Şimdi Ara

Rusya'nın Türk Askeri Konvoyunu Vurması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Mohamad Rasheed محمد رشيد
    https://mobile.twitter.com/mohmad_rasheed/status/1231577180976680961

Streamable
    Türk Konvoyu - Streamable
    https://streamable.com/an16m

Rusya'nın Türk Askeri Konvoyunu Vurması

• Ama kardesim Vladimir
    Domates
    Bu ucagi aliyoz dimi Vladimir?
    Dondurma yer misin?

Gelen gecen vuruyor,
    Suriye'de rusya vuruyor, o yetmezse bir de esad vuruyor,
    Libya'da kici moklu Hafter vuruyor,
    Akdeniz'de Filistin Rumlarla beraber vuruyor.

Turk olmanin dalga konusu oldugu, utanildigi bir donem yasiyoruz. Aama bunlar malum parti icin sorun degil cunku onlar turk degil, ummet.

Osmanli bile bu kadar samar oglanina donmemistir.
  • Ama kardesim Vladimir
    Domates
    Bu ucagi aliyoz dimi Vladimir?
    Dondurma yer misin?

Gelen gecen vuruyor,
    Suriye'de rusya vuruyor, o yetmezse bir de esad vuruyor,
    Libya'da kici moklu Hafter vuruyor,
    Akdeniz'de Filistin Rumlarla beraber vuruyor.

Turk olmanin dalga konusu oldugu, utanildigi bir donem yasiyoruz. Aama bunlar malum parti icin sorun degil cunku onlar turk degil, ummet.

Osmanli bile bu kadar samar oglanina donmemistir.
  • videolarda net bir goruntu yok. ikinci videoda birsey var da ben mi kacirdim ?
  • Türkiye çok kötü yönetiliyor .
  • REV0 R kullanıcısına yanıt
    Bir ordu için caydırıcılık çok önemlidir.Biz asker gönderip o askerleri gerektiği şekilde desteklemeyerek resmen dünya kamuoyunda belli bir seviyede olan caydırıcılığımızı yitiriyoruz.Caydırıcılığını yitiren bir ordu başka devletlerin gözünde şamar oğlanına döner kimse umursamaz bile.Madem askerimiz gereken şekilde desteklenmeyecek devamlı yapılan saldırılarla öldürülüp birde üstüne bir kazanım elde edilmeyecek biz ne yapmaya asker gönderiyoruz.İdlip'e çatışmayı önleme gözlem noktası kuruyoruz, adamlar bizi geçip devam ediyor, birde arada bizim gözlem noktalarımıza saldırıyor.Bizde misliyle karşılık verildi diyerek olayı kapatıyoruz, 1 hafta sonra tekrar vuruyorlar aynı şekilde bir açıklama daha sonra bir daha saldırıyorlar böyle böyle devam ediyor.Peki sonuç ne?Ölen askerler, İdlib'de daha çok alan kazanan Esad, kuşatma altında kalmış gözlem noktaları ve tabi ki sınıra dayanmış Suriyeliler.Ben gerçekten çok üzülüyorum, bu duruma düştüğümüz için utanıyorum.Askerlerimiz hava saldırılarıyla öldürülüyor ve o hava saldırılarını yapan uçaklar rahatça uçmaya devam ediyor.Hele birde götü boklu Esad'ın elinde kalan üç-beş uçağıyla bizi vurduğunu söyleyerek, Rusya'ya toz kondurmayarak daha da utandırıyorlar bizi.Artık bir karar vermeleri lazım ya askerlerimizi düzgün bir şekilde korumalılar yada o bölgeden askeri çekmeliler, şuan yaptıkları saçma sapan hamleler askerimizi çok zor durumda bırakıyor.

• Rusya'nın Türk Askeri Konvoyunu Vurması

ATV de Rus filmi yayınlanıyor .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • videoları izledim eee ? ben askeri konvoyun vurulduğunu falan görmüyorum... valla sizde havuz medyası ile yarışıyorsunuz ha
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.