:45 >

Ses yalıtımı olarak sıfır Golf 8.5 ile aynı hissettirdi , geçen ay 2 defa makyajı makyajlı Golf 8.5 kullandım oda gayet güzeldi.

Alman dergilerinde karşılaştırmalar var ; Auto Zeitung bu haftaki test verileri bunlar. (Golf genel disiplinde ortalamayı her zaman korur)

Malzeme kalitesi ve işçilik için Audi A3 e 150 puan verilirken Ceed 149 puan almış yani neredeyse aynı kalitede.

100km/h da gürültü seviyesi Audi A3 ile 65db , Ceed ile 66db iken Golf 8.5 ta 67db bunlar resmi test verileri.

Yani kağıt üzerinde Ceed (dolayısıyla Xceed) Golf 8.5 tan daha sessiz görünüyor ancak ölçüm yapmadan sürüşte bana aynı gibi geldi yalıtımları.

Süspansiyon konforunda Xceed biraz daha iyi. Yüksek süratte çok stabil ve güven veriyor araç. İyi günlerde kullanmanızı dilerim.

Daha fazla gelmesi konusunda haklısınız.

2024 model güncel A3 ile fark.. (Fotoğrafları bugün çektim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 17 Aralık 2024; 18:8:6 >

Herkese tekrar merhaba, Ben de Kasım ayı sonunda Xceed elegance plus aracımı teslim aldım.

Eski bir Tucson sahibi olarak tekrar Tucson bakıyordum fakat comfort paket hiç bir yerde bulamadım.

Bayileri gezmeye başladım...Xceed hoşuma gitti ama karar veremedim daha sonra Ahmet arkadaşımın da yeni Xceed sahibi olduğunu duyunca sağolsun ondan araba ile ilgili bilgileri alınca Xceed almaya karar verdim.

Bu seferde stok problemi daha doğrusu bayilerin engelli indirim ile satmak istemelerinden ötürü araba bulmakta zorlandık.

Ahmet ile beraber tüm Türkiye'deki Kia bayilerini aramaya başladık ve Ahmet sağolsun bir yerde buldu ve hemen kapora gönderip arabanın gelmesini bekledik...

Arabayı teslim alınca bir kez daha doğru bir seçim yaptığıma karar verdim.

Arabanın kalite hissiyatı, yol tutuşu, seri ve atik oluşu ve güvenlik paketleri ve dış görünüşü kendine hayran bıraktıyor...

Yakıt konusuna gelince daha çok yeni 811 km oldu ortalama s.ici 8.6 lt zamanla bu rakamın altına ineceğini tahmin ediyorum...

Herkese gönlündeki arabayı almak nasip olur inşallah iyi akşamlar... @@ 2024 Kia XCEED alındı @ 2015 C180 Exclusive @2020 Tucson @2016 Renault Megane 4HB  1.5dci EDC  @@

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Almanlar tüm C segment testlerde A3 ile Skoda yı bile kıyaslıyor neden olmasın ikiside aynı altyapıda araçlar sonuçta. Golf ün türevi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 18 Aralık 2024; 9:54:21 >

• @@ 2024 Kia XCEED alındı @ 2015 C180 Exclusive @2020 Tucson @2016 Renault Megane 4HB  1.5dci EDC  @@Abdullayev uzyoutube
    Kia k9😍 #k9 #kia #serious
    https://www.youtube.com/shorts/dlLCNqw9Ldw?feature=shared

@@ 2024 Kia XCEED alındı @ 2015 C180 Exclusive @2020 Tucson @2016 Renault Megane 4HB  1.5dci EDC  @@IS Enform ENGyoutube
    The Kia K9 or Kia K900 in the United States and Canada is a full-size flagship luxury sedan from KIA, now in its second generation facelift model. two engine available a 3.3L Turbo V6 with 370 PS (365 hp) and 3.8L N/A V6 with 315 PS (311 hp) the 5.0L V8 has been dropped since this facelift model. Price - 71,500,000 KRW or 55,100 USD est. Color - Aurora Black Pearl 00:00 Exterior view 01:36 Interior features & Driver seats 07:49 Rear seats 10:36 Boot 11:29 Front passenger seats 12:41 Engine *Do not copy or repost our videos, Thank you © IS Enform ENG, All Copyrights Reserved #kia #kiamotors #kiak9 #kiak900
    https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=P_dM3MSYUec

