Bildirim
Rüzgarlı havada internet kesintisi ve ttnet
Bosch Akülü Matkap Vidalama UniversalDrill 18 (2 Akü, 18 Volt Sistemi, Takım Çantası İçinde) : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B08LP6MB7H
geçen yıl paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Müşteri temsilcisine viuuuuvvv diye bir ses geliyor deseydin düzeltirlerdi -
''viuvvvvv'' sesi santral arıza koduna göre tamir edilemez dandik telekom altyapısı demek, bir çözümü yok yani. -
arkadaşlar rüzgarın sesini yansıtmak istemiştim :D ne yaptınız yahu hattan öyle sesler gelmiyor :) Şiddetli bir rüzgar sonrası direk net gidiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmaniac -- 26 Şubat 2011; 15:29:41 > -
Rüzgarla ilişkili bir durum olduğuna göre hattında temassızlık yapan bir nokta vardır rüzgarla sallandıkça kesiliyordur. Tesisatını bir gözden geçirttir ... -
quote:
Orijinalden alıntı: osmaniac
Arkadaşlar merhaba son 1 saat içersinde internetim 30 kez kesildi , dışarısı çok rüzgarlı viuuuuvvv diye bir ses geliyor ardından net gidiyor Derdimi kime nasıl anlatabilirim veya kendim çözmek istersem nasıl çözerim?
- TTnet arayıp arıza kaydı bırakmak bir işe yaramıyor, denendi.
telefon kablon dışarıdan geliyorsa kablon rüzgarda biryere sürte sürte hasar görmüş olabilir .belki içindeki tel kırılmıştır.
benimde başıma gelmişti yağmur yağdığında telefon kesiliyodu ama internet oluyordu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 26 Şubat 2011; 19:13:58 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X