Şimdi Ara

>>>RENAULT SYMBOL<<< (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.867
Cevap
13
Favori
485.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: hay-bey

1.2 16v yakıt sarfiyatı ne kadar düşükŞehir içi 7.7 şehirler arası 5 lt gerçekten mükemmel.Uzun yolda 0.170 kr çivarı yakıyor,bedavadan az pahalıAma 1.4 16v motor olmazsa olmaz

1,2 16V daha ziyade şehir içi kullanımlar için ideal olabilir. Hem sarfiyatı düşük, hem de 1149 cc olduğu için vergi avantajı var. En basitinden aynı güce sahip olduğu 1,4 8V'ten yıllık vergi olarak yaklaşık 200 YTL daha avantajlı. (1,4 8V=561 YTL; 1,2 16V=360 YTL) Ancak hacmi nedeniyle üretilen tork ve BG sınırlı. Bu nedenle, uzun yol kullanımında bu araçtan mucizeler beklememek gerekiyor.

• galeriye gelmiş bunlar gördüm dısardan ban güven vermedi arab o kadar 5 yıldız nas almış sasırdım
  • quote:

Orjinalden alıntı: turkun oglu

galeriye gelmiş bunlar gördüm dısardan ban güven vermedi arab o kadar 5 yıldız nas almış sasırdım

Yeni Symbol 5 yıldız aldı mı?
  • symbol güvenlik testine girmedi ki_?Ben de neden girmediği çok merak ediom sizce?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hrdt_Carlone34

symbol güvenlik testine girmedi ki_?Ben de neden girmediği çok merak ediom sizce?

Belki de girmiştir. Bilen arkadaşların paylaşımını bekliyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sychrius

DİZEL RENO CLİO VE KANGOO KULLANANLARA ALTIN ÖĞÜTLER..

HEP CLİO VE KANGOO GRUBU KULLANDIĞIM İÇİN BU SÜRE ZARFINDA EDİNDİĞİM TECRÜBELER VAR BUNLARI SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM SİZDE UYGULARSANIZ ARACINIZ VE MOTORUNUZ (150.000-250.000 KM. ARASI ) UZUN ÖMÜRLÜ OLUR..

1- SABAHLARI ASLA KONTAĞI ÇEVİRDİĞİNİZDE LAMBALAR SÖNMEDEN ARABAYI NOMİNAL 1.5-2 DK RÖLANTİDE ÇALIŞTIRMADAN HAREKET ETMEYİN ( ENJEKTÖRLERE BÜYÜK ZARAR VERİYOR) BUGÜN SIFIR Bİ ENJEKTÖR TAKIMININ FİYATI REKORLARI DAHİL 2000 YTL CİVARIDIR

2- YAKIT ALIRKEN MUTLAK 1.ŞEÇENEK OPET 2. ŞEÇENEK TOTAL OLSUN BU ARAÇLAR FRANSIZ MENŞELİDİR VE ÜRETİM ESNASINDA BU ŞİRKETLERİN YAKITLARINA GÖRE AYARLANMIŞTIR MUTLAK EURODİZEL KULLANIN VE YAKIT ALIRKEN SABAHIN ERKEN SAATLERİNİ TERCİH EDİN NEDEN DERSENİZ GECE YAKIT ALIMI FAZLA OLMADIĞINDA İSTANYONDAKİ TANKIN İÇİNDE POMPA SİRKÜLESİ FAZLA OLMAYACAĞI İÇİN YAKIT DİNLENİR VE TORTU DİREKT ALTA ÇÖKER SİZDE DİNLENMİŞ TERTEMİZ YAKIT ALIRSINIZ BÖYLECE HEM MAZOT FİLTRESİ VE POMPASI UZUN ÖMÜRLÜ VE SORUNSUZ GİDER..