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 17 Aralık 2024; 21:46:53 >
  • Forumdan kardeşimiz Tayfun'un Peugeot 308 den sonra aldığı aracı Xceed Elegance Techno (Renk : Splash Lemon) Yer : Ankara

Bu geçen yıl sınırlı sayıda gelen Elegance Techno pakette düz Elegance pakete extra olarak 2 kişi Hafızalı her yöne elektrikli ve kapı açıldığında geri gelen sürücü koltuğu + 4 koltuk ısıtma + direksiyon ısıtma ve elektrikli bagaj mevcut.

Bunun bir üst paketi olan Prestige pakette ise buna ek olarak tüm koltuklar hakiki Nappa deri + 2 ön koltuk soğutma + harman kardon (JBL) multimedya ekranı + Komple JBL 8 hoparlör bagajda bass ve fabrikadan amplifikatörlü Pofesyonel ses sistemi mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 18 Aralık 2024; 20:37:50 >

• oksıjen kullanıcısına yanıt

Tekrar hayırlı olmasını diliyorum Hasan.

Umarım bunuda i30 ve Tucson gibi memnun kalarak uzun yıllar sağlıklı kullanırsın.

38 yıllık Mercedes-Benz kullanımımız dışında VW - BMW - Toyota - Subaru - PSA grubu dahil diğer marka araçlarıda kullanıp sattım.

(Impreza - C180 - 280SE - Golf 6 - 3008 - Tucson- 520i - Auris vb. gibi) bu biraz farklı araçları deneyimleme isteğimden kaynaklanıyor.

Bu uzun yolda, genel kullanım ve 5 yıl garanti Hyundai / Kia grubunun fiyat performans olarak gayet güzel hizmet verdiğini kanıtladı.

(önceki aldığımız Hyundai/Kia lar 7 yıl garantiliydi biliyorsunuz ama maalesef TR deki kullanıcı deneyimleri sonucu garanti 5 yıla düşürüldü)

Bu arada forumdan eski sayfalardan hatırlayacağınız 2017 Beyaz 308 aldığımız Tayfun Kardeşimde 308 i tam 5 yıl kullandı,

ondada ufak tefek sorunlar yaşamasına rağmen genel anlamda konforu fena sayılmazdı. (C segment içinde değerlendirildiğinde)

Kia Xceed ile Yeni Peugeot 308

Yıllar içinde kısa süreli böyle güzel modelleri denemeyi seviyorum. Bugün Xceed olur yarın Tiguan olur farketmez ne marka ne model olduğu.

Şu ana kadar çok farklı marka ve model araçlar kullandım ama hiçbiri Mercedes-Benz W124 kadar keyif vermedi bundan sonrada veremez.

Hayırlı olsun hocam, bu renkte güzel yakışıyor bu kasaya. Sizin aldığınız bayi hangisiydi biz arkadaşa bakındık ama bulamadık marmara bölgesindeki bayilerde showroomda araç gördük ancak stokta yok diyorlar. Heralde bu ötv muafiyete satıp daha fazla kar almak için.

Hayırlı olsun, güzel seçim güzel renk...
    Ama keşke kia şu donanımları da kırpmasaymış havalandırmalı koltuk da olsaymış diyor insan....

