gazete oksijen Rolls-Royce Tufan Erginbilgiç'i CEO olarak atadığını duyurdu https://gazeteoksijen.com/ekonomi/rolls-royce-tufan-erginbilgici-ceo-olarak-atadigini-duyurdu-158387Bizde olsa yerli bir Türk şirkete İngiliz CEO atansa kıyameti koparırlar Liyakata saygı budur işte... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Rolls Royce’a TÜRK CEO atandı
-
-
Bu araba üreten rolls değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hilal Aysal diye geldim, gidiyorum.
-
Uçak motoru , otomobil vs : hepsinini kapsıyor görevi
quote:
Orijinalden alıntı: OnurchikHilal Aysal diye geldim, gidiyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ceonun goreve geldikten sonraki ilk aciklamasi:
2. Elde cok deger kaybediyoruz. 2. Eli canlandirmak icin ne yapmaliyiz.
Oldu
Rolls Royce'un otomobil kısmı BMW'nin elinde değil miydi? VW; Bentley ile beraber RR'u almış sonra RR'u BMW'ye sattı diye hatırlıyorum
-
uçak motoru üreten şirketle otomobil üreten şirketin arasında bağ yok. Farklı şirketler. RR Motorcars ın başında halen Torsten Müller-Ötvös var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haberelectro -- 27 Temmuz 2022; 10:52:1 > -
Uçak motorunu kale ile beraber yapıyorlar bu arada yan bilgi verelim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet bu CEO otomobil kısmına değil öteki şirketin başına geçti. Tamamen ayrı şirketler.
-
Konunun otomobille ilgisi yok.
Jet motoru üreten Rolls-Royce ile otomobil üreten Rolls-Royce ayrı ve bağımsız firmalar, isimleri dışında birbirleriyle organik hiç bir bağları yok. Otomobil üreten Rolls-Royce Motor Cars Ltd. olarak geçer, BMW'ye aittir ve başında da Torsten Müller-Ötvös vardır. Jet motoru ve diğer endüstriyel ürünleri üreten firmanın adı ise Rolls-Royce Holding Plc.'dir ve şu an başında Warren East var ve yerini yılbaşında Tufan Erginbilgiç'e bırakacak.
Zaten Tufan beyin özgeçmişine bakarsanız otomobil sektörüyle ilgisi olmadığını görürsünüz.
O nedenle taşınsın diye konuyu şikayet ettim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X