Şimdi Ara

s40 kullanicisindan

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar sizlere s40 aracim hakkinda memnuniyetsiLiklerim ve begendigim noktalari yazayim kulaktan dolma bilgilere kulak asmayin
    2012 model full paket volvo aracimdan cok memnunum ozellikle yakit konusunda sehirici sakin kullanimda 5,4 gordum en fazla 6 lt yakiyor.ses yalitimi harika atak performans gayet guzel yani o segmentte aylarca arac arastirdim ve volvoda karar kildim hele o zenonlar olsun gercekten etkileyici ama biraz alt takim konusunda muzdaribim biraz sikintili ama vites gecisleri debriyaj felan sukur bana sorun cikarmadi.daha once 5.20 aracim vardi tabiki onun gibi degil olmasinida beklemiyorum ama ayni zamanda benle kuzenim ayni fiyata insigna dizel aldi inanin kutuk gibi arac kalkmiyor yakiti cok fazla ilk bakimda balata degisti vs bir suru sey yani insignada donanim varda cok kof arac kullanan bilir.
    eger volvo su donanim isine onem verse biraZ daha ic guzellesse cok satar
    eger arac hakkinda sorulariniz varsa cevaplayabilir.yardimci olduysam be mutlu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• merhaba bende aynısını kullanıyorum.ilk başlarda kışın da etkisiyle 7,5 litre yakıyordu.şimdilerde artık 10.000 km ye yaklaştı yakıt full şehir içi çok sakin kullanımda hatta vites değiştir okunu görür görmez değiştiriyorum ve 5,4-5,5 litre gösteriyor.hafif sıkıştırmalarımla bu değer 6,0-6,2 litreye kadar çıktı yani fabrika verilerini yakaldım diyebilirim.uzun yol daha kısmet olmadı ne yaktığını bilmiyorum ama sanırım 90-100 km hızla 4,5 litreye kadar düşürürüm.yalıtım,malzeme kalitesi hakketen güzel ve yol tutuş eps ile güvenli korkmadan virajlara hızlı girebiliyorum.parasını ha ediyor.zaten rakipleride aynı fiyata geliyor.tek eksiği ve benim özlemim ototmatik şanzıman :(( keşke olsaydı
  • Ben aracımı satışa çıkardım.Otomatik vites araba lazım birde şu alt takım yüzünden gerçekten soğudum volvodan yoksa s60 alcaktım ama şu alt takımı ford ile bir olmasa çok daha iyi olucak
  • Ben aracımı satışa çıkardım.Otomatik vites araba lazım birde şu alt takım yüzünden gerçekten soğudum volvodan yoksa s60 alcaktım ama şu alt takımı ford ile bir olmasa çok daha iyi olucak
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreunlu3267

Ben aracımı satışa çıkardım.Otomatik vites araba lazım birde şu alt takım yüzünden gerçekten soğudum volvodan yoksa s60 alcaktım ama şu alt takımı ford ile bir olmasa çok daha iyi olucak

Hangi şehirdesiniz? İlan varsa linkini alabilir miyim?
  • İzmir.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-izmir-s40-cok-temiz-87386026/detay/

ilan burda eğer düşünürseniz fiyatta yardımcı olurum
  • alt takımdan şikayetiniz tam olarak nedir acaba öğrenebilirmiyim?yani 40.000 km içinde bir arızamı verdi vs. bunun gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yok arıza değil her s40da olan ses.Ben daha öncesinde bmw araç kullandığım için o ses beni rahatsız etti.Ha o sesten dolayımı satıyorum asla.Sağlık sorunum nedeniyle manuel araç kullanamayacağım mecburen otomatik araç lazım yoksa satmam yani
  • Nasıl bir ses boşluk hissi veren tıkırtılardan mı bahsediyorsunuz acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreunlu3267

İzmir.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-izmir-s40-cok-temiz-87386026/detay/

ilan burda eğer düşünürseniz fiyatta yardımcı olurum

İstanbul içinde bakıyorum ben. Aracınız çok güzel, verebileceğim tutarın biraz üzerinde. Umarım değerinde satarsınız, alan da satan da hayrını görür...
  • ScaniaR420 evet aynen o ses arkadaşım.
    Eğer ciddi alıcı çıkarsa 57.000e kadar bırakabilirim aracı
  • Sizin arabalarınızda da ilk kullanımlarda aracın seside özellikle hızlanmada garipsenecek ses çıkıyormuydu ?
  • nasıl bir ses mesela???
  • merhaba ;
    ben 2. el s40 1.6 D DRİVE almak ıstıyorum ancak merak ettıgım bı kac soru var.
    1- 90 bin km den sonra motor sesinde ne gb bı değişme oluyor?
    2- arabanın aksesuarlarında kullanımdan dolayı bı asınma oluyor mu ?
    3-2. el s40 1.6 d drive alırken nelere dikkat etmeliyim ?
    Şimididen cok tesekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s40ci -- 13 Ağustos 2012; 0:51:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: s40ci

merhaba ;
    ben 2. el s40 1.6 D DRİVE almak ıstıyorum ancak merak ettıgım bı kac soru var.
    1- 90 bin km den sonra motor sesinde ne gb bı değişme oluyor?
    2- arabanın aksesuarlarında kullanımdan dolayı bı asınma oluyor mu ?
    3-2. el s40 1.6 d drive alırken nelere dikkat etmeliyim ?
    Şimididen cok tesekkürler.

90.000 kmden sonra motor sesinde birşey olmuyor.kim söyledi size bunu?
    herhangibir aşınma söz konusu değil kaliteli malzeme kullanmışlar eskime yıpranma olmuyor
    öncelikle motora ve turboya baktırın.sonra kaportasına baktırırsınız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.