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • elegance pakette havalandırmalı koltuk ve elektronik koltuk yok mu ya? hayal kırıklığı oldu. zaten araç da yok piyasada, hiçbir yerde bulamıyorum ama dökümanlarda öyle yazmıyorduç

• zencefiladam kullanıcısına yanıt

Üstte belirttiğim gibi sadece Prestige pakette tüm koltuklar hakiki Nappa deri olduğu için, ön koltuklar soğutmalı + 4 koltuk ve direksiyon ısıtmalı.

Ayrıca sürücü koltuğu kapı açıldığında geri geliyor ve 2 kişiye hafızalı her yöne elektrikli. Dökümanlarda öyle yazıyordu ben hep kontrol ettim.

Prestige paket maalesef şuan gelmiyor. Elegance Plus ve Cool Plus olarak olarak orta ve alt paketler geliyor ve bu özellikler haliyle yok.

Piyasada ikinci elde 2023 model olan Prestige paketler en dolu olan paketler ancak onlarda da yenilerde olan kameralı ön çarpışma engelleme , şerit takip vs gibi güvenlik paketi yok. (distribütör böyle uygun görmüş)

Elegance Plus Donanım Paketi:

Ön çarpışma engelleme asistanı (FCA)

Şerit takip asistanı (LFA)

Şeritte kalma asistanı (LKA)

Akıllı hız limiti asistanı (ISLA)

Tabela okuma ve hızı ayarlama sistemi

Elektrikli park freni (AUTOHOLD sistemli)

Hız sabitleyici (Cruise Control)

12,3" full dijital gösterge bilgi ekranı

10,25" dokunmatik harman kardon multimedya

Elektrikli açılabilir panoramik cam tavan 

18" alüminyum alaşım jantlar

235/45/R18 Continental Premium Contact 6 Lastikler

Lastik bakım ve tamir kiti + Dunlop Hava Kompresörü

4 lastik basınç sensörü ve gösterge takip sistemi

Full Led ön farlar + Led gündüz farları

Led arka stop lambaları + Otomatik yanan farlar 

Akıllı uzun far asistanı (HBA)

Eve kadar aydınlatma sistemi (Follow-me Home)

LED ön ve arka sis farları

Elektrikli kontrollü, ısıtmalı ve katlanabilir, yan aynalar

Yan aynalar üzerinde led sinyal lambaları

Gövde rengi içi led aydınlatmalı kapı kolları

Taşlanmış Aluminyum Tavan rayı

İkazlı ve göstergeli Ön park sensörü

İkazlı ve göstergeli kameralı Arka park sensörü

Mat Krom radyatör ızgara altı ve krom çerçeve

Sürücü ayak bölmesi aydınlatması

Gövde rengi ön-arka tampon ve spoiler

Deri ve kumaş kombinasyonlu koltuklar

Yükseklik ayarlı sürücü ve ön yolcu koltuğu

Anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi

ISG (Start & Stop) sistemi

Sport ve normal Sürüş modu seçimi

Zaman ayarlı Yağmur sensörü 

Elektrikli bel destek ayarlı sürücü koltuğu

Alüminyum pedal seti 

Hakiki Deri direksiyon simidi ve vites topuzu

Direksiyondan kumandalı F1 vites kulakları

Yükseklik ve derinlik ayarlı, elektrikli direksiyon

Direksiyondan kumandalı multimedya sistemi

Saklama gözlü ve deri kaplı, kızaklı ön kol dayama

Deri kaplı arka kol dayama + bardaklık

60/40 oranında katlanabilir arka koltuklar

Tam Otomatik Klima sistemi

Apple Car play ,Android Auto

3 açılı Geri görüş kamerası

Dahili GPS uydu + Navigasyon sistemi

Bluetooth (Sesli Kontrol Sistemi)

Ön USB Type A ve Tepe C ile AUX girişleri

Arka orta konsolda klima ve USB-C soketi

Kablosuz şarj sistemi (Wireless Charger)

