Şimdi Ara

RİCA EDİYORUM YARDİMA COK İHTİYACİM VAR GELİN ECERİ ARKADASLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba su hayatta bir kere uniye gidecegiz sizce adiyaman veya agri ecz mi yoksa kibris tam burslumu okuyayim dogudaki hayata ayak uydurabilirmiyim hic bilmiyorum cok rahat biriyim .(yatay gecisler hakkinda bir bilgim yok eger cok cok zor degilse dogudan yatay gecisi onerirmisiniz?)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keskelerkeseder -- 2 Ağustos 2016; 0:58:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kıbrısta daha çok mutlu olursunuz ancak kıbrısın imajı kötü eğitimi nasıl bilmiyorum eğer eğitimi iyiyse kıbrıs derim ben
  • doğuya giden tanıdığım olmadı ama kıbrısta burs şartlarına bak kesintisi yoksa ve ailen senin oradaki masraflarını karşılayabilecekse kıbrıs daha iyi olur sanırım
  • Tesekkur ederim beyler cok cok kararsizim ailem karsiliyabilir ama yuk olmak istemiyorum aslinda dusunceli biri degilim sorumsuzun tekiyim neden boyle dusundugumude bilmiyorum cok cok kararsizim doguda ot gibi okuyupta gelmek istemiyorum ha ama doguda okumayi sonuna kadarda hakediyorum neredeyse kitap yuzu acmadim ama azda olsa uni hayatida yasamak hakkim oldugunu dusunuyorum

• Hayal ettiğin hayatı kıbrısta yaşayamazsın haberin olsun, bence doğuya git birikim yap yaz tatillerini güzel geçir derim ben

• Sence dogudan iyi degilmidir ? (Arkadaslar yanlis anlamayin doguyu kucumsemiyorum sadece buyuk sehirde yasiyorm oyuzden dedim)

• lan görende diyecek doğuda adm yiyolar mk
  • Up

• Kardesim dogu dediginiz yer de TURKİYE. bu yuzden korkacak veya beklediginiz kadar kotu bi yer degil.belki suan yasadigin ilden daha rahat edersin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğu dediğiniz sadece daha az gelişmiş yerleşke olarak. Mesela istanbulun 20 yıl öncesi gibi başkada fark yok. Hem kıbrısta sana nasıl dolar yetiştircekler ordaki esnaf öğrenciyi emiyor resmen
  • arkadaslar doguya lafım yok sadece sosyal hayatı tahmin ettiginiz gibi beni tatmin etmiyecek o yüzden soruyorum kıbrısta okuyan cok tanıdıgım var istanbula gitsede o kadar harcarsın diyorlar
  • Doguya git bence. Kıbrıs da aileni görmek için durmadan uçak bileti felan, bi de hayat nasıl bilmiyorum ama doğu daki gibi ucuz değildir. Benim babaannem Elazığ'da iki sene de bi giderim bir sürü alış veriş merkezi felan. Düşün Elazığ biraz yobazdır ama ramazan da kafeler felan doluydu. Uyum sağlarsın doğuya hayalindekinden daha iyi olacağına bahse varım

• quote:

Orijinalden alıntı: Neque

Doguya git bence. Kıbrıs da aileni görmek için durmadan uçak bileti felan, bi de hayat nasıl bilmiyorum ama doğu daki gibi ucuz değildir. Benim babaannem Elazığ'da iki sene de bi giderim bir sürü alış veriş merkezi felan. Düşün Elazığ biraz yobazdır ama ramazan da kafeler felan doluydu. Uyum sağlarsın doğuya hayalindekinden daha iyi olacağına bahse varım

eyvallah hocam yorumun icin peki yatay gecis icin kac ort yapmalıyım sizce internette pek bilgi bulamadım
  • Erzurum doğu sayılır mı bilemiyorum ama anlatayım biraz. Şimdi rahat insanların takıldığı mekanlar ayrı yerler de oluyor. Yani kastettiğin ne rahatlık derken bilemiyorum ama dediğim gibi oluyor. Bu söylediğim Erzurum için geçerli tabi ama genel olarak böyledir diye düşünüyorum. Hangi şehir büyük ise oraya gitmen herhalde daha iyi olacaktır. Genellemek doğru olmayabiliyor, buranın insanı böyle böyle diye anlatmayacağım çünkü her şehrin insanı farklıdır diye düşünüyorum. Uyum sağlamak iste sen yeter ki gerisi gelecektir. Hakkında hayırlısı neyse o olur umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keskelerkeseder

quote:

Orijinalden alıntı: Neque

Doguya git bence. Kıbrıs da aileni görmek için durmadan uçak bileti felan, bi de hayat nasıl bilmiyorum ama doğu daki gibi ucuz değildir. Benim babaannem Elazığ'da iki sene de bi giderim bir sürü alış veriş merkezi felan. Düşün Elazığ biraz yobazdır ama ramazan da kafeler felan doluydu. Uyum sağlarsın doğuya hayalindekinden daha iyi olacağına bahse varım

eyvallah hocam yorumun icin peki yatay gecis icin kac ort yapmalıyım sizce internette pek bilgi bulamadım

Bilgim yok hocam

• Upas

• up
  • yukarı
  • Yukari

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.