|
RX 550 HANGİ MARKA???
-
-
rx550 bu zamanda alınmaz.En düşük RX 570 seçmenizi öneririm.Sapphire almanızı öneririm. -
2. El cafeden çıkma Sapphire satan bir parçacı var. Kontrolleri yapılmış diyor.
Bide MSI 6 ay miningde kullanılmış. N11 Dr satılıyor. Biraz tozlu diye yorumlar var.
2 Side 900 TL
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hali hazırda kullandığınız r9 270 daha güçlü bir kart dostum. r9 270'i kullanmaya devam etmeni tavsiye ederim
-
270 550 den güçlü kardesim senin islemcin patates
o zaman ben en iyisi 2000 tl ye ryzen 3 msi 450 promax ve 8gb ddr4 ile sistem yenilim ekran kartı kasa ve psu var nasıl olsa
teşekkürler ilginiz için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bload55 -- 3 Ekim 2020; 0:33:20 > -
benim 8 gb ram, intel i5 3330 işlemci var.mevcut ekran kartım powercolor hd 6950 1gb.bu ekran kartının yerine yeni kart almak istiyorum. oyunlarda dar boğaz yapmadan kullanabileceğim kart öneriniz var mı? 500w psu var
-
quote:
Orijinalden alıntı: oğuz730benim 8 gb ram, intel i5 3330 işlemci var.mevcut ekran kartım powercolor hd 6950 1gb.bu ekran kartının yerine yeni kart almak istiyorum. oyunlarda dar boğaz yapmadan kullanabileceğim kart öneriniz var mı? 500w psu var
Bütçeniz nedir?
2000 tl civarı
quote:
Orijinalden alıntı: oğuz7302000 tl civarı
rx5500 XT al ama işlemciyi ileride değiştirmeyi sakın unutma.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X