|
Bildirim
Yeter artık ya, her yıl yeni bir C sınıfı SUV ve yeni bir B sınıfı SUV modeli tanıtan firmalardan gına geldi, evet Skoda ve Renault bu konuda başı cekiyorlar. Yapın adam gibi 1 tane B, 1 tane C sınıfı SUV, istiyorsanız her yıl güncelleyin madem yeni SUV geliştircek paranız var... Her yıl başka isim görmeyelim, sonra alanlar da pişman oluyor, alıyorlar aracı ellerinde patlıyor. Niye? 2 yıl sonra piyasadan kalkmış araç oluyor. Bizim insanların da garip huyları var. Piyasada aynı isimli modelin yenisi satilmıyorsa eskisinin parçası vs. bulunmayacakmış gibi davranıyorlar. Evet bu cihaz Hindistan'a çıkmış ama Türkiye'de de iş pek farklı değil...
|
Artık sıfırı bırakın ikinci el ilanı bile bakmıyorum.
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 28 Ocak 2021; 18:51:8 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 28 Ocak 2021; 19:19:53 > |
|
|
|
|
|
C3 Aircross a çok benzettim. |
Renault grubunun artık bu kasadaki kaçıncı modeli bende unuttum (Kwid,Dacia Spring,Kiger). Önce C sınıfında geri kalmış Kadjarı adam etsin. Ondan sonra baksın bu çöplere. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Uygun fiyatla iyi satış rakamlarına ulaşabilir |