Şimdi Ara

Robot süpürge neden çin’deki bi server’a bağlanıyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
61
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • diye düşündüm. Bunun için bi sebep bulamadım o yüzden resete basıp fabrika ayarlarına döndürürken gözüm modeme takıldı o da çin malı TPLİNK.

Vazgeçip içeri geçtim telefondan müzik açayım bari dedim. APPLE sağolsıun yüz taraması yaptı daha önce kaydettiği biometrik verilerimle karşılaştırıp doğruladı açtım

kulaklık uygulamasını açınca baktım kulaklık uygulaması da XIAOMI.

Neyse Youtube’da güzel bi playlistim vardı ama çıkış yapmıştım, tekrar giriş yapmaya çalıştım şifremi hatırlayamadım. Şifremi WHATSAPP’a not almıştım
    ordan kopyalayıp yapıştırdım kabul etmedi. galiba değiştirmişim.

GOOGLE hesabıma girip şifreyi sıfırlamak istedim, telefon numarası istedi şifre yollucakmış yazdım yolladı.

sıfırlayıp YOUTUBE’a girdim. 1-2 şarkı dinledim anasayfaya geçtim. Arama geçmişin kapalı, ne izlediğini bilmemiz gerek diyor, yeni önerilerde bulunacakmış çok sevindim hemen arama geçmişini açtım.

Orada bi video gördüm. Adamın biri korsanların WİNDOWS’a giren bi virüsle kendi bilgisayarına gizlice bağlandığını ve işledikleri siber suçlarda kullandığını, bu yüzden mağdur olduğunu anlatıyordu. Tabiki inanmadım. Olsa olsa bu videoyu AI ile yapmışlardır deyip geçtim.

Tam yeni videolara bakarken telefon çaldı biri arıyodu ama ekran sapıttı çöktü. Galiba hafıza dolmuş temizleyim dedim. Bi tane uygulama indirdim tek yaptığı gereksiz çöp dosyaları silmekmiş ama rehberime erişim izni istiyor. Dururmuyum, tabiki izin verdim.

Bu böyle artarak gitti. Yaklaşık yarım saat sonra kendimi DNA analizi için kan tahlili verirken buldum, sonra da boş senete imza atacağım sanırım yeni veri güvenlik politikası falanmış ne olduğunu bilmiyorum okumadım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• böbrek alınır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.