Şimdi Ara

Sabah Sabah Trafikte Yaşadığım ilginç olay

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün sabah uyandım ve işe gitmek için arabaya binip, yola koyuldum. Yolda giderken dar bi sokakta bir arabanın hafif aynasına vurdum ama ciddi bir şey olmadığı belliydi. (Araçta hareket halindeydi) Neyse ben ana yola bağlandım gitmeye başladım. 40 saniye sonra aynı araba yanaştı. El, kol yapıp “çek lan sağa” dedi. Geç geliyorum dedim. Velhasıl adamla kenara çektik. Adam zayıf 1.75 boylarında bende 1.85 90 kilo kadarım. Adam araçtan inerken sinirli sinirli indi. Bende araçtan indiğimde adam biraz çekindiğini vücut dilinden anladım.

Bana dediği laf neden vurup kaçıyorsun? Az önce bana bağıran adamdan eser yok. Dedim ki ufak bir ayna vurması önemli bişey değil isterse sanayiye gideceğimizi söyledim neyse helalleştik ayrıldık.

Aklıma takılan şu arkadaşlar, günümüzde yaşanan olayları az çok biliyorsunuz. Trafikte tanımadığın insana bağırmak çağırmak nedir en başta? Belki ben psikolojik sıkıntıları olan biriyim ? Belki silah çekicem sana ? Belki çok egoluyum sopa ile inip “ hayırdır lan sen bana çek şan sağa diyebiliyorsun” diyerek adamın ağzını burnunuda kırabilirim.

Trafikte kimin ne çıkacağı belli olmayacağı gibi arkadaş benim cüssemi görünce geriye sardı. Belkide pısırık biri olsam üstüme yürüyecekti. Belkide başka bişeye olan sinirini, benden çıkaracaktı.Memleketteki herkes bir sinirli, agresif.

Ayna çarpışmasında devam etmiş olmam konusunda bazı arkadaşlar beni haksız bulabilir ancak 10km hız ile ufak sürtmüş bir aynanın çok bişey fark ettirmeyeceğini düşündüğüm için durmadım. Bi yandanda adamın tavrını kenara bırakırsak benim gitmemde biraz ayıp mı oldu diye düşünmedimde değil.

• birader sen kendini iskandinav ülkelerinde falan sandın galiba

bu olay hiç de "ilginç" falan değil

• Garip sizin için baya normal ama benim başıma ayda yılda bir geldiği için anormal. Böyle şeyleri normalleştirmekte ayrı bir olay “bilader”
  • Özet: Türkiye'ye hoş geldiniz.

• Tamam tersinide düşünebilirsiniz ya adam dediğiniz gibi biri çıksaydı, yani ufacık sürtme faciaya sebep olsaydı? Olaya sadece kendi açınızdan mı bakıyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bunu hiç anlamıyorum.Millet karşısındakinin kim olduğunu anlamadan anında kavga etmeye meyilli.Bu güven nereden geliyor gerçekten anlamak güç.

• Mal canın yongasıdır.

Sen resmen aynaya vurup kaçmıssın.Bunjn hafif veya ağırı olmaz.Kusura bakma sen suçlusun burada

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 9unkarekoku 9 kullanıcısına yanıt
    Haklısınız aslında dediğiniz gibi olabilirdi. Özellikle esenyurt gibi bi yerde..
  • yapmacikinsan0 Y kullanıcısına yanıt
    Kaçmadım dediğim gibi ufak bir şey olarak düşündüm. Kaçma gibi bir isteğim olsaydı arkadaş zaten beni yakalaması imkansızdı. Kaçabilirdim. Aynasındada ufak bir çizik bile yoktu tıpkı bende olduğu gibi. Hata payım var yok değil ancak tavır hoş değil yada ben fazlasıyla sakin ve medenice yaklaşmaya çalıştığım için karşıda ki kişinin lanlı bir şekilde konuşması canımı sıktı.

Anlaşılan o ki hasar hiç olmasada benim sanırım en başında durup, kusura bakmayın demem gerekirdi. Bana göre sonuçta hasar yoktu ancak kişi için çok önemli olabilir haklısınız.
  • adamın size nasıl tepki vermesini bekliyordunuz.araba ile kovalarken "beyefendi lütfen 2dk sağa cekermisiniz" demesini filanmı? tabiki sinirli davranıcak.en azindan bir sorun cıkmakiş siz ona bakın.malum ülke şartlari.siktirik bir ayna yüzünden neler neler olabilirdi

• adamın arabasına sürt geç özür bile dilemeden git, ilginç olan sensin

• Adam haklı sinirlenmekte vurup gitmişsin, bi dur bi pardon de sonra bak bir şey var mı diye.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.