3- CLİO VE KANGO GURUBU ARAÇLARIN DEPOLARI SAC DEĞİL PLASTİK-POLYESTER KARIŞIMI BİR MALZEMEDEN YAPILMIŞTIR BU NEDENLE GÜNDÜZ-GECE DÖNGÜSÜNDE SICAKLIK VE İKLİM FRKI NEDENİYLE DEPO İÇİ TERLEME YAPAR BU DA MAZOTUN İÇİNE ÇOK HAFİF BİR SU KARIŞIMI OLUŞTURUR AMA ENDİŞELENMEYİN RENO BUNU DA DÜŞÜNMÜŞ.. YOLDA GİDERKEN NASSI ANLATSAM HANİ İMZA ATILMIŞ GİBİ Bİ İŞARET YANARSA ENDİŞELENMEYİN ARACIN KİTAPCINA BAKTIĞNIZDA O İŞARETİN MAZOTTA SU VAR YADA ELK. ARIZASI İÇİN YANSIĞINI YAZAR SİZİNKİSİ 1. ŞIKTIR EJNEKTÖR AĞZINDA SU ALGILADIĞINI İŞARET VERİR HEMEN MÜSAİT BİR YERDE KENARA ÇEKİN ARABAYI STOP EDİP YENİDEN KONTAĞI AÇIN IŞIKLAR SÖNENE KADAR BEKLEYİN IŞIĞIN SÖNDÜĞÜNÜ GÖRECEKSİNİZ.. ÇÜNKİ ENJEKTÖRT AĞZINDAKİ REZİSTANSLAR O SUYU KURUTUR..EĞER O IŞIK HALA YANIYORSA BU SEFER MUHTEMEL ELK. ARIZASIDIR..

4- HAVA FİLTRESİNE ÇOK DİKKAT EDİN.. DİZEL BİR ARAÇTA HAVA FİLTRESİ MOTORUN HERŞEYİDİR FİLTRE TIKANIRSA ZATEN YAKIT SARFİYATININ YÜKSELMESİYLE BUNU ANLAYACAKSINIZ NORMALDE SON JENERASYON BİR CLİO-KANGOO MOTORUNUN SERVİS PERİYODU 10.000 KM DİR SİZ 5000 KM DE BİR MUTLAK 12 YTL VERİP FİLTREYİ DEĞİŞTİRTİN NEDEN DERSENİZ FİLTRE TIKANDIĞINDA BU SEFER MOTOR YAKIT VE TURBOYA YÜKLENİR UZUN SÜRE TURBOYA YÜKLENİRSE TURBO YU ELİNİZE ALIRSINIZ BUGÜN YAKLAŞIK Bİ TURBONUN FİYATI 2250-2500 YTL CİVARIDIR..

5- MALUMUNUZ BEN DAHİL DİZELDEKİ TORK FARKI ADAMA BAŞKA Bİ HYECAN VERDİĞİNDEN VE RENO DİZEL HEP ÇOK AZ TÜKETTİĞİNDEN BEN EN AZINDAN KENDİ ADIMA KONUŞAYIM ÇOK HIZ YAPARIM VE BU DA MOTORUN HEP YÜKSEK DEVİRDE ÇALIŞTIĞI ANLAMINA GELİR BÖYLE BİR KULLANIMDAN SONRA ARABAYI PARK EDECEKSENİZ LÜTFEN PARK ETTİKTEN SONRA HEMEN MOTORU KAPATMAYIN MOTOR 2-3 DK. MUTLAK RÖLANTİDE ÇALIŞTIRIP TURBOYU DİNLENDİRİN BU ZAMAN ZARFINDA TURBO KENDİNİ YAĞLAYIP NORMAL HALE DÖNECEKTİR.

6- YAVAŞLARKEN YADA ANİ FREN DURUMLARINDA SAKIN TEK OLARAK FRENLE DURMAYA YELTENMEYİN CLİO VE KANGO ARAÇLARI HAFİF OLDUKLARI VE ARKA BÖLGEDE AĞIRLIĞIN OLMAMASI SEBEBİYLE SAVRULMALARIN VE KAYMALARIN OLMASI OLDUKÇA DOĞALDIR, MANUEL FRENE SAHİP OLSALARDA ÇOK HASSAS OLDUKLARINDAN ANİ DURMA ÖN LASTİĞİN KIZAKLAMASI DURUMU İLE KARŞI KARŞIYA GELİRSİNİZ BUNUN YERİNE MUTLAK VİTESİ KÜÇÜLTÜN VE MOTORU KOMPRESÖRE BİNDİRİN ABS PERFORMANSINDAN DAHA İYİ BİR DURUŞ YAPTIĞINIZI GÖRECEKSİNİZ..

