Normalde stresli olduğumda çok yiyen birisiyim, risperdal yan etki olarak kilo yapıyor ben de de yapma ihtimali yüksek mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Normalde stresli olduğumda çok yiyen birisiyim, risperdal yan etki olarak kilo yapıyor ben de de yapma ihtimali yüksek mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
aldırır. antidepresanların ve antipsikotiklerin çoğu aldırır. bu tarz ilaçlara başlamadan önce 78-80 kiloydum. şuan 120 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 8 Nisan 2025; 16:38:18 > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
aynen. dideralde düşürüyor libidoyu onuda bırakıcam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
risperdal korkunç şekilde kilo aldırır kardeşim iştahı öyle bi açar ki ama hastaysan o ilacı içmek zorundasın orasıda ayrı bi konu tabi |
45 kiloyum, 12 yaşımda kullanmıştım hayatımın en kilolu olduğum dönemiydi hatta o zamandan kalma çatlaklarım var.. şimdi kuş gibi yiyorsun, çok zayıfsın diyenler o dönemimi görse şok geçirirdi.. geceleri gözlerim kapalı tahin pekmez yeme bağımlılığı geliştirmiştim, yasaklamışlardı sonra tahini < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uzayincani -- 11 Nisan 2025; 14:27:12 > |