Şimdi Ara

Retina macbook pro kullanicilari (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
4
Favori
22.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Siteden baktım 2.3 olanını 100 dolar ekleyerek 2.6 configure edilebiliyor.Heralde benimkide öyle.
  • Arkadaşlar ben de 512ssd li retina mac'i almaya karar vermiştim. Pcdepo.com dan sipariş verdim 5944 lira tutmuştu sipariş toplam, beni 2 gün oyaladılar gönderecez gönderecez diye, sonra bi aradılar ürünü temin edemiyoruz, paranızı geri göndereceğiz diye ve baktım siparişimi iptal etmişler. Sonra girdim sitelerinden bidaha baktım macbook fiyatına ve şok oldum. Cihaz stokta gözüküyor ve fiyatı 6500 lira olmuş ki bu bahsettiğim fiyatlar havale fiyatı. Bu yüzden dikkatli olun arkadaşlar. PCDEPO.com
  • Evet dikkat etmek lazım iyice araştırıp güvenilir sitelere bakın.
  • Arkadaşlar merhaba,

Ben 2 ay önce macbook retina satın aldım.Şu an işletim sistemim 10.7.5. Acaba Mountain Lion'a ücretsiz olarak geçebilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CThirty

Arkadaşlar merhaba,

Ben 2 ay önce macbook retina satın aldım.Şu an işletim sistemim 10.7.5. Acaba Mountain Lion'a ücretsiz olarak geçebilir miyim?

Malesef olmuyor satın aldıktan sonra 30 gün içinde fornu doldurup yollamak gerekiyor.Bende 4-5 gün oldu retina alalı ama aldığım kişi haziran ayında aldığı için 19 dolar vererek mountain lion yükledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -tayfun- -- 9 Ekim 2012; 20:04:15 >
  • merhaba arkadaslar macbook prodan ipod a nasil metin belgesi aticam veya pdf formatida olur bluetooth yapti olmadi usb ilen baglayim dedim butun fotolarimi silmeye kalkati.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Agamemnonizmir

merhaba arkadaslar macbook prodan ipod a nasil metin belgesi aticam veya pdf formatida olur bluetooth yapti olmadi usb ilen baglayim dedim butun fotolarimi silmeye kalkati.

icloud

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: treko

quote:

merhaba arkadaslar macbook prodan ipod a nasil metin belgesi aticam veya pdf formatida olur bluetooth yapti olmadi usb ilen baglayim dedim butun fotolarimi silmeye kalkati.

icloud

wifi da yok :S
  • ozelliklere kisayol verme olanagim varmi? mesela bi yaziyi sectikten sonra speech tikliyorum konusmasi icin bunu kisa yola cevirmem icin bi yol varmidir. ya da add to itunes as a soundtrack secenegini kisa yol tusu yapma imkanim varmidir.
  • quote:

ozelliklere kisayol verme olanagim varmi? mesela bi yaziyi sectikten sonra speech tikliyorum konusmasi icin bunu kisa yola cevirmem icin bi yol varmidir. ya da add to itunes as a soundtrack secenegini kisa yol tusu yapma imkanim varmidir.

wifi yoksa ...office adı altında değişik programlar var ios için onlardan birini edin
    bazı uygulamaların ayarlayabiliyorsun sistem tercihleri klavye uygulama kestirmeden ama senin tam olarak ne demek istediğini anlayamadım
  • babamin var yani benim sayilir ekrani muazzam hizi muazzam yok boyle birsey sadece bi bootcamp yuklemek istiyorum oyun icin ama windows7 yazilimini nerden bulacagim bilmiyorum

edit:benide gruba ekleyebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leopard10 -- 15 Ekim 2012; 19:36:40 >
  • Merhaba.Şu an mac appstore ve itunes da internete giremiyorum internet bağlantısı gerek diyor ama normal internete girebiliyorum sadece itunes ve mac appstore a giremiyorum.Telefondada denedim ondada appstore ve itunesa girmiyor.Acaba appledan kaynaklı bişeymi deneyen olursa buradan yazarsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -tayfun-

Merhaba.Şu an mac appstore ve itunes da internete giremiyorum internet bağlantısı gerek diyor ama normal internete girebiliyorum sadece itunes ve mac appstore a giremiyorum.Telefondada denedim ondada appstore ve itunesa girmiyor.Acaba appledan kaynaklı bişeymi deneyen olursa buradan yazarsa sevinirim.

şuan bendede sorun var
  • Evet apple dan kaynaklı o zaman.Bekleyelim bakalım ne zaman açılacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -tayfun- -- 15 Ekim 2012; 21:43:10 >
  • Bende hala aynı durum.Sorun bendemi acaba sizlerdede aynı mı?
  • Retina MBP ile bir sorum var bilmiyorum aranızda deneyen oldu mu?

HDMI ile TV'ye bağladığınızda ve ekranları clone yaptığınızda, aynı anda TV de 1920*1080, MBP'da da 2880*1800 çözünürlük olabiliyor mu?

Teşekkürler
  • Evet sorun bendeymiş modemi resetledim artık giriyorum telefondanda pc dende appstore ve itunes a
  • quote:

Orijinalden alıntı: asukrumercan

Retina MBP ile bir sorum var bilmiyorum aranızda deneyen oldu mu?

HDMI ile TV'ye bağladığınızda ve ekranları clone yaptığınızda, aynı anda TV de 1920*1080, MBP'da da 2880*1800 çözünürlük olabiliyor mu?

Teşekkürler

Aynen bunu retina sahipleri deneyebilir mi acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih_h

quote:

Orijinalden alıntı: asukrumercan

Retina MBP ile bir sorum var bilmiyorum aranızda deneyen oldu mu?

Teşekkürler

Aynen bunu retina sahipleri deneyebilir mi acaba ?

Denendi, mumkun degil. 2 secenek var:

TVye gore ayarla: iki ekranda da 1920x1080 cozunurluk calisir.
    Ekrana gore ayarla: 2880x1800 calisir, tvdeki goruntu tvye tam oturmaz.

Not: AirPlay ile denendi, %95 HDMI ile de aynidir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.