Şimdi Ara

römorklu otomobil hızı ne olmalıdır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
5.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • römork takılınca trafik kuralı olarak hız sınırı nedir? 1.6 motor 500kg+400kg çeker mi? köye ev yaptırırken kum çimento nakliyat vermek istemessek diye soruyorum. takılacak römork linkte.http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-ticari-araclar-romork-tako-avrupa-urt-romork-kampanya-15.eylule-kadar-uzadi-1500tl-130694323/detay/

• Hız sınırları römork çeken araçlara % 10 eksiği ile uygulanır.
    Tüm köprü geçişleri ek ücret ile mümkündür.
    Otoyol geçişleri ek ücret ile mümkündür
  • quote:

Orijinalden alıntı: zambakzumbak121

römork takılınca trafik kuralı olarak hız sınırı nedir? 1.6 motor 500kg+400kg çeker mi? köye ev yaptırırken kum çimento nakliyat vermek istemessek diye soruyorum. takılacak römork linkte.http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-ticari-araclar-romork-tako-avrupa-urt-romork-kampanya-15.eylule-kadar-uzadi-1500tl-130694323/detay/

Aracın kullanım klavuzunda frenli ve frensiz römork için azami yük miktarı yazar.
    Hız sınırı ise, normal römorksuz aracın hız sınırından 10 km (%10 değil 10 km bkz:http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2010/09/20100901-6.htm) daha düşüktür.
    Ne yaparsanız yapın frenli tip römork alın. Ayrıca aracın römork bağlantısı için proje gerekir ve ruhsata işlenir (muayene de gerekiyor-du?). Gerekli projeyi aracın yetkili servisinden temin edersiniz. Montaj kesinlikle, üretici firmanın projesine sadık kalınacak şekilde yapılmalıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Du Hast -- 7 Eylül 2013; 21:21:15 >

• muayene vs varsa sıkıntı ruhsata işletme falan baya masraf olur ben direk bağla git olur diye düşünmüştüm. %30 %40 eğimli rampayı bu yükle 1.vites yada 2. vites çıkabilir kaptırılamıyor ve köyün yolu ana yoldan rampa direk başlıyor birazda kıvrımlı.
  • quote:

muayene vs varsa sıkıntı ruhsata işletme falan baya masraf olur ben direk bağla git olur diye düşünmüştüm. %30 %40 eğimli rampayı bu yükle 1.vites yada 2. vites çıkabilir kaptırılamıyor ve köyün yolu ana yoldan rampa direk başlıyor birazda kıvrımlı.

Araç nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Du Hast

quote:

muayene vs varsa sıkıntı ruhsata işletme falan baya masraf olur ben direk bağla git olur diye düşünmüştüm. %30 %40 eğimli rampayı bu yükle 1.vites yada 2. vites çıkabilir kaptırılamıyor ve köyün yolu ana yoldan rampa direk başlıyor birazda kıvrımlı.

Araç nedir

8v megane 1.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Du Hast

quote:

Araç nedir

8v megane 1.

çok dik bir yokuş değilse çeker. Ancak aracın yürür aksamını (öncelikle baskı balata, aks kafaları, akslar, vites kutusu, frenler) zorlayacağını ve bakım periyodunu kısaltmanız gerekeceğini unutmayın.

• bilmediğim bir konuydu ama arkadaşların yukarıda yazdıklarına bakarsak, tek sefer için kullanılacaksa astarı yüzünden pahalıya gelecek gibi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: neilblack

bilmediğim bir konuydu ama arkadaşların yukarıda yazdıklarına bakarsak, tek sefer için kullanılacaksa astarı yüzünden pahalıya gelecek gibi..

aynen hocam. teşekkür ediyorum konuya ilgi gösterenlere
  • Çevrenizde eski bir araç varsa onunla birkaç tur yapmak römorktan daha mantıklı olur..

Biz renault 12 ile ne kumlar çimentolar taşıdık..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaç günlük bir iş ki? Bir kamyonet kiralayın Hyundai H100 ya da Fargo As250 falan?
    Sürücüsüyle değil, direk aracı kiralayın.
  • burası bu şekil imkanlar tanımıyor bizlere.
  • zambakzumbak121 Z kullanıcısına yanıt
    yuzde 30 veya 40 derece cok dik bir rampa demektir bence bir yanlıklık var at lastıklı off road aracları anca cıkar 40 derece bir rampayı ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pozitif man

yuzde 30 veya 40 derece cok dik bir rampa demektir bence bir yanlıklık var at lastıklı off road aracları anca cıkar 40 derece bir rampayı ...

yol asfalt ama işte bildiğin dağa çıkıyor yol. 30 değildirde 25 tir hocam.
  • bence çıkar yüksek devir düşük vites çıkarırsınız biz broadway ile 500-600 kilo çekiyorduk 5. vitesle çıkıyordu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.