7- SIFIR YADA İKİNCİ BİR EL CLİO-KANGO ARACI ALACAKSANIZ ALDIĞINIZDA İLK İŞİNİZ MUTLAK LASTİKÇİYE GİDİP LASTİKLERİ DEĞİŞTİRMEK OLSUN.. FABRİKASYON LASTİKLER FABRİKANIN MALİYET PLANLAMA BÜTÇESİNDE OLDUKÇA AĞAR BİR RAKAM ETTİĞİ İÇİN FABRİKA GENELDE KALİTESİ DÜŞÜK LASTİK TAKAR.. BU DA SİZİN YOL GÜVENLİĞİNİZİ RİSKE ATAR.. BENİM SİZE TAVSİYEM BÜTÇENİZE UYGUN OLMASI MAKSADIYLA ( ŞU ARALAR TAKIMI 350-380 YTL CİVARINDA ) BENİM EFSANE OLARAK NİTELENDİRDİĞİM (175 X 65 X R14) BRİGDESTONE B330 EVO'DUR BU LASTİKLERDEN BEN 1 TAKIM ESKİTTİM VE TAM 90.000 KM YOL GİTTİM VE İKİNCİ TAKIMI TAKTIM VE HALEN GİTMEKTEYİM BU LASTİKLERİN ÖZELLİĞİ DERİN TIRNAKLI OLMASI VE LASTİĞİN İÇİNDEKİ KAUÇUK MADDESİNİN DAHA YOUN OLMASI NEDENİYLE YAZ KIŞ LASTİĞİN YOLA TUTUNUMU MUHTEŞEM DİR CLİO-KANGO ARACINIZDA TAKIN NE DEMEK İSTEDİĞİMİ ANLAYACAKSINIZ AYRICA ARACI ALIRKEN Kİ SÖKTÜĞÜNÜZ FABRİKASYON LASTİKLERİ SAKIN ATMAYIN ARACI SATARKEN ONLARI TAKAR VE ÖZELLİKLERİNE SIFIR LASTİK İMGESİNİ DE İŞARETLERSİNİZ:)))

quote:

Orjinalden alıntı: sychrius

ROGUE_JN ARKADAŞIMA CEVAPTIR.. ARKADAŞIM HONDA ARABALARI İLE RENO YU KIYASLAMANIZ BÜYÜK HATA NEDEN DERSENİZ.. RENO HER NE KADAR SÜRÜŞÜ SERTLİĞİ VE SAĞLAMLIĞI İLE DİLLERE DESTAN OLSADA HONDA ARABALARI BUNUN TAM TERSİDİR.. BEN HAYATIMDA Bİ KERE HATA YAPTIM ODA GİTTİM HONDA ALDIM.. VE ARABA HALEN BENDE İNANMAZSIN AMA KUL-LAN-MI-YO-RUM.. NEDEN DERSEN HİÇ BANA HİTAP ETMEDİ.. ARABA LİTERATÖRÜMDE EN BÜYÜK BAŞARIZSIZLIĞIM OLARAK NİTELENDİRİYORUM.. BU ÜLKENİN YOLARI MALUM DÜZ KAYMAK GİBİ ASFALT BULMAK NEREDEYSE MUCİZE HEP YAMA HEP YARALI YÜZEY YOLLAR HONDA BU YOLARI ASLA SEVMİYOR ÇOK NAZİK Bİ ARABA.. KASİSLERDEN BİLE GEÇERKEN ARABANIN ALTINDA KÜTÜR KÜTÜR SESLER GELİYOR.. ULAN ACABA BENDEKİ HONDA MI PATLAK DİYE GEÇİRDİM AKLIMDAN.. GİTTİM 2008 CİVİC ELEGANCE YE BİNDİM.. AYNI YOLLARDAN GEÇTİM YİNE AYNI SONUÇ.. RENO NE KADAR SAĞLAMLIK VE SÜRÜŞ SERTLİĞİ KONUSUNDA ADAMA GÜVEN VERİYORSA HONDADA Bİ O KADAR BENİM KAFAMDA ???? BIRAKTI...
    MALUM HER GÜN TRAFİKTEYİZ.. O YÜZDEN BU ÜLKENİN TÜM ŞARTLARINI GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURMANIZI VE RENO DAN ŞAŞMAMANIZI TAVSİYE EDERİM.. HERKEZ TUTTURMUŞ BİR DONANIM SALGININA GİRMİŞ.. ARKADAŞLAR PEKİ ŞUNU HİÇ KENDİNİZE SORDUNUZ MU? SİZLER BU DONANIMIN NE KADARINDAN İSTİFADE EDİYORSUNUZ YADA BU SİZE NE GİBİ KOLAYLIKLAR SAĞLIYOR??

