merhaba. casper marka laptopta şu an rundll32.exe hatası veriyor, windows ana bilgisayar işlemi çalışmayı durdurdu diyor. hem güvenli modda hemde normalde sistem geri yüklemeyi yaptık fakat çözümleyemedik yardımcı olurmusunuz??
"rundll32.exe" sorunu çözümü için;
- Windows XP CD-ROM'unu sürücüye yerleştirin. - Başlat'ı ve ardından Çalıştır'ı tıklatın. - Aç kutusuna expand X:\i386\rundll32.ex_ c:\windows\system32\rundll32.exe yazın; burada X, CD ROM sürücünüzün harfidir. - Bilgisayarı yeniden başlatabilirsiniz. bunu bir deneyin.
bilgisayarda vista home basic yüklü şu anda:S
recovery yapma şansınız varmı?
kurtarma cd sini taktık bilgisayarı yeniden balatıp f12 ye bastık fakat şu an ekranda sadece yazılar var ??
harddiskte yedekleriniz varsa eğer almadan yapmayın sakın, herşeyiniz silinir. siz benim dediğim comboFix i denediniz mi?
combofix i deneyemiyorum malesef çünkü pc yi açtıığm gibi hata vermeye başlıyor ve hiçbir şey yapamıyorum
eğer içinde almanız gereken yedek yoksa o zaman recovery yapabilirsiniz, PC hangi marka model, desktop laptop???
casper laptop.
ok, F12 ile boot menüye girdikten sonra CD rom seçip gerekli yönergeleri izleyin.
şu an kurtarma cd siyle yükleme yapıyoruz
arkadaşlar mrb. benim de hp dv 6000 laptop um var. bilgisayar açılırken benim bilgisayar da rundll32 hatası verdi die bir pencere çıkıyo ve ekran 1 dk falan kararıyo bu sorunu nasıl halledebiliriz ????
arkadaslar ben şöyle bi sorunun cevabını arıyorum bilgisi olan bana yardım edebilirmi ? bilgisayarım windows 7 ultimate yüklü
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme