Merhaba arkadaşlar s4 ümü alalı 1 seneye yaklaştı çok seviyorum telefonumu ama bugun tuhaf birşey oldu şarja taktık sonra telefon görüşmesi yaptım kapattıgımda şarj olmadığını gördüm başka prizlere taktık birşey değişmedi sonra usb yi pc ye taktım şuan şarj oluyo bu şekilde adaptör daha kullanılmaz mı acaba veya neden böyle olmuştur aynı hataya bidaha düşmiyim
quote:
Orijinalden alıntı: BRO EAGLE
Merhaba arkadaşlar s4 ümü alalı 1 seneye yaklaştı çok seviyorum telefonumu ama bugun tuhaf birşey oldu şarja taktık sonra telefon görüşmesi yaptım kapattıgımda şarj olmadığını gördüm başka prizlere taktık birşey değişmedi sonra usb yi pc ye taktım şuan şarj oluyo bu şekilde adaptör daha kullanılmaz mı acaba veya neden böyle olmuştur aynı hataya bidaha düşmiyim
Adaptor bozulmus adaptoru sarj haricinde surekli prizde takili mi birakiyordun?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: jarath
quote:
Orijinalden alıntı: BRO EAGLE
Adaptor bozulmus adaptoru sarj haricinde surekli prizde takili mi birakiyordun?
Hayır şarj edip çıkarıyodum.. kuzenimde s4 kullanıyor yazlıkta onunkiyle karışmış olabilir o nasıl kullanıyordu bilmiyorum ama bu sabah güzel şarj ediyodu