Şimdi Ara

Renault R 21 Concerde Tavsiye Eder Misiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 170.000 de 91 model cumartesi ustama götüreceğim 5.500 tl bir fiyatı yok değişeni ve vuruğunun olmadığını söylüyor satıcı eğer ustam al derse alacağım sorum şu; yedek parça olarak bana sıkıntı yaratır mı ? Aşırı bir masrafı olur mu bana temiz olsa dahi ? aşırı pahalı mı parçaları bilen kişiler yorum yaparsa sevinirim.

saygılar

• yedek parçaları aşırı pahallı diye bilinen bir araba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fulsac

yedek parçaları aşırı pahallı diye bilinen bir araba.

Bazıları pahalı diye bazıları D sınıfına göre makul diyor binen yok mu şu araca yahu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AraounDes

quote:

Orijinalden alıntı: fulsac

yedek parçaları aşırı pahallı diye bilinen bir araba.

Bazıları pahalı diye bazıları D sınıfına göre makul diyor binen yok mu şu araca yahu ?

Alıntıları Göster
    ben olsam yanaşmazdım o araca artık.. daha makul küçük sınıf araçlar bakılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Subat

ben olsam yanaşmazdım o araca artık.. daha makul küçük sınıf araçlar bakılabilir.

sebep nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Subat

Şahinden kat kat iyidir , zamanının en lüks araçlarından biri. Şahin mi alsın hocam ; adam 5500 TL diyor.
  • 5500e sahin bile alinmaz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur_yavuz

5500e sahin bile alinmaz...
    uno baktım içime sinmedi bunun piyasası yok biliyorum ama binmek için alıyorum eğer temizse bu araç linkide aşağıda bakabiirsiniz, alacağım inşallah pişman olmam.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-ruhsat-sahibinden-orjinal-91-concort-83285755/detay
  • quote:

uno baktım içime sinmedi bunun piyasası yok biliyorum ama binmek için alıyorum eğer temizse bu araç linkide aşağıda bakabiirsiniz, alacağım inşallah pişman olmam.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-ruhsat-sahibinden-orjinal-91-concort-83285755/detay

Alıntıları Göster
    91 model araba boya olmaması ve değişen olmaması cok ilginç 2011 2012 model arabalar 6 yerinden boyalı

• quote:

Orijinalden alıntı: CaNeRR

91 model araba boya olmaması ve değişen olmaması cok ilginç 2011 2012 model arabalar 6 yerinden boyalı

Sahibi uzun yol tır şöförüymüş genellikle yatıyormuş araba bende pek ihtimal vermedim hatasız olduğuna ama cumartesi göreceğiz :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CaNeRR

Sahibi uzun yol tır şöförüymüş genellikle yatıyormuş araba bende pek ihtimal vermedim hatasız olduğuna ama cumartesi göreceğiz :)

Alıntıları Göster
    daha fotoğraflardan önden bir kazası olduğunu ve yan kapılarda boya veya değişen gördüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeune Ottoman

daha fotoğraflardan önden bir kazası olduğunu ve yan kapılarda boya veya değişen gördüm.

mesaj ile sorgulama yaptım kaza tespit tutanağı yoktur dedi. Ama olabilir doğrudur
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jeune Ottoman

mesaj ile sorgulama yaptım kaza tespit tutanağı yoktur dedi. Ama olabilir doğrudur

Alıntıları Göster
    Bol bol kazası var bu aracın.. Burnu ayrı yamuk, arkası ayrı yamuk..
    Ayrıca araç hiç te yatmış bir araç değil, gayet te hor kullanılmış, turşusu çıkmış.. 356.000 km'deki renom bunun kadar yıpranık değil valla..

• quote:

Orijinalden alıntı: djoz

Bol bol kazası var bu aracın.. Burnu ayrı yamuk, arkası ayrı yamuk..
    Ayrıca araç hiç te yatmış bir araç değil, gayet te hor kullanılmış, turşusu çıkmış.. 356.000 km'deki renom bunun kadar yıpranık değil valla..

Alıntıları Göster
    o araç cacık
  • quote:

Orijinalden alıntı: yastık döşek

o araç cacık

Alıntıları Göster
    valla yalan söylüyor o zaman adam :D ballandıra ballandıra bitiremedi
  • quote:

valla yalan söylüyor o zaman adam :D ballandıra ballandıra bitiremedi

Alıntıları Göster
    Araba ölmüş gömeni yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: causeandeffect

Araba ölmüş gömeni yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Toyota SUPRA

quote:

Orijinalden alıntı: causeandeffect

Araba ölmüş gömeni yok.

Alıntıları Göster
    Ayrıca arabanın arkasında kocaman CONCORDE yazıyor,ona rağmen CONCORT yazmış adam.Tek yapması gereken arabanın arkasına bakmaktı.

Böyle kriterleri önemli buluyorum ben,arabasına da öyle bakıyor demek ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: DolceVita.

Ayrıca arabanın arkasında kocaman CONCORDE yazıyor,ona rağmen CONCORT yazmış adam.Tek yapması gereken arabanın arkasına bakmaktı.

Böyle kriterleri önemli buluyorum ben,arabasına da öyle bakıyor demek ki.

Alıntıları Göster
    Ahı gitmiş Vahı kalmış bu arabanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeremy Klakson

Ahı gitmiş Vahı kalmış bu arabanın

Alıntıları Göster
    yalniz plaka oyle bi plaka ki oldugu yerde ters cevirseniz bile yine ayni
    16 ebe 91 : D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.