Şimdi Ara

Sabah kalkınca bulanık görme ve baş ağrısı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. İlk defa bu sabah başıma geldi veya ilk defa bu sabah fark ettim. Kalkıp elimi yüzümü yikadim ve telefonda gelen mesajı okurken zorlandığımı fark ettim. Bahsettiğim bulanık görme göz bozukluğu olan değil. Gözlük kullanıyorum hali hazırda ve gözümde gözlük de vardı ama okurken görüş açımın çeşitli bölgeleri silikleşiyordu. Tuhaf bir his yani anlatması güç. Aynı zamanda baş ağrısıyla uyandım ve alakası var mı bilmiyorum çünkü sıkça başı agriyan bir insanım.

Aradan 1 saat falan geçince düzeldi ama merak ettim. Başına gelen var mı? Ciddi bir durum mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr. solucan -- 5 Eylül 2020; 20:31:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Az uyuma, uykusuzluk ya da stres durumu yaşadınız mı? Belki bu dediklerimden biri etkilemiş olabilir. Kendinizi yormayın, streslenmeyin ve dinlenin fırsat buldukça. Ciddi bir durum olduğunu düşünmüyorum, insan zorlanınca sorun yaşayabiliyor. Tekrar yaşarsanız doktora gitmeniz yarar sağlayacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wacom Intuos

Az uyuma, uykusuzluk ya da stres durumu yaşadınız mı? Belki bu dediklerimden biri etkilemiş olabilir. Kendinizi yormayın, streslenmeyin ve dinlenin fırsat buldukça. Ciddi bir durum olduğunu düşünmüyorum, insan zorlanınca sorun yaşayabiliyor. Tekrar yaşarsanız doktora gitmeniz yarar sağlayacaktır.
    Hocam evet uyku düzenim epey bozuldu bu ara ve stres de var ama bunların olduğu geçmiş dönemlerde yaşamamıştım bu tarz bir şey.

Yanlış anlamayın korkum korona falan değil yaşım itibariyle, korkum tansiyon ve gözle alakalı ciddi bir sorun olmasi

İlginiz için teşekkürler

• Vertigo göz kırpmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Vertigo göz kırpmış.
    Helal olsun

• bende sürekli olur bu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.