Şimdi Ara

S3'e uygulama yüklemeyecekmişiz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, bi arkadaşım goldtan s3 almıştı. Telefonu aldığı günden beri doğru düzgün kullanamıyor. Telefon kasıyor. Kendi kendini kapatıyor. Telefon çalıyor ama ekran 1 dk sonra felan neredeyse geliyor. Bu tür şikayetleri vardı. 4 kere servise verdik. Telefon değişimi istedik. Bize dedikleri şu oldu. facebook vb uygulama yüklemeyeceksiniz. Telefon ondan kasıyor. Bu nasıl bir mantıktır ? Ben bu telefonu niye aldım o zaman. Uygulama yüklenmeyecekse. Telefonu kız kullanıyor. Ne kadar uygulama yükleyebilir ki. facebook, twitter, instagram, whatsapp, youtube var. Başka da telefonun kendi uygulamasının dışında bir şey yok. Sizin s3 ler ne durumda ? Ne kadar uygulama kullanıyorsunuz ? Telefonunuz bariz şekilde kasıyor mu ? Ne yapmam gerekiyor. Mahkemeye mi başvursak ?

• Dostum 1 GB ram sıkıntı yaratır her telefona heleki S3e. Tavsiyem az ram harcayan rom yüklemen ama sanırsam pek bilgin yok rom falan, yada diğer tavsiyem 2gb ramli bir tel alman s3 satıp.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya telefon benim olsa uğraşmam rom atarım. Ama kız arkadaşım, telefonu daha yeni aldı. Yeni aldığım telefon nasıl böyle sorun verir diye sinirleniyor. Komik olan şu ki, şuan serviste telefonu ve şuan arkadaşından aldığı s3 miniyi kullanıyor. Telefon cillop gibi çalışıyor. Ve daha fazla uygulama var. s3 mini, s3'ten daha mı iyi yani ? Kuzeninde de s3 var. Onun telefonunda da bir sürü uygulama var. Ama telefonu çatır çatır çalışıyor sorunsuz. Telefon problemli bariz şekilde. Uzun yıllar geçse hade telefon ömrünü tükketti dicem. Yep yeni telefon daha...
  • xbilinmiyor X kullanıcısına yanıt
    Hangi sürüm yüklü şu anda cihazda?

• s3 için çıkan son sürüm olması lazım.
    S3 Mini'nin daha akıcı çalıştığını düşünüyorsanız büyük ihtimalle o telefonda bir problem var, Samsung servisi yalan söylüyor, tüketici hakem heyetine başvurun.
    4.3 de dediginiz sorunlarin olmamasi gerekiyor..

Hele ki s3 mini den daha kotu çalisoyorsa kesinlikle problemlidir..

Yasal olarak hakkinizi arayin..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kemalboran kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. s3 mini şuan kullanıyor geçici olarak. Ve telefonda hiç kasma felan yok. Gayet akıcı şekilde çalışıyor. Uygulama yüklemeyin mantığına ayar oldum ben sadece.. Gidip 3310 alaydık o halde. Uygulama yüklemeyeceksek... İyice servisler abartmaya başladı.
    Size o şekilde tavsiye vermeleri bile şikayet sebebi..böyle saçmalik olmaz..

• ya s3 çok kötü bir cihaz değil ki bu uygulamalarda da kasıyorsa vardır bir problem
  • Cihaz değişimi veya para iadesi isteyin. S3'te ram aşırı zorlamadıkça sorun çıkarmaz. Öyle facebook vs. ile olacak iş değil o. Arkada oyun da açık dursun ben de haberleri okuyayım, video izleyeyim dediğiniz zaman yetersiz kalır yoksa 1GB ram yeterli olur bayanlara. S3 mini daha akıcı diyorsanız tek açıklaması S3'ün donanımsal hatasının olmasıdır.
  • Telefonu fabrika ayarlarına almayı deneyin.
  • Once sıfırla yın yine duzelmezse o cihaz bozuk demektir.

• direk tüketici hakem heyetine gidip şikayet te bulunun. 28 aydır s3 kullanıyorum cihazda 64 gb class 10 hafıza kartıda var ve şu anda telefonda 108 adet full hd klip , breaking bad 5sezon dizi (720 piksel ) , 5 adet oyun ( fifa 2015 , clash of clans , dead trigger 2, gta vice city ve soul calibur) ve 80 e yakın program yüklü. bu program ların içinde facebook, twitter, instigram gibi programlarda mevcut. Dediğim gibi tam 28 aydır s3 kullanıyorum şimdiye kadar hiç problem yaşamadım. size tavsiyem kesinlikle tüketici hakem heyetine başvurmanız. .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.