Şimdi Ara

Rüyamı anlatıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rüyama şöyle başladım çatıdayım elimde uzun namlulu silah var ışide karşı çatışıyoruz çatıdaki uzun namlulu pusmuş ışidlileri vuruyorum ama o kadar inanmışım ki gerçek olduğuna, her vuruduğum adamdan sonra yer değiştiriyorum filan neyse alayını indiriyorum sonra oradan başka bi mekana geçiyoruz bu sefer bir grup halindeyiz ama normal siviliz kötü ruhlu insanlardan kaçıyoruz kaçarken bir mağaraya giriyoruz tam o sırada mağaranın önü kapanıyor herkes kaçıyor ama ben içeride kalıyorum mağara dizime kadar su dolu içeride büyük bir şeytani güç var bir anda her yer kapkaranlık oluyor hafif görebiliyorum etrafı yanımda 3 metre boylarında biri duruyor ve değişik dilde bir şeyler söyleyerek bana eğiliyor sesi sonra içimde hissetmeye başlıyorum içime girmeye başladığını anladığımda boğazımı tutuyorum değişik dilde bir şeyler söylemeye devam ediyor sonra beni ele geçirmesini bekliyorum ama bir şey olmuyor mağaradan çıkıp normal hayatıma devam ediyorum ama ailemin haberi yok ve ben kendimi öldürmeyi düşünüyorum ama bunu aileme nasıl yaparım nasıl bir açıklaması olur diye düşünürken çat gözlerim açılıyor. Şu içime giren ve değişik dilde bir şeyler söyleyen o ruhun ne anlama geldiğini merak ediyorum ilk defa bu kadar korkarak uyandım ve uyandığımda yüreğim ağzımdan çıkacak gibi atıyordu anlayan biri varsa yorum yapsın be

• yattığın yerde ekmek kırıntıları filan varsa ve cünup yatıyorsan şeytani rüya görme olasılığın yüksek. Yatmadan önce üç kulhüvallah, üç nas üç felak oku efendimizin sav. yaptığı gibi vücudunu sıvazla ve ayetel kürsü oku. geçmezse bir psikiyatriste git ben ikisinide yaptım çok karışık rüya görmüyorum ama hala devam ediyor korkunç ve dehşetli puslu rüyalar yerine günlük olayları görmeye başladım.
  • Doğru diyorsun dediklerini yapsam iyi olur aslında. Çünkü baya baya ciddi şekilde rüyada olduğumu farkedemez oldum normalde rüyada olduğumu farkederim. Uyandığımda oh rüyaymış demeye başladım bide her uyandığımda 2 kolumda uyuşuk uyanıyorum yani hissetmiyorum kollarımı nasıl yatıyorsam kollarımın kan akışını kesiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Milan Kundera

yattığın yerde ekmek kırıntıları filan varsa ve cünup yatıyorsan şeytani rüya görme olasılığın yüksek. Yatmadan önce üç kulhüvallah, üç nas üç felak oku efendimizin sav. yaptığı gibi vücudunu sıvazla ve ayetel kürsü oku. geçmezse bir psikiyatriste git ben ikisinide yaptım çok karışık rüya görmüyorum ama hala devam ediyor korkunç ve dehşetli puslu rüyalar yerine günlük olayları görmeye başladım.

Bi ara kız arkadaşımla yaşarken önce sevişiyorduk, sonra yatakta pizza yiyip yatıyorduk. Hem cünup hem de ekmek kırıntısı falan dolu yatakta. Bi kere öyle rüya görmedim...
    Neyse...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Milan Kundera

yattığın yerde ekmek kırıntıları filan varsa ve cünup yatıyorsan şeytani rüya görme olasılığın yüksek. Yatmadan önce üç kulhüvallah, üç nas üç felak oku efendimizin sav. yaptığı gibi vücudunu sıvazla ve ayetel kürsü oku. geçmezse bir psikiyatriste git ben ikisinide yaptım çok karışık rüya görmüyorum ama hala devam ediyor korkunç ve dehşetli puslu rüyalar yerine günlük olayları görmeye başladım.

yıl olmuş 2014 ekmek içinde uyuyorum rüyama adriana lima giriyor problem?

bilinçaltının oynadığı bişey geçmiş olsun çılgın bi rüyaymış yalnız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Göze Kaçan Sigara Dumanı kullanıcısına yanıt
    Sorma o sesi içimde hissettim zaten orda kayış koptu
  • Nazgul o yüzüğü istiyor Sauron reyize götürecek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sadece "rüyamda şöy" kismini okudum tikandim.

• Fazla Arma 3+ fazla fantastik edebiyat.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.