Şimdi Ara

Saat başı PC res atıyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ko'dayken pc kendi kendine res atıyo hemde her saat başı yani ben bu oyunu 5 saat onasam 5 defa res atıyo pc kendi kendine

x-trap hata vemiş gibi oluyo ve anında res pff:S

yokmu bunun bi çözümü yaa lütfen çok zor durumdayım yardmlarınızı düşüncelerinizi bekliyorum

şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _SaVaRoNa_07 -- 1 Temmuz 2007; 11:48:29 >

• aynı problem bendede war bende sadece benden kaynaklanan bir problem oldugunu sanıyordum arada xtrap yukuluyor oyuna ıd yzıcam tak res atıyor bi çözümü olmalı hep ızdırap yuzunden bunlar
  • Aynı sorun bende de vardı arkdaşım...Eğer CS 1.6 oynuorsan resin sorunu bu bunu bil...CS 1.6 oynayabilmen için senden bir dosya istior o dosya K.O 'ı engellior...Bu yüzden PC rest atıor....Güvenlği için buda...Eğer onu iptal edersen herşey düzelir...EEEE ben CS 1.6 oynamıom diorsan PC 'ye format at derim
  • Bakın ya pcye format atın öle bi gücünüz yoksa afk olamassınız böle bi çözüm var denetim masasına girin tarih ve saati her mesela 4.55de 4.45 35 de sizer kalmış 1e alın ama uygula demeyi unutmayın
    Bölede olur ama en iyisi FORMATT
  • ya viruslerden oluyo bu format attım yine olmadı
  • kasayı yan yatır derim ben
  • bakın cvp su sakın format falan atmaya kalkmayın msn plus varsa silin res atın duzelir

olay bu kadar
  • KESİNLİKLE MSN PLUSDAN KAYNAKLANIYOR....
  • ewt beyler olay çözldü msn plus ı sildim sorun bitti

peki acaba neden?
  • kankalar aynı sorun bendede var bi çözüm buldum.sorun msn plusdanda olabilir ama sorun bilgisayarın saatinden kaynaklanmaktadır. ben pcnin saatini dksı 00 geldiğinde geri alıyorum res falan atmıyo.o yüzden pcnin saatiyle oynamak zorunda kaldım.tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4_eVeR_K.O

KESİNLİKLE MSN PLUSDAN KAYNAKLANIYOR....

msn plus Wb . Wb Wb.. siLdik yine oLmadı (avaz avaz bağırma).
  • Bendede bu sorun vardi konu açmistim bi arkadas msn plusu sil olur dedi, msn plusu sildim suan cok rahatim hiç bi problem yok, konuyu açan arkadas pcinde msn plus varsa sil ve ole dene eger gene olmassa mecburen saatini devamli sifirlicaksin saat dolmadan :) mesela saat 12: 58 ise sen onu ayarlayip 12:00 yapman lazim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irfanCLK -- 4 Temmuz 2007; 10:36:39 >
  • Bazı eklentiler yapabiliyor.
    Msn plus - discovery gibi ..
    Her saat atması xtrap yüzünden olduğunu gösterir.
    Format atabilirsin veya yukardaki arkadaşın önerisini yapabilirsin.
    Eğer hep atarsa xtrap değil , fan kaynaklıda bir sorun olabilir.
    Kısaca herşeyin basit çözümü bence formattır.

İyi geceler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.