170.000 de 91 model cumartesi ustama götüreceğim 5.500 tl bir fiyatı yok değişeni ve vuruğunun olmadığını söylüyor satıcı eğer ustam al derse alacağım sorum şu; yedek parça olarak bana sıkıntı yaratır mı ? Aşırı bir masrafı olur mu bana temiz olsa dahi ? aşırı pahalı mı parçaları bilen kişiler yorum yaparsa sevinirim.
saygılar
yedek parçaları aşırı pahallı diye bilinen bir araba.
quote:
Orijinalden alıntı: fulsac
Bazıları pahalı diye bazıları D sınıfına göre makul diyor binen yok mu şu araca yahu ?
quote:
Orijinalden alıntı: AraounDes
quote:
Orijinalden alıntı: fulsac
Bazıları pahalı diye bazıları D sınıfına göre makul diyor binen yok mu şu araca yahu ?
Alıntıları Göster
ben olsam yanaşmazdım o araca artık.. daha makul küçük sınıf araçlar bakılabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: Subat
ben olsam yanaşmazdım o araca artık.. daha makul küçük sınıf araçlar bakılabilir.
sebep nedir ?
quote:
Orijinalden alıntı: Subat
Şahinden kat kat iyidir , zamanının en lüks araçlarından biri. Şahin mi alsın hocam ; adam 5500 TL diyor.
91 model araba boya olmaması ve değişen olmaması cok ilginç 2011 2012 model arabalar 6 yerinden boyalı
quote:
Orijinalden alıntı: CaNeRR
91 model araba boya olmaması ve değişen olmaması cok ilginç 2011 2012 model arabalar 6 yerinden boyalı
Sahibi uzun yol tır şöförüymüş genellikle yatıyormuş araba bende pek ihtimal vermedim hatasız olduğuna ama cumartesi göreceğiz :)
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: CaNeRR
Sahibi uzun yol tır şöförüymüş genellikle yatıyormuş araba bende pek ihtimal vermedim hatasız olduğuna ama cumartesi göreceğiz :)
Alıntıları Göster
daha fotoğraflardan önden bir kazası olduğunu ve yan kapılarda boya veya değişen gördüm.
quote:
Orijinalden alıntı: Jeune Ottoman
daha fotoğraflardan önden bir kazası olduğunu ve yan kapılarda boya veya değişen gördüm.
mesaj ile sorgulama yaptım kaza tespit tutanağı yoktur dedi. Ama olabilir doğrudur
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Jeune Ottoman
mesaj ile sorgulama yaptım kaza tespit tutanağı yoktur dedi. Ama olabilir doğrudur
Alıntıları Göster
Bol bol kazası var bu aracın.. Burnu ayrı yamuk, arkası ayrı yamuk.. Ayrıca araç hiç te yatmış bir araç değil, gayet te hor kullanılmış, turşusu çıkmış.. 356.000 km'deki renom bunun kadar yıpranık değil valla..
quote:
Orijinalden alıntı: djoz
Bol bol kazası var bu aracın.. Burnu ayrı yamuk, arkası ayrı yamuk.. Ayrıca araç hiç te yatmış bir araç değil, gayet te hor kullanılmış, turşusu çıkmış.. 356.000 km'deki renom bunun kadar yıpranık değil valla..
Alıntıları Göster
o araç cacık
quote:
Orijinalden alıntı: yastık döşek
o araç cacık
Alıntıları Göster
valla yalan söylüyor o zaman adam :D ballandıra ballandıra bitiremedi
quote:
valla yalan söylüyor o zaman adam :D ballandıra ballandıra bitiremedi
Alıntıları Göster
Araba ölmüş gömeni yok.
quote:
Orijinalden alıntı: causeandeffect
Araba ölmüş gömeni yok.
quote:
Orijinalden alıntı: Toyota SUPRA
quote:
Orijinalden alıntı: causeandeffect
Araba ölmüş gömeni yok.
Alıntıları Göster
Ayrıca arabanın arkasında kocaman CONCORDE yazıyor,ona rağmen CONCORT yazmış adam.Tek yapması gereken arabanın arkasına bakmaktı.
Böyle kriterleri önemli buluyorum ben,arabasına da öyle bakıyor demek ki.
quote:
Orijinalden alıntı: DolceVita.
Ayrıca arabanın arkasında kocaman CONCORDE yazıyor,ona rağmen CONCORT yazmış adam.Tek yapması gereken arabanın arkasına bakmaktı.
Böyle kriterleri önemli buluyorum ben,arabasına da öyle bakıyor demek ki.
Alıntıları Göster
Ahı gitmiş Vahı kalmış bu arabanın
quote:
Orijinalden alıntı: Jeremy Klakson
Ahı gitmiş Vahı kalmış bu arabanın
Alıntıları Göster
yalniz plaka oyle bi plaka ki oldugu yerde ters cevirseniz bile yine ayni 16 ebe 91 : D