BU ÜLKE ŞARTLARINDA BİR ARABADAN BEKLENEN NEDİR?

1-BANA GÖRE BİR ADAMIN BU ÜLKE ŞARTLARINDAKİ YOLLARDA KULLANMAK ALDIĞI 35.000-40.000 YTL VERİP O ÇİL ÇİL ARABAYI YOLARDA HEBA ETMESİ BANA GÖRE BÜYÜK KERİZLİKTİR..

2- HADİ ÇOK PARAN VAR GİTTİN KENDİNE ÇİL ÇİL 0 KM. 35.000-50.000 ARASI GİTTİN Bİ ARABA ALDIN?
    BU TRAFİK KARMAŞINDA DİĞER ARABALARIN ARASINDAN SANA YOL AÇMIYORLAR KADERİN NEYSE ONU YAŞIYORSUN YOLLARDA.

TÜM BU FİKİRLER BİR TEK YÖNE ÇIKIYOR ARKADAŞLAR BU ÜLKEDE 4 TEKERE LÜTFEN AMA LÜTFEN ÇOK PARA BAĞLAMAYIN.. BANA GÖRE BİR ARABANIN KRİTERİ BENCE ŞUDUR..

1- DİZEL OLACAK AZ YAKACAK
    2- KLİMA MUTLAK OLMALI
    3-SERVİS UCUZLUĞU VE ÖN TAKIM SAĞLAMLIĞI VE EN AZ 50.000-60.000 KM ROT BALANSA GİRMELİ BİR ARAÇ
    4-HAFİF AMA MOTORU ATAK OLMALI SIKIŞIK TRAFİKTE BİLE ADAMA BİSİKLET SÜRÜŞ VERİYOR OLMALI
    5-PARK ETMESİ OLDUKÇA KOLAY OLMALI PİRE MİSALİ HER YERE ARALARA VS. GİREBİLİP ÇOK RAHAT PARK ETMELİ..

TÜM BU SEÇENEKLERİN HEPSİ BİR TEK MARKA VE SERİYİ İŞARET EDİYOR RENAULT CLİO SYMBOL ESKİ KASA SON MAKYAJLI HALİ..

BU ARADA SİZLERLE BİR ANIMI PAYLAŞMAK İSTİYORUM..

BİZLER İHT. İHR. İŞLERİ İLE UĞRAŞAN İNSANLARIZ BİR ARKADAŞIM RUSYAYA ARABA İLE GİTMEK İSTEDİ. DEDİ BİR ARABA ALİYİM.. O ZAMAN LAR EN SON CLİO SYMBOL ALİZE VARDI... GİT DEDİM Bİ TANE AL BUNDAN GİTTİK İZMİT KOTAŞTAN ARABAYI ALDIK ARKADAŞ RUSYAYA GİTTİ.. 2 AY SONRA GERİ DÖNDÜ HEMEN İLK İŞİMİZ SERVİSE GİTRMEK OLDU.. ARAÇ RUSYADAKİ HALİNİN FOTOLARINI GÖRDÜM..

ARABA BU SEYAHAT ESNASINDA 16800 KM YOL GİTTİ

ARABA SİBİRYA YAKINLARINDA BİR OTELİN PARKINDA TÜM GECE -22 C YE MARUZ KALMIŞ RUS ARABALARI KAPUTUN ALTINA ELK.Lİ BATTANİYE KOYARKEN CLİO DA HİÇ BİŞİ YOK SADECE SABAH KİLİTLER DEN DONDUĞUNDAN SADECE 5DK UĞRAŞTIRMIŞ İLK MARŞTA ARABA ÇALIŞMIŞ

RUSYANIN MAZOTU İĞRENÇTİR VE O YÜZDEN UCUZDUR BUNA RAĞMEN ENJEKTÖRLERİ KONTROL ETTİRDİĞİMİZDE BİR GRAM BİLE TIKANIKLIK ÇIKMADI

ÖN TAKIMA BAKTIRDIĞIMIZDA O KADAR REZALET YOLLARDAN GİTMESİNE KARŞIN ÖN TAKIMINDA GRAM NE BİR BOŞUK NEDE AYARLARINDA BİR KAYMA OLDUĞUNU GÖRDÜK.

