Şimdi Ara

@@ 2024 Kia XCEED alındı @ 2015 C180 Exclusive @2020 Tucson @2016 Renault Megane 4HB 1.5dci EDC @@ (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.413
Cevap
41
Favori
136.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @SuperVeloceJota Değerli katkınız için çok teşekkürler..

Bende cevabımda @Mr. Angelo ya aşağıdaki gibi yazmıştım ama tekrar konuya dikkat çekmeniz çok yerinde oldu.

Bu çok önemli bir unsur aslında. Özellikle uzun yola çıkacak arkadaşımız için değişken devir bantlarını kullanması yerinde olur.

''Rodaj süresince uzun süreler sürekli sabit hızla ve sabit devirle değilde mümkün olduğu kadar değişken hızlarda değişken devir bandını kullanmayada dikkat ediyorum. Satın aldığım tüm sıfır otomobillerde buna dikkat ettim. ''

@@ 2024 Kia XCEED alındı @ 2015 C180 Exclusive @2020 Tucson @2016 Renault Megane 4HB  1.5dci EDC  @@

Tekrar teşekkürler. Konuya katkılarınızın devamını bekliyoruz. Saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 26 Aralık 2024; 18:53:43 >

• yildiz kullanıcısına yanıt

Ben gerçekten göremedim mesajınızı, hala da göremiyorum zaten bilmiyorum pek forumu kullanmayı :) bazı mesajları son mesaj veya sayfa sonu sanıyorum mesela. burada da öyle oldu, son mesaj sandım ben aracı yeni alan kişinin mesajını, lüzumsuz yazmışım o yüzden.

Xceed'i de wagon modeli de çok beğenirim bu arada, xceed neden bilmem ilginç renkleri kendine en çok yakıştıran araçlardan biri. güle güle kullanın sizde.

• Estağfurullah lüzumsuz değil bilakis çok iyi olmuş hatırlattığınız, yazdığınız mesajınızın sağ üst tarafında kalın punto ile cevapladığınız kişinin ismi yazar orayı tıklarsanız cevap verdiğiniz mesaj açılır. ayrıca 65. sayfada verdiğim yanıtı görebilirsiniz. Daha iyi ya bu arada sizin gibi bilgisini paylaşmayı bilen arkadaşlar ediniyoruz. Lütfen konuya mümkün oldukça katkı sağlamaya devam edin.

@@ 2024 Kia XCEED alındı @ 2015 C180 Exclusive @2020 Tucson @2016 Renault Megane 4HB  1.5dci EDC  @@

iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Sizin aracınız var mı ? marka modeli nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 26 Aralık 2024; 19:32:34 >

Ben bu kadar fiyat farkı olduğunu bilmiyordum hocam. 1790dan inmiş araç resmen, çok da güzel olmuş valla bize de nasip oldu işte.

Tahminimce bu fiyata çekilmesinin asıl nedeni resmi gazetedeki raporlu muafiyetli alım sınırına getirip satışları artırmak. Çünkü sınır 1.591.000 diye biliyorum. Tam da bu fiyatlara çekilmesi benim aklıma bunu getirdi. İzmir'de buldum hocam aracı en geç pazartesi teslim almış olacağım inşallah.

Peugeot ben de düşünüyordum özellikle yeni tasarımları hoşuma gidiyordu ama 1.2 Puretech faciasından sonra vazgeçtim.

Umarım bu araçtan memnun kalırım. Bagaj hacmi falan benim için çok da önemli değil aslına bakarsanız 30 yaşında tek yaşayan bekar bir insanım. Hatta alırken de düşündüm acaba bu araç benim için büyük mü, b segmenti daha ufak daha gazlamalı keyifli bir araç mı alsam diye ama nedense tasarımı çok hoşuma gitti. Bakarsınız 1-2 yıla evlenir çoluk çocuğa karışırım hiç de belli olmaz:) Son olarak verdiğiniz değerli bilgiler için teşekkür ediyorum.

Bir de birkaç şey sorayım hazır yazıyorken:

1. Bir yerde bir kullanıcı araç çarpışma sistemi sadece uyarıyor fren yapmıyor diye yazmış. Araştırdığımda FCA fren de yapıyor diye biliyorum. Yanlış mıyım? Zaten bu çarpışma sistemi de yeni güvenlik yasalarına göre zorunlu değil mi ?
    2. Bazen ilk iki viteste dct kararsızlık yapıyor demişler, aceleci davranma vs. gibi. Kafası karışıyor gibi ilk gazlamada biraz geç kalıyor demişler. Bu durum çok can sıkıcı mı?
    3. Bu araca ait Euro N-cap testlerini falan hiçbir yerde bulamadım. Nedeni nedir?
    4. Son olarak daha önce bu araçta Mild-hybrid sistemi kullanılmış. Yakıt tüketimini olumlu yönde etkileyen bu sistem sizce daha sonra neden tercih edilmemiş olabilir.

