Bildirim
Resetlenme durumu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
arkadaşım ramden olabileceğini düşündüm bi kontrol edersen iyi olur tamam dewamlı reset atıosa işlemci ısınır kendiniş soğutmadığı içn reset atabilir bunları bi kontrol et ok -
ısınma olabilir cpu fanın iyi soğutmuyor olabilir -
makınayı komple soktum fan tuttum temızledım .bu sefer makına acıldı fakat gourntu gelyordu bıos pilinden ses cıkmıyordu ekran kartını cıkardım onboard ile denedim şu anda açıldı resetleme gibi bişi yok acaba ekran kartındamı bi problem var ! -
aynı problemi ben de yaşıyorum durup dururken restart atıyor makina soğutmada problemim yok fakat ekran kartı ,psu ve topraklamadan şüpheliyim.ama büyük olasılıkla topraklamadan topraklı prizle deniyeceğim bir de. -
ekran kartı reset attırmaz gerekli güç alınamadığından olabilir diye düşünüyorum -
attırır hatta bazen açmayı bile engeller ama sen yinede onboardınla 2-3 gün dene pc yi
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- sembollerle kalp yapma
- bu ayar yöneticiniz tarafından yönetilir
- yüksek güçlü usb cihazı takıldı sorunu
- bilgisayar ekran kartını görmüyor
- kişisel bilgisayarınız görüntüyü başka bir ekrana yansıtamıyor
- 0xc00007b hatası çözümü
- pc otomatik kapatma
- zyxel modem kurulumu
- ingilizce dilinden err_connection_reset çevirisi
- oem açılımı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X