Şimdi Ara

Rüzgarlı havada internet kesintisi ve ttnet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba son 1 saat içersinde internetim 30 kez kesildi , dışarısı çok rüzgarlı viuuuuvvv diye bir ses geliyor ardından net gidiyor Derdimi kime nasıl anlatabilirim veya kendim çözmek istersem nasıl çözerim?

- TTnet arayıp arıza kaydı bırakmak bir işe yaramıyor, denendi.

• Müşteri temsilcisine viuuuuvvv diye bir ses geliyor deseydin düzeltirlerdi
  • ''viuvvvvv'' sesi santral arıza koduna göre tamir edilemez dandik telekom altyapısı demek, bir çözümü yok yani.
  • arkadaşlar rüzgarın sesini yansıtmak istemiştim :D ne yaptınız yahu hattan öyle sesler gelmiyor :) Şiddetli bir rüzgar sonrası direk net gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmaniac -- 26 Şubat 2011; 15:29:41 >
  • Rüzgarla ilişkili bir durum olduğuna göre hattında temassızlık yapan bir nokta vardır rüzgarla sallandıkça kesiliyordur. Tesisatını bir gözden geçirttir ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmaniac

Arkadaşlar merhaba son 1 saat içersinde internetim 30 kez kesildi , dışarısı çok rüzgarlı viuuuuvvv diye bir ses geliyor ardından net gidiyor Derdimi kime nasıl anlatabilirim veya kendim çözmek istersem nasıl çözerim?

- TTnet arayıp arıza kaydı bırakmak bir işe yaramıyor, denendi.

telefon kablon dışarıdan geliyorsa kablon rüzgarda biryere sürte sürte hasar görmüş olabilir .belki içindeki tel kırılmıştır.
    benimde başıma gelmişti yağmur yağdığında telefon kesiliyodu ama internet oluyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 26 Şubat 2011; 19:13:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.