Ön konsol 12V elektrik güç kaynağı

Ön konsolda raylı kapaklı bardak tutucular

Gözlük saklama bölmesi

Aydınlatmalı sürücü ve yolcu makyaj aynası

Kendiliğinden kararan iç dikiz aynası

Tek dokunuş ile açılıp kapanabilen ve 

sıkışmayı engelleyen ön ve arka camlar

Karartılmış koyu renkli yan arka ve arka cam

Boyun yaralanmalarını önleyen aktif ön koltuk başlıkları

Aktif gergili ve yükseklik ayarlı ön emniyet kemerleri

İkaz sensörlü Üç noktalı arka emniyet kemerleri

ISOFIX çocuk koltuğu bağlantı noktaları

Sürücü ve ön yolcu hava yastığı

Yan ve perde hava yastıkları

Ön yolcu hava yastığı devre dışı bırakma anahtarı

Uzaktan kumandalı merkezi kilit ve alarm

Çocuk güvenlik kilidi

Bagaj bölmesinde sabitleme ağı

Motor kilitleme sistemi (Immobilizer)

EBD destekli ABS fren sistemi

HAC (Yokuş Kalkış Destek Sistemi)

ESC (Elektronik Dengeleme Programı)

BAS (Fren Destek Sistemi)

VSM (ESP'li Araç Denge Yönetim Sistemi)

TCS (Patinaj Engelleme Sistemi)

ESS (Acil Fren Sinyali)

TPMS (4 Lastik ayrı Basınç İzleme Sistemi)

ABS fren sistemi

Araçtan ayrılırken arka koltuk kontrol uyarı sistemi

Öndeki araçlar hareket ettiğinde sesli ve görüntülü uyarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 20 Aralık 2024; 18:37:40 >

• Prestige paket şu videodaki araç herhalde, bence kia getirmemekle yazık etmiş...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Son fotoğraf neresi hocam? Manzara çok iyiymiş. Araç da çok güzel maşallah Allah kaza bela vermesin.

• iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Allah herkese gönlündeki aracı nasip eder inşallah.

Bizim aracı, arka plan programı kullanarak farklı manzaralar atadım.

Sokakta, site içinde değilde güzel ve sade bir manzarada görmek bu güzel tasarımını ön plana çıkarıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 21 Aralık 2024; 0:5:53 >

• YouGotThatRight kullanıcısına yanıt

Sayın @YouGotThatRight

Haklısınız. Bu distribütör olduğu sürece daha çok yazık edecek.

Birde 1.6 T-GDI 204hp olan versiyonu var. 0-100km/h 7sn.

Bunun düz Ceed deki gibi ayrı bir GT paket olarak gelmesini isterdim.

Avrupada GT-Line olarak hem 1.6 T-GDI 204hp, 1.5 T-GDI 160hp

versiyonları çıktı ama bu distribütör maalesef Türkiyeye getirmedi.