• konu xceed konusu mu yoksa bu 4 arabayı birbiri ile karşılaştırma mı yapıyoruz? :)

• hyperloop kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam yorumunuz için, ben de güzel fiyatı olduğunu düşünüyorum C-Crossover bir araç için. Üstelik çok da karizmatik namıssız :) Aynı boyda olmamız bana güzel bir referans oldu :) Yurtdışındaki bayiler de mi öyleymiş hiç bilmiyordum, evet araç zor bulunduğu için hiç inmediler maalesef :/

• @yildiz @mura_t @oksıjen Ben de yuka gri çok güzel deyip kendi aldığım aracı öveyim bari :P Şaka bi yana ben beyaz siyah vs. net renklerden ziyade daha böyle arada farklı tonların karışımını seven bir insanım yuka gri bu açıdan çok hoş bir tercih oldu benim için, güzel denk geldi bu açıdan. Hakiye çalan da bir rengi var ben çok sevdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Angelo -- 26 Aralık 2024; 21:11:33 >

• muhsinaykut M kullanıcısına yanıt

Kesinlikle buna ben de katılıyorum maalesef bu konuda eksikleri var ama benim için çok da büyük bir problem değil deyip kendimi avutuyorum belki de. Olsa çok da güzel olurdu :)

• tasshelhoff kullanıcısına yanıt

Konuyu geriye doğru okuma fırsatınız olursa alıp kullanıp sattığım araçların bir kaçının değerlendirmesini yaptığımız konu burası.

Sadece Kia XCeed konusu değil. Bulunduğumuz dönemde elimde hangi otomobiller varsa onun değerlendirmesini burada yapıyorum.

Birkaç tanesini değerlendirme yazısı yada paylaşımı yapamadım o dönem çok yoğun çalışıyordum şimdi daha rahatım. Biride bu..

https://forum.donanimhaber.com/renault-megane-4-hb-1-5dci-edc-2019-a-c180-exclusive-ile-giriyoruz--120689964-58

Örneğin link verdiğim 58. sayfayı okursanız mesela ne demek istediğim daha net anlaşılır. Bazıları burada Kia tanıtımı falan yaptığımızı

sanıyor ama durum çok farklı insanlar konunun ne olduğunu bilmeden okumadan yorumlar yapabiliyorlar.

Siz nezaket göstererek sordunuz teşekkürler. Yani Burası aslında karma bir konu ve şuan Kia XCeed değerlendiriyoruz.

2015 C180 Exclusive aracım. Merak ettiğiniz varsa sorun size çektiğim yüzlerce fotoğrafı ile elimden geldiğince anlatayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 26 Aralık 2024; 22:43:53 >

Hocam bu C180 de makinaymış harbiden. Rengi de muazzam valla.

• Mr. Angelo kullanıcısına yanıt
    Sizin de aracınız hayırlı uğurlu olsun güzel bir seçim olduğunu arabayı kullanmaya başlayınca daha iyi anlayacaksınız.

Benim araba da yuka gri,stok bulmak zor olduğu için renk seçme şansımız yoktu ama gerçekten çok güzel bir renk arabaya ayrı bir hava katıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oksıjen -- 26 Aralık 2024; 21:22:2 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oksıjen kullanıcısına yanıt

Bende de durum aynı şekilde oldu hocam:) Seçme şansımız yoktu ama güzel oldu :)

Çok sağ olun sizin de hayırlı uğurlu olsun hocam, kazasız belasız kullanmayı nasip etsin Allah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Angelo -- 26 Aralık 2024; 21:23:12 >

anladım; uğraşıp uzun uzun açıkladığınız için teşekkürler.

bu arabaların hangileri hala sizde şu an?

ben aldığım araçlar için ayrı ayrı konu açıyorum; colt, attrage şimdi de jazz hakkında konularım var. sizde benim gibi aracınızı anlatmayı seviyorsunuz anlaşılan.

güle güle kullanın mersedes te xceed de güzel araçlar

Bu arada forumda takılmaya başladım demişsiniz. Ben de bilmem kaç yıl aradan sonra forumda takılmaya başladım resmen bu araç vesilesiyle, eskiden çok aktiftim çok yazardım.