SONUÇ OLARAK BÖYLE BİR SEYAHATE BAŞKA MARKA BİR ARAÇLA ÇIKSAYDINIZ SANMIYORUM Kİ BU SONUÇLARLA KARŞILAŞASINIZ.. SONUÇ OLARAK RENAULT CLİO SYMBOL BU ÜLKENİN VE YOLLARI YAKITI BOZUK HER ÜLKE ŞARTININ ARABASIDIR..

BU ARADA UFAK BİR NOT BİRDE ELİMDE 2004 MODEL KANGO VAR HALEN 156.000 KM OLDU VE ARABA O KADAR DÜZ YOLDA GİTMEYİP LİMAN YOLLARINDA DEYİMİ YERİNDEYSE TROPHY YAPTIĞI HALDE TIK DEMEDEN GİDİYOR...

SAYGILAR EFENDİM...

klavyede caps lock diye bi tuş var basınca klavyede bi lamba yanar bi daha basınca söner o lamba sönükken de küçük harflerle yazar sanırım bilmiyorsunuz

• symbol çarpışma testine girmedi daha her araba satışa çıkmadan önce giriyor diye birşey yok o da yakında girer renault 5 yıldızlarına bir yenisini eklermi bilemem ama bu fiyata olan çoğu arabadan daha güvenli olur bence çünkü bir önceki clio symbol clio II nin üstüne geliştirilmişti clio II de çarpışma testlerinden 4 yıldız almıştı bu araba yeni olduğuna göre daha fazla almalı dimi
  • quote:

Orjinalden alıntı: drdemir

2010 lu yıllara geldik hala teknolojiye alışamayan arkadaşlar var abs bir araba için önemlidir çok az zamanda devreye girer ama o zamanlarda hayati tehlikeler atlatabilirsin abs sadece kaygan zeminde devreye girmez frene sert basıldığında yani acil frene ihtiyaç olduğunda devreye ve tekerleğin kitlenmesini engeller ve manevra yapma olanağı sağlar girer park sensörüne laf eden arkadaş da bi kere kullansın ne kadar rahat olduğunu anlayacaktır birde airbag lambası bir kere yanmış sorunmu allah korusun ihtiyaç olduğunda ne kadar gerekli olduğunu anlarsın esp yi anlatmayacam o üst sınıf arbalarda standart zaten birde arabanın dağa taşa çıkması o arabanın güvenli olduğu anlamına gelmez
    bu yüzden araba alırken teknoloji tabiki önemli her zaman ihtiyaç olmaz ama gerektiğinde hayat kurtarır, ekonomik olması, içindeki yaşam alanının yeterli olması güvenli olması ve arızanın minimum olması önemlidir
    50 milyara laguna almış adama bu araba dağa taşa çıkmaz sağlam değil symbol alsaydın derseniz güler
    herkesin ihtiyacına göre en iyi arabaya binmesi dileğiyle

O ZAMAN BU MİLLET ARABA KULLANMAYI BİLMİYOR ARKADAŞIM:)) NE DİYİM??? O KADAR DONANIM OLDUĞU HALDE HALA KAZA SEVİYESİ EN YÜKSEK ÜLKE OLDUĞUMUZA GÖRE BUNUN AÇIKLAMASI BUDUR..

AYRICA ŞU DA VAR.. BİZ İLLAKİ ARABAYI ALIN DAĞA TAŞA ÇIKIN DEMİYORUZ AMA BENİM ARABA ANLAYIŞIM BU.. BEN KONTAĞI ÇEVİRDİĞİMDE CANIM NEREYE GİTMEK İSTERSE ORAYA GİDERİM .. BU DAĞ TAŞ BİLE OLSA FARKETMEZ.. O YÜZDEN CLİO SYMBOL TAM BANA GÖRE Bİ ARABADIR BU ARADA 2010 SENESİNE GELMEMİZE RAĞMEN ABS-ABC-EBD-ESP-ASR VS. GİBİ ALFABENİN TÜM HARFLERİ MEVCUT DONANIMLARA SAHİP ARABALARA BİNİYORSANIZ O ALETİN DERTLERİNE DE KEFİL OLURSUNUZ GİDİPTE SERVİSİN KAPILARINI AŞINDIRMAYIN.. GARANTİ KAPSAMINDA İFADESİYLE....