@@ 2024 Kia XCEED alındı @ 2015 C180 Exclusive @2020 Tucson @2016 Renault Megane 4HB  1.5dci EDC  @@SDA Dan Carsyoutube
    Shop Real Carbon Fiber Accessories: https://www.SimplyCarbonFiber.com/SDA Use “SDA10” for 10% OFF. New Kia XCeed GT-Line 2023 🛑 Please SUBSCRIBE and activate the notification bell 🔔 : 👉🏻 https://bit.ly/2TL4c91 👈🏻 ✅ Best Music Copyright Free (2 Month Free Subscription) : 👉🏻 https://bit.ly/2HYZkdM 👈🏻 New Kia XCeed GT-Line 2023 Price: 44.700 $ Consumption: 7.1 l/100 km CO2 Emissions: 161 g/km 204 HP | 265 Nm 1591 cmc T-GDi | 4 Cyl.Inline 7-Speed Automatic DCT FWD Fuel Tank Capacity : 50 L Top Speed : 220 Km/h Acceleration 0 to 100 km/h : 7.5 s Wheelbase : 265 cm / 104.33 in Length : 439.5 cm / 173.03 in Width : 182.6 cm / 71.89 in Height : 149.5 cm / 58.86 in Ground clearance : 18.4 cm Boot capacity : 426-1394 L Front Suspension : Independent McPherson Rear Suspension : multilink New Kia XCeed GT-Line 2023 Price: 44.700 $ Consumption: 7.1 l/100 km CO2 Emissions: 161 g/km 204 HP | 265 Nm 1591 cmc T-GDi | 4 Cyl.Inline 7-Speed Automatic DCT FWD Fuel Tank Capacity : 50 L Top Speed : 220 Km/h Acceleration 0 to 100 km/h : 7.5 s Wheelbase : 265 cm / 104.33 in Length : 439.5 cm / 173.03 in Width : 182.6 cm / 71.89 in Height : 149.5 cm / 58.86 in Ground clearance : 18.4 cm Boot capacity : 426-1378 L Turning diameter: 10.6 m Front Suspension : Independent McPherson Rear Suspension : multilink The inclusion of a sporty, GT-line specification for the first time, combined with a gasoline engine that produces 204ps, offers an exciting and dynamic driving experience. This dedicated sporty model captures the imagination and evokes an emotional reaction by appealing to customers who want the rational benefits of a larger vehicle without compromising on their sense of style or sportiness. A standout model in the XCeed range, the GT-line defies expectations with its unique sporty design and GT-inspired performance. As one of the most high-tech cars in its class, the new XCeed is a flagship model for Kia thanks to its latest technologies including advanced safety, connectivity and infotainment systems. Designed to improve everyday usability, enjoyment and occupant safety, these updates continue the XCeed’s legacy as a technology leader within the C-Crossover segment. As a sustainable mobility solutions provider, Kia introduces the new XCeed with a wide range of efficient and electrified powertrain options. The XCeed Plug-in Hybrid (PHEV) delivers an all electric range of 48km, equivalent to 60 km of city driving, while other fuel-efficient powertrains are also available, from fast-revving, turbocharged engines to innovative mild-hybrid systems, ensuring the XCeed is equipped for every modern lifestyle. Sjoerd Knipping, Vice President of Marketing and Product at Kia Europe, commented: “Our customers have praised the XCeed’s unique combination of dynamic handling, everyday practicality and in-car technology. This new model builds upon these strengths with a series of stylish exterior and interior design changes and new tech features. We’ve also ensured our enhanced crossover benefits from the latest powertrain options, a sign of our long-term commitment to delivering sustainable mobility solutions for our customers. “A sporty alternative to larger models, the XCeed has become the best-selling model in the wider Kia Ceed line-up. It provides the commanding driving position and comfort of an SUV with the dynamic handling and manoeuvrability of a compact European hatchback,” Knipping added. As with other members of the Ceed model family, the new XCeed will be manufactured at Kia’s high-tech production facility in Zilina, Slovakia, with sales commencing in September 2022. The new crossover will once again come with Kia’s seven-year, 150,000 kilometre. Stylish, expressive and modern in appearance, the new Kia XCeed builds upon its predecessor’s iconic design. A product of the brand’s European design centre in Frankfurt, Germany, the XCeed’s updated design has been crafted under the direction of Gregory Guillaume, Vice President of Design for Kia Europe. Guillaume commented: “The XCeed is our most popular model within the Ceed range and it was important that we took this opportunity to further refine its styling and progress the Ceed design language. The changes we have made further highlight the sporty, urban and adventurous nature of the XCeed.” The new Kia XCeed features new LED headlamps and a revised grille, front bumper and innovative air intake design. By creatively integrating the fog lamps into the headlights, the designers were able to include air curtains on either side which guide air smoothly around the vehicle’s wheels to reduce drag and improve fuel efficiency. DISCLAIMER: This video and description contain affiliate links, which means that if you click on one of the product links, we will receive a small commission. #sdadancars #kia #xceed #kiaxceed
    https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=N5RPSnFzxh4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 24 Aralık 2024; 9:29:8 >

• 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.