< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Render Nedir ? Render Bilgisayarı Nasıl Toplanır ? (6. sayfa)
-
-
Render süresinden daha çok bunlar önemli benim için de şuanda. Modelleme detayı, obje sayısı arttıkça anlık donmalar gibi problemlere etkisi olacak anladığım kadarıyla. Öyleyse vakit geçirmeden takviye yapmam gerekli.quote:
Orijinalden alıntı: Muten Baba
Ön yükleme de ciddi fark yaşarsın, özellikle yoğun sahnede. Viewport performansında kullanım rahatlığı sağlar. Modelleme de rahatlarsın. Yoğun çalışmalar yapmıyorsan, çok etkilenmeyedebilirsin. Seni tanımıyorum bu sebeple kendin denemen lazım, ben varsayım yapıyorum. -
Render amaçlı 1600 usd +kdv bütçeli Aşağıdaki workstationdan bütçeyi aşmadan teknik yönden daha yüksek toplama bir sistem tavsiyesi rica ediyorum.
Şimdiden teşekkür ederim
Dell T3630 OMEGA E-2136 2x8GB 256SSD 1TB W10P
Quadro P2000 5GB
Bellek Hızı DDR4 2666 MHz
Cd Sürücüsü DVD-RW DVD Yazıcı
Chipset Intel
Disk Yuvası 2
Ekran Kartı 5 GB Paylaşımsız
Ethernet 10/100/1000 Mbps
Garanti Süresi 36 Ay
Güç Kaynağı 60W
Harddisk 1TB+256GB SSD
İşlemci Hızı 3.3 GHz
İşlemci Tipi Intel Xeon
İşletim Sistemi Windows 10 Pro 64
Kasa Tipi Tower -
Anakartın kampanyası var , mause hediyesini almayı unutmayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muten Baba -- 13 Temmuz 2020; 11:47:17 > -
Çalışmalarınızdan birkaç örnek paylaşabilir misiniz?quote:
Orijinalden alıntı: Spider_hip
Reklam mı? :) Konuyu açan arkadaşta kendi renderlarını atmış. Diğer yandan 10 senedir bu işin içindeyim hala daha yazdığımı tekrar okursanız youtube hesabı AÇARSAM dedim. 10 senedir youtube hesabı açacağım yani kendime :) Yani benim pek reklamla neyim işim olmuyor. Olsam zaten muhtemelen milyonluktum. Çünkü abartmazsam Türkiye'de sayılı kapasiteli insanlardan biriyim diyebilirim :) Beni bilen biliyor çalışmak istiyor, anlaşırsak çalışıyoruz. Reklamım tavsiye üzerine yani. -
Bilmeyenler öğrensin diye konuyu güncelleyelim. www.sinerji.gen.trTasarım/Render İçin Hazır Sistemler fiyatları ve modellerihttps://www.sinerji.gen.tr/tasarimrender-icin-hazir-sistemler-c-2119
Sinerji 2 tane tasarım ve render amaçlı olarak sistem toplamış. Mail attım bunları dünzeleyelim diye , zorlarına gitti sanırım sinirlendiler , biz yeterince yetkiniz sizin önerinize bilginize tavsiyenize ihtiyacımız yok dediler
Arkadaşlar baya teknin ama siz yinede şu hazır sistemleri almadan önce bu konuyu biraz okuyun derim
-
reklam aliyorlar belli ki, yahut satilmayan mallari itekleme cabasi icerisinde de olabilirler. Bir tanesine baktim nerde almayacagim mal atmislar kasanin icine...
Yetkinlermis öyle mi? (biraz sansürledim postu)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kunGFu -- 22 Temmuz 2020; 16:5:53 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla ben demedim onlar dedi biz yetkiniz diye
yazip yazip siliyorum, görüyorsun degil mi? onlarda görsün
x570 ud ön secili geliyor, ramler 4000 ön secili, güc kaynagi iki adet alternatif falan ne bilim ne bicim düsünmüsler. Kusura bakmasinlar yetkinlik buysa, sinifta kaldilar. Ben reklam ariyorum artik bu sistemin altinda yoksa aksi takdirde hic anlamiyorlar demektir.
Sistemi gigabyte ve corsair ile ortak yapmışlar zaten de, neyse ya bana sizin yorumunuza ihtiyacımız yok bizim ekibimiz yetkin dediler , birşey diyince sinirleniyorlar moralleri bozuluyor Onlarda ne olduğunu göstermiş oldu. -
quote:
Orijinalden alıntı: Muten Baba
Sistemi gigabyte ve corsair ile ortak yapmışlar zaten de, neyse ya bana sizin yorumunuza ihtiyacımız yok bizim ekibimiz yetkin dediler , birşey diyince sinirleniyorlar moralleri bozuluyor Onlarda ne olduğunu göstermiş oldu.Hocam selam, şimdi ben ev için bir masaüstü topladım, yani araisra oyun, web müzik vs. Bunun için 3900x aldım sizce gereksiz mi olmuş? Anakart x570 tüf, ekran kartı ise 1660 gtx
Evet şu dönemde alakasız olmuş. Şöyle yapalım , 5600X vereyim size 3900X ' i alayım. 5600X oyunlarda ve günlük kullanımda daha iyi bir işlemci. 3900X de render vb. çoklu işlemlerde daha iyi bir işlemci.
-
3900X araştırıyorum ve fiyatlar maşallah. Bu dönemde önerirmisiniz ? Sahibinden 'de bakıyorum bu işlemciye. Video render için almak istiyorum.
-
Öneririm güzel işlemci ama bu 2.elde sattıkları fiyata alınmaz.
-
merhaba.. öncelikle süper bir aydınlatma yazısı olmuş.. işin donanım tarafına bu kadar cahil bana bile bişeyleri anlattı çok teşekkürler.. ama tabiiki bilgileri süzebilmek için de bilgi lazım (: Archicad kullanarak 3d çizim ve render almak için, iş istasyonu pc si için ezcümle ne dersin desem? ((:
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X