Şimdi Ara

s4 aniden kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün sarjim % 24 de iken kameraya girdim ve aninda kapandı acamadim ve bataryayi çıkardım tekrwr takıp denedim acildiktan sonra kameraya girdiğim gibi yine kapandi ve yine aynı işlemler .. Bugün 4-5 kez yine başıma geldi garantisi bitti napmaliyim ve bu sorunu yaşayan bilgisi olan varm. 4.4.2 kullanıyorum retrica whatsapp facebook Asphalt twitter gibi bilindik uygulamalardan baaka uygulamada yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• omrctn1 O kullanıcısına yanıt
    Öncelikle geçmiş olsun. Yazılımsal bir sorun gibi gözüküyor ama olmayabilirde, öncelikle telefonunuzu tamamen şarj edin öyle Kamerayı açmayı deneyin. Eğer yine kapanma yaşarsanız bataryanızı çıkartıp şişkinlik var mı diye kontrol edin, belki bataryanız şişmiş olabilir. Batarya da sıkıntı olmadığını düşünüyorsanız yeni bir rom yükleyebilirsiniz. Sorun yazılımsal gibi duruyor.
  • AlamutHaremeyn kullanıcısına yanıt
    Bataryada şişkinlik yok ama sanırım kalibrasyon hatası var % 24 de kapanıp açtığımda % 17 oluyor % 0 da 2-3 saat arası çalışıyor bazen % 20 nin altindayken kendi kendine % 1 şarza yükseliyor ve en kötüsü gece şarza takiyorum sabah yeşil led yanıp % 100 gösteriyor fakat sarzdan çektiğim gibi % 87 % 90 o civarlarda oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: AlamutHaremeyn

Öncelikle geçmiş olsun. Yazılımsal bir sorun gibi gözüküyor ama olmayabilirde, öncelikle telefonunuzu tamamen şarj edin öyle Kamerayı açmayı deneyin. Eğer yine kapanma yaşarsanız bataryanızı çıkartıp şişkinlik var mı diye kontrol edin, belki bataryanız şişmiş olabilir. Batarya da sıkıntı olmadığını düşünüyorsanız yeni bir rom yükleyebilirsiniz. Sorun yazılımsal gibi duruyor.

Bende baika uygulamalardada var o sorun. Bataryadada şişkinlik var.

Orjinal şarj cihazım kayboldu.gittim avea bayisine sordum irjinal ne kadar diye 70 tl....

Batarya apayrı bir dert. Orjinalı bulmak çok zor ve fiyatı 90-100 lira civarı. 170 lirayı verecek param yok çünkü daha öğrenciyim...

• Yardımcı olacak kimse yokmu factory reset wipe yaptım fakat değişen hiçbirşey olmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Ata

quote:

Orijinalden alıntı: AlamutHaremeyn

Bende baika uygulamalardada var o sorun. Bataryadada şişkinlik var.

Orjinal şarj cihazım kayboldu.gittim avea bayisine sordum irjinal ne kadar diye 70 tl....

Batarya apayrı bir dert. Orjinalı bulmak çok zor ve fiyatı 90-100 lira civarı. 170 lirayı verecek param yok çünkü daha öğrenciyim...

Batarya şişmesi bendede olmuştu samsung garantili olmadığından 90 tl ye birde batarya almıştım

• omrctn1 O kullanıcısına yanıt
    Mümkünse bir arkadaşından pil bulup onunla dene. Başka pilde de aynı problem devam ediyorsa büyük ihtimalle donanımsal bir arıza olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalboran

Mümkünse bir arkadaşından pil bulup onunla dene. Başka pilde de aynı problem devam ediyorsa büyük ihtimalle donanımsal bir arıza olabilir.

Bu kapanma hemen olmuyor. Arada 1 oluyor. Yani 1 gün bende kalmalı. Arkadaşımlada samimi değilim izin vermez

• O zaman batarya alıp denemekten başka çare yok gibi. Gene olmazsa servise verirsin telefonu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalboran

O zaman batarya alıp denemekten başka çare yok gibi. Gene olmazsa servise verirsin telefonu.

İlk aldığımda bu sorun yoktu sonradan oldu. Yazklımdan kaynaklanan bir hata olsaydı en başındada olmazmıydı

• Bana senin sorunun yazılımsal değil, donanımsal gibi geldi, batarya veya başka bir bileşen bozulmuş olabilir. Yazılımsal sorunların büyük çoğunluğu fabrika ayarlarına alarak ve recoveryden wipe işlemleri yapılarak çözülür. Bu işlemi yapmana rağmen aynı sorun devam ettiği için donanımsal olduğunu düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.