Şimdi Ara

Render Nedir ? Render Bilgisayarı Nasıl Toplanır ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
33
Favori
9.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
89 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ön yükleme de ciddi fark yaşarsın, özellikle yoğun sahnede. Viewport performansında kullanım rahatlığı sağlar. Modelleme de rahatlarsın. Yoğun çalışmalar yapmıyorsan, çok etkilenmeyedebilirsin. Seni tanımıyorum bu sebeple kendin denemen lazım, ben varsayım yapıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muten Baba

Ön yükleme de ciddi fark yaşarsın, özellikle yoğun sahnede. Viewport performansında kullanım rahatlığı sağlar. Modelleme de rahatlarsın. Yoğun çalışmalar yapmıyorsan, çok etkilenmeyedebilirsin. Seni tanımıyorum bu sebeple kendin denemen lazım, ben varsayım yapıyorum.
    Render süresinden daha çok bunlar önemli benim için de şuanda. Modelleme detayı, obje sayısı arttıkça anlık donmalar gibi problemlere etkisi olacak anladığım kadarıyla. Öyleyse vakit geçirmeden takviye yapmam gerekli.
  • Render amaçlı 1600 usd +kdv bütçeli Aşağıdaki workstationdan bütçeyi aşmadan teknik yönden daha yüksek toplama bir sistem tavsiyesi rica ediyorum.

Şimdiden teşekkür ederim

Dell T3630 OMEGA E-2136 2x8GB 256SSD 1TB W10P
    Quadro P2000 5GB

Bellek Hızı DDR4 2666 MHz
    Cd Sürücüsü DVD-RW DVD Yazıcı
    Chipset Intel
    Disk Yuvası 2
    Ekran Kartı 5 GB Paylaşımsız
    Ethernet 10/100/1000 Mbps
    Garanti Süresi 36 Ay
    Güç Kaynağı 60W
    Harddisk 1TB+256GB SSD
    İşlemci Hızı 3.3 GHz
    İşlemci Tipi Intel Xeon
    İşletim Sistemi Windows 10 Pro 64
    Kasa Tipi Tower
  • SULEYMAN14 S kullanıcısına yanıt
    www.sinerji.gen.tr
    Pc Toplama Sihirbazı
    https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/C1MPZPG5

Anakartın kampanyası var , mause hediyesini almayı unutmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muten Baba -- 13 Temmuz 2020; 11:47:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spider_hip

Reklam mı? :) Konuyu açan arkadaşta kendi renderlarını atmış. Diğer yandan 10 senedir bu işin içindeyim hala daha yazdığımı tekrar okursanız youtube hesabı AÇARSAM dedim. 10 senedir youtube hesabı açacağım yani kendime :) Yani benim pek reklamla neyim işim olmuyor. Olsam zaten muhtemelen milyonluktum. Çünkü abartmazsam Türkiye'de sayılı kapasiteli insanlardan biriyim diyebilirim :) Beni bilen biliyor çalışmak istiyor, anlaşırsak çalışıyoruz. Reklamım tavsiye üzerine yani.
    Çalışmalarınızdan birkaç örnek paylaşabilir misiniz?
  • Bilmeyenler öğrensin diye konuyu güncelleyelim.
    www.sinerji.gen.tr
    Tasarım/Render İçin Hazır Sistemler fiyatları ve modelleri
    https://www.sinerji.gen.tr/tasarimrender-icin-hazir-sistemler-c-2119

Sinerji 2 tane tasarım ve render amaçlı olarak sistem toplamış. Mail attım bunları dünzeleyelim diye , zorlarına gitti sanırım sinirlendiler , biz yeterince yetkiniz sizin önerinize bilginize tavsiyenize ihtiyacımız yok dediler

Arkadaşlar baya teknin ama siz yinede şu hazır sistemleri almadan önce bu konuyu biraz okuyun derim

• Muten Baba kullanıcısına yanıt
    reklam aliyorlar belli ki, yahut satilmayan mallari itekleme cabasi icerisinde de olabilirler. Bir tanesine baktim nerde almayacagim mal atmislar kasanin icine...

Yetkinlermis öyle mi? (biraz sansürledim postu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kunGFu -- 22 Temmuz 2020; 16:5:53 >
  • kunGFu kullanıcısına yanıt
    Valla ben demedim onlar dedi biz yetkiniz diye

yazip yazip siliyorum, görüyorsun degil mi? onlarda görsün

x570 ud ön secili geliyor, ramler 4000 ön secili, güc kaynagi iki adet alternatif falan ne bilim ne bicim düsünmüsler. Kusura bakmasinlar yetkinlik buysa, sinifta kaldilar. Ben reklam ariyorum artik bu sistemin altinda yoksa aksi takdirde hic anlamiyorlar demektir.

• kunGFu kullanıcısına yanıt
    Sistemi gigabyte ve corsair ile ortak yapmışlar zaten de, neyse ya bana sizin yorumunuza ihtiyacımız yok bizim ekibimiz yetkin dediler , birşey diyince sinirleniyorlar moralleri bozuluyor Onlarda ne olduğunu göstermiş oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muten Baba

Sistemi gigabyte ve corsair ile ortak yapmışlar zaten de, neyse ya bana sizin yorumunuza ihtiyacımız yok bizim ekibimiz yetkin dediler , birşey diyince sinirleniyorlar moralleri bozuluyor Onlarda ne olduğunu göstermiş oldu.

Hocam selam, şimdi ben ev için bir masaüstü topladım, yani araisra oyun, web müzik vs. Bunun için 3900x aldım sizce gereksiz mi olmuş? Anakart x570 tüf, ekran kartı ise 1660 gtx

• hgwxx/7 kullanıcısına yanıt

Evet şu dönemde alakasız olmuş. Şöyle yapalım , 5600X vereyim size 3900X ' i alayım. 5600X oyunlarda ve günlük kullanımda daha iyi bir işlemci. 3900X de render vb. çoklu işlemlerde daha iyi bir işlemci.

3900X araştırıyorum ve fiyatlar maşallah. Bu dönemde önerirmisiniz ? Sahibinden 'de bakıyorum bu işlemciye. Video render için almak istiyorum.

• Öneririm güzel işlemci ama bu 2.elde sattıkları fiyata alınmaz.

• merhaba.. öncelikle süper bir aydınlatma yazısı olmuş.. işin donanım tarafına bu kadar cahil bana bile bişeyleri anlattı çok teşekkürler.. ama tabiiki bilgileri süzebilmek için de bilgi lazım (: Archicad kullanarak 3d çizim ve render almak için, iş istasyonu pc si için ezcümle ne dersin desem? ((:

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.