HDD açıldığında "Boot Disk ..." hatası ile karşılaştım. Fdisk yaptığımda ise sabit disk sorunu ile karşılaştım. Partion olmadığını gördüm. kabloları tekrar söküp takdım. Tekrar denedim ama bir türlü çözededim Hiren's Boot cd ile partion menülerini kullandığımda hatalar alıyorum. Bu sorunu nasıl düzeltirim. HDD önemli bilgilerim var nasıl kurtara bilirim.
Yardımlarınız için teşekkürler
Bir kaç soru; 1-Bios ta HDD yi görebiliyormusun? 2-Yeni bir HDD yada optik sürücü (CDRW/DVDRW) taktın mı? 3-Yani en son ne gibi bi işlem yaptın? (Virus bulaşmamıştır umarım)
Bi De Hdd'nin Markası ne..?Yeni Çözdüm Buna Benzer Bir Sorunu..Seagate Benimki.
HDD QUANTUM 15 GB Biosta Görüyorum CD takılı idi ve başka HDD takdım onunla açtığımda yine Aygın Yöneticisinde gördü ama Bilgisayarımda görünmedi
Şimdi yaptığın işlemi bi türlü anlamadım Çalışan bir sisteme 2. bir HDD takıp bilgisayarımda onu mu göremiyosun?
Şimdi HDD çalışmayınca Başka bir sisiteme o Çalışmayan HDD takdım. Orada Biosta gördü daha sonra sistem açıldı aygın yöneticisindeki sabit diske baktım oradada HDD gördü ama BİLGİSAYARIM tıkladığımda ise hdd göremedim. Fdisk dediğimde ise ise geçerli sürücü ile kendi HHD me ulaşıyorum. Buradan Kendi HDD seçip birinci bölüm oluştur dediğimde ise biraz bekliyor ve Dost bölümü oluşturulacak yer yok diye bir mesaj alıyorum. Yani FDİSK yapamıyorum.
Bir ihtimal chkdsk /R komutu ile bunu düzeltebilirsin...Daha önce benim de başıma bir çok kere geldi bu olay...