Şimdi Ara

Ritalin, Concerta, Panik Atak, Kalp Krizi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 4-5 senedir kullanıyorum bu ilaçları, bu ilaçlar olmadan beynimin nasıl olduğunu bile hatırlayamıyo olabilirim. İki-üç ay önce ders çalışırken bir anda korkunç bi panik atak yaşadım elim ayağım boşaldı, ölüyorum zannettim, nefes alamıyorum ve kalp krizi geçiriyorum zannettim o zamandan beri de nefes alamama hissim aynı, sürekli bir nefes darlığı. Doktora gittim kardiyolojiye, nefes darlığı için de göğüs hastalıklarına gittim nabzımın yüksek olması haricinde ikisi de bi şey yok dedi ama yine de bu kalp krizi düşüncesini aklımdan atamıyorum. Psikolojik olduğunu düşünüyorum ama psikiyatrıma gidemiyorum şu anda para biraz sıkıntı, sizce yapabilceğim bi şey var mı kendimi nasıl rahatlatabilirim? İilaçların yan etkisi olduğuna emin gibiyim çünkü ilk başladığım zamanlarda da yaşadım aynılarını ama zaman içinde gitmişti. Şu anda neredeyse uyumaya bile korkuyorum çünkü bir anda bastırıyo nefes alamama hissi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Panik atak berbat bir hastalık geçmiş olsun hocam. Eminim güzel bilgiler gelecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.