Bu kadar aktif bir konu olması da çok hoşuma gitti açıkçası. Artık beni buralarda çok görürsünüz hocam. Sorular, paylaşımlar, gücüm yettiğince sorulara cevap vermeler:) Alıştırın gözünüzü şimdiden.

• tasshelhoff kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. Şuan Bizde Xceed var, Kardeşimde 2022 model G30 kasa 520i var, eşinde Volvo XC40 P6 elektrikli mevcut,

Ayrıca hobi otomobilimiz olarak Golf 3 Cabrio aracımız var. Onları maalesef paylaşamıyorum çünkü nazar değiyor diye korkuyorlar

daha evvel paylaştım ertesi gün kaza yaptılar @@ 2024 Kia XCEED alındı @ 2015 C180 Exclusive @2020 Tucson @2016 Renault Megane 4HB  1.5dci EDC  @@ sorun oldu maalesef. bende vazgeçtim eşime aldığım bu aracı paylaşıyorum.

Muhtemelen bir W124 kasa Mercedes Benz 300E daha alacağız onun araştırmasınıda yapıyorum ileride onuda yeniden paylaşacağım.

BMW yi ilana koyduk onun linkini verebilirim. (Muhtemelen W214 yeni E yada XC90 PHEV alınacak onun kararını vermeye çalışıyoruz)

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2022-model-sifir-full-plusfull-g30-kapali-garaj-araci-siyah-50.yil-1175191832/detay/

Not: Kardeşimle şimdi görüştüm W214 yeni E serisinde karar kıldık. G30 a müşteri var inşallah satılırsa Mercedes-Benz E serisi

alacağız.

sipariş ekranı, iç kombinasyon bu olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 26 Aralık 2024; 22:27:12 >

hayırlı olsun güle güle kullanın

Aracım Astra K 1.4t idi, 2 sene önce sattım. şirket otomobilleri ile dolanıyorum veya hanımın yaris var onu kullanıyoruz.

Araba beğenemediğim için alamadım, döviz altın dolaştık pek zararım olmadı ama yok araba beğenmiyorum :) kaldı öyle.

• SuperVeloceJota kullanıcısına yanıt

Bütçeniz ne kadar ? size fikir alışverişi yaparak uygun bir otomobil belirlemeye çalışalım.

Bir dönem bizde bir kaç ay kararsız kaldık ve baktık piyasa uçuyor hemen sıfır bir araç aldık.

Beğendiğiniz yada aklınızda kalan bir marka model araç var mı mesela ?

Bütçem max 2.2 milyon olur herhalde. tam tepe bütçeme alayım diye bir niyetim olmadı.

yalnız benim durumum farklı. günlük binmeye aracım var benim, eşimin de aracı var. ben keyif otomobili arıyorum. ilginç, orijinal otomobilleri seviyorum. Alfa romeo Giulia competizione kullanmıştım, çok feci aklımda kaldı ama çook aşıyor beni. Golf R çok beğeniyorum ama oda uçuyor. performanslı, kullanışlı hatchback veya spor GTI tipi model arıyorum ama gerçekten bu ülkede yok. olanlar da ya içinden geçilmiş, ya da eski döküklere çok para isteniyor, GT86'lara falan bakıyorum leş durumda hepsi.

Gaziemir'de "güya" çok temiz bir 308 GTI bulmuştum, en son giderken kavga edecektim adamla, ahlak diye bir şey de kalmadığı içim millette, soğudum gitti.

Bizim ülkemiz ve vergi sistemimiz tek tipleşme yoluna sokuyor pazarı. sadece belli tip marka, model ve motorlar dışına çıkılamıyor.. bu yüzden farklı ve değişik, kasa-motor tipli otomobiller giremiyor buraya. eskiden az da olsa her tip otomobil vardı, gelirdi, artık yok. gideyim 2017 model bir Bmw 340i, 330d alayım diyemiyorum. yok çünkü öyle bir motor. alacaksan 320i yoksa kapı orada.. böyle olduk.

Boşverin hocam, siz keyfinize bakın. bu ülkede bana araba yok anladım onu artık :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuperVeloceJota -- 26 Aralık 2024; 23:26:33 >

• Hayırlı olsun hocam, gerçekten güzel tercih olmuş, kia grubu genel olarak çoğu segmentte mantıklı fiyatlara sahip ve tercih edilesi otomobiller üretiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.