BEN RENO SERVİSİ İLE BİRE-BİR KONTAK İÇİNDEYİM.. ADAMLAR BU DONANIMLARA SAHİP ARABALARI TÜKETİCİYE SATMAKTAN OLDUKÇA PİŞMAN HALDELER ZATEN.. O KADAR SALAKÇA PROBLEMLERDEN ARABALAR SERVİSE GELİYOR Kİ ANLATAMAM GÖZÜMLE GÖRDÜM... ÇÜNKİ YUKARIDADA DEDİĞİM ÜZERE BİZİM MİLLETİMİZ ARABA KULLANMAYI BİL-Mİ-YOR...... ZATEN BU DONANIMA SAHİP ARABALAR SADECE KAYMAK GİBİ ASFALTTA GİDER.. DONANIMLAR SİNSİLESİ SARHOŞĞULUNDAN UYANIN ARTIK...BİZİM ÜLKENİN YOLLARININ DURUMU MALUM.. SENİN ÜLKENDE OLAN PARALI TEM YOLU BİLE YAMA VE ASFALT IN SATIHI YARA BERE İÇİNDE.. Bİ TAKIM GERÇEKLERİ GÖRMEYE BAŞLAYIN ARTIK...

• araba işi şans işidir her araba sorunlu olacak diye birşey yok rahat etmek isteyen teknolojiye sırtını dayar onun da sorunlarını çeker ya da çekmez bu şans işidir doblo alsam bile full donanımlısını alırım ki öyle yaptık babama aldık ben hiç teknolojik veya elektronik sorun çıkardığını görmedim (nazar değmesin) dediğim gibi gülü seven dikenine katlanır ama bu dikenin büyüklüğü tamamen şans işidir ben arabayla giderken frenim tutacakmı sert basarsam kızaklayacakmı yada allah korusun kaza yaptığımda kafamı direksyonun neresine çarpacam yada park ederken kardeş arkada çok mu kaldı az mı kaldı diye düşünmek istemediğim için yolda rahat olmak için araba alırken geçmişten kalma bilgilerle hareket edilmemesi düşüncesindeyim
    symbol seçimine saygı duyuyorum ki zaten bu kadar satmasından anlaşılır ve senin işini gören senin şartlarına en uygunu da o olduğundan ama teknolojiye de açık olmalısın bir kere alışırsan bırakamazsın
    dediğim gibi herkes ihtiyacı olan arabaya biner inşallah

• Bence birtakım iyileştirmeler yapılıp öyle girebilir teste, hyundai i30 ilk girdiğinde 4 daha sonraki iyileştirmeler neticesinde ise 5 yıldız almıştı.
  • Araçlar bayilere gelmiş maltepedeki maisde inceledim bu arac eski symbolun şişirilmişi eski kasalar görünüşü daha iyi.
  • arkadaşlar abs li arabanın daha kısa mesafede duracağını sanıyor aksine abs daha uzun mesafede durdurur abs nin amacı daha kısa mesafede durmak değil tekeri kitlememek ve direksiyonu kırarak kaçma şansını tanımak.
    klimam olmasın ama abs olsun.
    allah göstermesin 180 le giderken en ufak bir cukur görsek frene asılıyoruz elimiz ayağımız birbirine giriyor.vitesi nasıl küçültüp te debriyajdan ayağını yavaşça çekipte (kitlemesin diye) nasıl fren yapıcaksın o anda zaten bastın bastın...
    eski clioların zevki hiçbirinde yok o fabrika kokusu bile bir başkadır cok mağzim var clio ile :)
    ama bu yeni kasalardan alacak olana atmak isterim nediyim benim barbutta 34 milyar kaybedecek param yok!
  • bu araba tasarım rezaleti zaten arabadan anlayan insanlar bu arabayı almazlar . ara bir model . o kadar paraya değmez arabaya dışardan baktığından güven vermeli .
  • YENİ SYMBOL 34 TEK Lİ MİYMİŞ???? YUH DİYORUM O PARAYI ONA VERENEDE KERİZ DİYORUM YAWW O PARAYA MİLLET GİDER COROLLA TRİP ALIR AMA BEN ALMAM JAPONA UYUZUM ÇÜNKİ:)))) AGA BEN GİDER O PARAYA 94 MODEL S320 ALIRIM KIÇINA TÜP TAKARIM... HER YOLDA DA SÜZÜLÜRÜM ÇEKİLİN LAN YOLDAN ABİNİZ GELİYOR EDASIYLA:)))))))))
  • Buraya giripde fiyatlardan haberi olmayanlara 1.2 16v express. klima ,abs,yol bilg,cd vs 25100 ytl,dizeli de 1.5 65hp express. 29900.
    1.5 85 hp express.31270.

