Şimdi Ara

Ruhsat Yanında değilken Çevirmeye girmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ruhsat yanımda değilken çevirmeye yakalanırsam cezası ne oluyor ?

• 88 lira + 10 ceza puanı + araç çekimi + araç çekim - otopark ücreti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 8 Mart 2015; 0:25:54 >
  • Araci baglarlar.
    Ceza keserler.
    Bir sure karakolda dil dokturtebilirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bundan baya zaman(7-8yıl olmuştur tam hatırlamıyorum) önce eniştemle çevirmeye girdik o zaman aracında muayenesi bitmiş eniştem ruhsatı unuttum demişti o zamanların düşük cezayı yazmışlardı şimdinin 80 tl si işte ama son zamanlarda değişti mi mi bilmiyorum..

Edit,
    üsteki yorumlara bakarak baya değiştirmişler ee şimdi her gün arabadan al arabaya koy yapmak lazım araç çalınınca kasko varsa ruhsat olmadan para ödenmez devri bitti mi bari :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoctorEconomy -- 8 Mart 2015; 0:28:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxkoksalxx

Bundan baya zaman(7-8yıl olmuştur tam hatırlamıyorum) önce eniştemle çevirmeye girdik o zaman aracında muayenesi bitmiş eniştem ruhsatı unuttum demişti o zamanların düşük cezayı yazmışlardı şimdinin 80 tl si işte ama son zamanlarda değişti mi mi bilmiyorum..

Edit,
    üsteki yorumlara bakarak baya değiştirmişler ee şimdi her gün arabadan al arabaya koy yapmak lazım araç çalınınca kasko varsa ruhsat olmadan para ödenmez devri bitti mi bari :)

Sanirim aracin anahtarlarindan biri eksik olursa para odenmiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.