|
Sabah Sabah Trafikte Yaşadığım ilginç olay
-
-
birader sen kendini iskandinav ülkelerinde falan sandın galiba
bu olay hiç de "ilginç" falan değil
-
Garip sizin için baya normal ama benim başıma ayda yılda bir geldiği için anormal. Böyle şeyleri normalleştirmekte ayrı bir olay “bilader” -
Özet: Türkiye'ye hoş geldiniz.
-
Tamam tersinide düşünebilirsiniz ya adam dediğiniz gibi biri çıksaydı, yani ufacık sürtme faciaya sebep olsaydı? Olaya sadece kendi açınızdan mı bakıyorsunuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de bunu hiç anlamıyorum.Millet karşısındakinin kim olduğunu anlamadan anında kavga etmeye meyilli.Bu güven nereden geliyor gerçekten anlamak güç.
-
Mal canın yongasıdır.
Sen resmen aynaya vurup kaçmıssın.Bunjn hafif veya ağırı olmaz.Kusura bakma sen suçlusun burada
Haklısınız aslında dediğiniz gibi olabilirdi. Özellikle esenyurt gibi bi yerde.. -
Kaçmadım dediğim gibi ufak bir şey olarak düşündüm. Kaçma gibi bir isteğim olsaydı arkadaş zaten beni yakalaması imkansızdı. Kaçabilirdim. Aynasındada ufak bir çizik bile yoktu tıpkı bende olduğu gibi. Hata payım var yok değil ancak tavır hoş değil yada ben fazlasıyla sakin ve medenice yaklaşmaya çalıştığım için karşıda ki kişinin lanlı bir şekilde konuşması canımı sıktı.
Anlaşılan o ki hasar hiç olmasada benim sanırım en başında durup, kusura bakmayın demem gerekirdi. Bana göre sonuçta hasar yoktu ancak kişi için çok önemli olabilir haklısınız. -
adamın size nasıl tepki vermesini bekliyordunuz.araba ile kovalarken "beyefendi lütfen 2dk sağa cekermisiniz" demesini filanmı? tabiki sinirli davranıcak.en azindan bir sorun cıkmakiş siz ona bakın.malum ülke şartlari.siktirik bir ayna yüzünden neler neler olabilirdi
adamın arabasına sürt geç özür bile dilemeden git, ilginç olan sensin
-
Adam haklı sinirlenmekte vurup gitmişsin, bi dur bi pardon de sonra bak bir şey var mı diye.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
birader sen kendini iskandinav ülkelerinde falan sandın galiba bu olay hiç de "ilginç" falan değil |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X