Ben bunu alacağıma çarpışma testindende 5 yıldız alan clio 3 grand tour alırım

Hem yeni teknoloji,hem daha büyük ,hem altı symbolden de yüksek.clio sw nin auth. modelindeki donanım symbol deki expressin la aynı.

+clio3 ün emniyet kemerleri vs ön gergili zaten 5 yıldızlı...
  • alfa-x e katılıyorum hem çok daha donanımlı hem de güvenli abime 1.4 16V 98 beygir dynamique +stil ve deluxe paketi+park sensörü yani açılır tavan dışında herşey full 32.850ye aldık ki daha uygunlarını kıyaslamak lazım mesela 1.2 16V 75 beygir authentic + stil paketli 27290 ytl ki pazarlıkla 26000li rakamlara inmek mümkün bagajı da çok kullanışlı koltukları dynamique modelinde 1-2 şeklinde yatırabiliyorsun soğutmalı torpido gözü gibi kullanışlı özellikleri var ve gerçekten dynamique modelinin iç kalite hissi yüksek authentic te sert plastik bol kullanılmış, paketlerle beraber far ve yağmur sensörü, ilave viraj farları gibi ekstra özelliklere de sahip olunabiliyor incelemek isterseniz bakabilirsiniz

http://forum.donanimhaber.com/m_25467034/mpage_1/key_//tm.htm#25638043
    http://forum.donanimhaber.com/m_22660931/mpage_3/key_//tm.htm#26384848

• nasıl bu araç 5 yıldız almış dusundurucu
  • kim dedi ya 5 yıldız aldığını daha çarpışma testlerine girmedi symbol lütfen yanlış bilgi dolaşmasın ortalıkta clio III 5 yıldız aldı karıştırılmasın
  • araç yaklasık 1 ay sonra turkiyede satısta olacak sanırım mynette öyle yazıyordu

izlenimlerim surucu kısmı ve on taraf yeni clio ancak panjur falan rezalet duruyor arka tarafta aynı sekilde albea skoda fabia sedan clio symbol ve yeni clio symbol kadar rezalet tipte 4 araba üretilemezdi ancak bunu başardılar = )

edit:ekleme

bu araba eski clio symbolle aynı fiyattan çıkar ve clio3 ten az biraz daha pahalı olur oda bagaj kısmı uzun oldugu için fiyat konusunda yanıldıgınızı dusunuyorum megane 29bin ytl den satılırken bunu 20 bin yada 21bin ytl den satışa cıkarırlar ve zaten oyle olacak

edit: tekrar ekleme ( araçta sanırım airbag klima zorunlu oldugu için fiyat biraz cıkmıs olabilir eski modeli baz almayın derim cunku eski clio symbol kabak gibiydi = )

1.2 16v 23,630

tekrar edit

hocambununla clio3 un farkı yok aynı şase sadece biraz daha uzun yani buda 5 yıldız alır teste ne gerek araba aynı bizde clio3 var ordan biliyorum son ekleme bu arabanın kullanısı emin olun eski symbolden kat kat iyi olacaktır hıza duyarlı direksiyon yumusak vites kutusu ve yumusak pedallar yani eskisiyle aynı kefeye tip harici koymak ayıp olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sissil -- 25 Eylül 2008; 3:35:23 >

• İç dizaynı mevcut kasa ile aynı diyen arkadaşları kınıyorum, baksanıza 4'lülerin düğmesini değiştirmişler:)
    Düşünün o meşhuur, clio'sundan megane'ına, scenic'ine, tüm modellerde aynı olan 4'lü düğmesini yeniden tasarlamışlar:)

Şaka bir yana hakikaten olmamış.Şu cd çaları, şu direksiyonu daha kaç yıl ve kaç modelde daha kullanacaklar tahmin bile edemiyorum.

Bu araç için benim açımdan en önemli nokta %94 oranında yerli imalat parça ile yapılmış olması.Bir tek bu mutlu etti beni..

quote:

Orjinalden alıntı: beto

---

>>>RENAULT SYMBOL<<<

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.