Şimdi Ara

RÜYA GÜNLÜKLERİ (Her Rüya Gördüğümde Güncellenecektir) #

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Burada gördüğüm rüyaları sizlere anlatacağım, Ban'lı olduğum için 2 rüyayı peş peşe yazmak zorundayım şimdilik.

19 Ağustos 2011 - Nihal
    Minibüs ile okuluma giderken köşede duran bir kız gördüm ve dikkatimi çekti yüzüne baktığımda ise bu Nihal'di o an ne yapacağımı bilemedim 10 saniye öylece kaldım sonra belkide hiç kimse için yapmayacağım birşey yaptım ve minibüs şöförüne çabuk durdur arabayı ineceğim dedim, arabadan çantalarımı alıp fırladım dışarıya hemen onun olduğu bölgeye doğru koşmaya başladım ama birden herkes kayboldu gözümden tek kalmıştım ne yapacağımı bilemiyordum bir oraya bir buraya koşturup duruyordum çaresizdim onu bir kez daha görmek için neler vermezdim ki, öylece kaldım ve diz çöktüm ve gecenin köründe uyandım.

20 Ağustos 2011 - Pes 2012
    Henüz çıkmamış olan oyunu Ps3 kafede bir arakadaşım ile oynuyorduk sanırım ilk oynamamızdı ki oyuncu güçlerine heyecanla bakıyorduk, Hemen kendi takımıma geldim ve Muslera'nın 82,Baros'un 50 (çok şaşırmıştım bunu görünce) Elmander 74 ve Selçuk İnan'ın 72 güce sahip olduğunu görmüştüm yanımdaki arkadaşımda Beşiktaş'a bakarken Quaresma 87, Simao ise 82'ydi. Kim bilir belki bazıları gerçek çıkar :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oğuzhan Üstündağ -- 23 Ağustos 2011; 12:55:04 >

• rüyalandığım zaman burdayım
  • Konu tutmadı ama neyse hayırlısı diyelim.
  • Sonra bi uyandın...

Konuya en iyi giden replik bu olur bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barış. -- 23 Ağustos 2011; 13:32:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencFenerLy

Güçleri bu kadar net olarak hatırlaman braavaa. Yoksa salladın mı ?

Hayır, rüyalarımı net olarak görebiliyorum. Zaten uyandığım an bilgisayara geçiyorum hemen.
  • Bende rüyamda dün AC:Revelations'u bitirdim.Güzel oyun 9.9/10 veriyorum.Şaka bir yana pek hatırlamıyorum ama rüyamda oyunu bitirdim orayı hatırlıyorum.
  • 23 Ağustos 2011 - Zombiler
    Kendimi birden eski okulumun bahçesinde buldum ve her yer darma dağındı her yer karanlık sadece okulun en üst katında ışıklar yanıyordu daha sonra en üst kata kadar merdivenleri çıktım ve içerisi çok değişikti mumlar ile aydınlanan topraktan tünel gibi bir yerdi daha sonra ise olayların farkına vardım ve zombi salgını olmuş orada da silah ve erzak dağıtılıyormuş ben ise son anda kaçırmıştım dağıtımı ve dışarı çıkarıyorlardı beni hemen orada ne gördüysem aldım yanıma aldıklarım M16 ve molotof kokteyl lerdi. Dışarıdan zombilerin seslerini duyabiliyordum hemen kuzenlerime sığındım onlarda erzaklarını almışlar saldırıyı bekliyorlarmış arka balkonlarından ilk zombi saldırısı gerçekleşti hepsini taradım ve öldürdüm. Bir zaman sonra ise Boss ları geldi 5-6 kişiydiler tarıyorum silahımla ama banamısın demiyorlar en sonunda molotofları attım üstlerine yanmaya başladı bir kaçı ama diğerleri hala sapasağlam tam üstüme geldi beni ısıracak o sırada kuzenim elindeki sniper ile kellesini uçurdu yaratığın saldırılar devam ediyordu ben ise savunuyordum. Sonunda kazanan biz olduk ve kaçtılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Oğuzhan Üstündağ

quote:

Orijinalden alıntı: GencFenerLy

Güçleri bu kadar net olarak hatırlaman braavaa. Yoksa salladın mı ?

Hayır, rüyalarımı net olarak görebiliyorum. Zaten uyandığım an bilgisayara geçiyorum hemen.

1080p mi

Not: bu konu tutmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.