Bildirim
RGB Scartta karıncalanma(parazit)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Scart bağlantı noktaları tam oturmamış olabilir mi? -
Uydu alıcı açık olmasa bile bu parazitlenme olduğuna göre LCD'de bir problem olabilir mi?
O zaman scartı LCD'den çıkardığınızda bu parazitlenme oluyor mu? -
LCD de bir problem yok sayın sserin...
Dediğiniz gibi scartı çıkardığımda problem olmuyor...Artı diğer AV kanallarında (Scaert2. D-Sub.HDMI..Composit) sorun yok...Anlamadım gitti... -
quote:
Orjinalden alıntı: Matchbox
LCD de bir problem yok sayın sserin...
Dediğiniz gibi scartı çıkardığımda problem olmuyor...Artı diğer AV kanallarında (Scaert2. D-Sub.HDMI..Composit) sorun yok...Anlamadım gitti...
O takdirde;
1- uydu alıcıdan scartı çıkartın. Sadece LCD'de kalsın. O zaman da yapıyor mu? Yapıyorsa scart bağlantısının yerini değiştirin. Scart 2'de kullanın.
2- Ayrıca uyduruk bir scart bulun(2 YTL) onunla deneyin. Yine yaparsa scarttan değildir. -
Uydu receiverından scartı çıkartınca yapmıyor...
Scart 2 girişinde yine yaptı...
Başka scart kablosuyla denediğimde yine yaptı. -
quote:
Orjinalden alıntı: Matchbox
Uydu receiverından scartı çıkartınca yapmıyor...
Scart 2 girişinde yine yaptı...
Başka scart kablosuyla denediğimde yine yaptı.
O zaman sorun Monster'de değil. Bence kesinlikle uydu alıcının scart çıkışında.
Uydudan başka bağlantı şekli varsa(komponent, kompozit) onu deneyin. Yada uydu alıcıyı değiştirin. -
LCD ve uydu alıcının markaları nedir? -
sserin hocam bende aynı sizin düşündüğünüzü düşünmeye başladım...Uydu alıcısının çıkışında sorun var gibi...Neyse o kadar kafaya takmıyorum çünkü yayın gelince görüntü süper...
Bu arada uydu alıcısı Inpax 5100...Inpax AlpS tuner kullanıyor...
LCD de Sharp 42 RD2E...
Teşekkürler.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X