Şimdi Ara

rölantide devir dalgalanması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. aracım 2002 fabia 1.4 elegance 101. aracı üç ay önce aldım.tüp yoktu tğp taktırdım. bi sıkıntı var öare bulamadık umarım burda bi çözüm bulabilirim. araç hem benzinde hem tüpte özellikle motor soğukken kırmızı ışıkta durduğumda devir çubuğu inip kalkıyor. sanki gaz verilip kesiliyormuş gibi. sanayide bikaç özel serviste boğaz kelebeği temizliği ve adaptasyonu yapıldı. katalizatöre bakıldı. egzoz borusunda bir filitre varmış değişildi. egzoz son çıkışı görev yapmıyormuş değişti yani bi 600 700 tl yediler ama sorun devam ediyor.araçtan soğudum. benzin döküp yakasım var. en son video çektim ekliyorum.bu nedene olabilir yada daha önce aynısını yaşayan var mı. şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim. herkese iyi forumlar.

• sanırım aynı sorunu yaşayan olmamış. bi umut çare bulurum sanmıştım:(
  • Hocam bende 2001 Octavia vardı. Aynı anlattığınız gibi oluyordu. Tüpten takıldıktan sonra gaz ipresi İnip kalkıyordu . Gaz kelebeği temizlendi felan olmadı. Yağ yakma problemi vardı. Sonra motor Kapağı contasının yalama yaptığı anlaşıldı. Değişti. Hem yağ hem gaz ipresi sorunu düzeldi. Büyük bir ihtimal tüp takılırken motor Kapağı tam oturmadı veya ona benzer bir durum. Saygılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yokuşta Devir Düşmesi
    10 yıl önce açıldı
    Rölantide tekleme
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.