Bildirim
s2 ekran kırıldı format
Amazon.com.tr: Crocs Ürünlerinde Sepette %20 İndirim promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A2T3EGTPRK0CVZ?ref=psp_pc_cart_collapse
14 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
teşekkürler. -
quote:
Orijinalden alıntı: can_gsl_142
teşekkürler.
guncellemeler non wipe dir dikkat et silinmeyebilir. telefonu ac sifre varsa ezbere girersin bilgisayara bagla icindekileri sil. programlardada bilgim var dersen malesaja alinti yap nasil sifirliyacagini anlatirim gecmis olsun bu arada orjinal ekran olmasina cok dikkat etmelisin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: AdamRtm
quote:
Orijinalden alıntı: can_gsl_142
teşekkürler.
guncellemeler non wipe dir dikkat et silinmeyebilir. telefonu ac sifre varsa ezbere girersin bilgisayara bagla icindekileri sil. programlardada bilgim var dersen malesaja alinti yap nasil sifirliyacagini anlatirim gecmis olsun bu arada orjinal ekran olmasina cok dikkat etmelisin.
Sd kartı aldım içinden 200 liraya sattım. İyimi yaptım bilmiyorum. -
iyi yapmışsın. orjinal ekranı 450 - 500 tl civarında. piyasada ucuz ekranlarda var. telefoncu en az 250-300 tl alır yapmak için. hiç uğraşmadan satmak en mantıklısı
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefondan durduk yere bildirim sesi gelmesi
- arama kaydında mesajlar görünmesin
- telefonun sıfır olduğunu nasıl anlarız
- s24 ultra imei atılıyor mu
- yurda giriş kontrolü başarısız
- s25 ultra
- telefon işlemci sıralaması
- exynos 1480
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
- samsung a06 ne zaman çıktı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X