Şimdi Ara

sabit teyp hırsızlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aracın gövdesinde bulunan orjinal sabit teyplerin çalınmasına karşı nasıl bir önlem alabiliriz? Bu tarz teypler yani fabrikadan orjinal olarak gelen ve kafası çıkmayan modeller hırsızların ilgisini çekiyor mu?

• Teyp hırsızlığımı kaldı. Kimin işine yarar oem teyp millet elektrikçilerde tesisatçı larda android multimedya lı orjinal araca uyumlu olan teybi taktıklarmı orjinali bile düklanda bırakıyorlar almıyorlar..

Elektrikçilerde tesisatçı larda yüzlerce oem teyp olur iste samimiysen bedava bile verir bir işine yaramaz alan olmaz çünkü.. Milletin bıraktığı teyp ler.

Bu devirde arabanın farı, aynası para ediyor teybi değil. Bir far ayna arabasına göre değişir 5 bin tl den başlar 15-20 bin tl lere kadar çıkıyor.. Kim ne etsin oem 100-200 tl lik teybi..
  • 2019 corolla da çok dikkat çekiyor üzerine güneşlik koyuyorum cama asmak yerine baya kapatıyor bilmeyen biri fark edemez ama daha önceden bilen biri yine girip alır malesef

Hırsızlar para edecek modellerin ekranlarını çalıyorlar sonradan takılan para etmeyecek ekranlarla pek uğraşmazlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 22 Mart 2020; 11:30:59 >
  • Teyp hırsızlığımı kaldı. Kimin işine yarar oem teyp millet elektrikçilerde tesisatçı larda android multimedya lı orjinal araca uyumlu olan teybi taktıklarmı orjinali bile düklanda bırakıyorlar almıyorlar..

Elektrikçilerde tesisatçı larda yüzlerce oem teyp olur iste samimiysen bedava bile verir bir işine yaramaz alan olmaz çünkü.. Milletin bıraktığı teyp ler.

Bu devirde arabanın farı, aynası para ediyor teybi değil. Bir far ayna arabasına göre değişir 5 bin tl den başlar 15-20 bin tl lere kadar çıkıyor.. Kim ne etsin oem 100-200 tl lik teybi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmoon34 -- 22 Mart 2020; 11:44:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkmoon34

Teyp hırsızlığımı kaldı. Kimin işine yarar oem teyp millet elektrikçilerde tesisatçı larda android multimedya lı orjinal araca uyumlu olan teybi taktıklarmı orjinali bile düklanda bırakıyorlar almıyorlar..

2017 yılında 50 liralık kamasonic marka teybi otopark da çaldılar... arabayı gece tanıdık birinin otoparkında bırakmıştım sabah gittiğimde teyp yerinde yoktu.. teyp sabitti kafa çıkmıyordu araba 1990 model doğandı... kapısı kolay açıldığı için tercih etmişlerdir mutlaka adam belki 10 liraya satıp bally alacak.. fakat oem teybe de göz koyarlar mı işte teyp önemli değilde arabanın camını falan kıracaklar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adolf Hitler 88 -- 22 Mart 2020; 12:4:36 >

• iç denetim sistemi olan (hareket sensörlü) bir alarm taktırmak fayda sağlayabilir.
  • Bu işlerde oturduğunuz mahalle semtte mühim normal semtlerde çalmazlar ben daha oem teybim çalındı diyen birini ne gördüm ne duydum.

Evet eskiden 90 lı larda araçlarda teyp olmaz yada ollan teyp de uyduruk kıytırık 3.5 lik bir teyp olurdu haliyle hepimiz vatandaş gider kenwood alpine pionner v.b teypler alırdık onunda bir hırsızlarda pazarı olurdu çünkü o teyp ler universal di her araca uyardı . Ama o devir biteli asırlar oldu..

Şimdiki oem teyp çalsa hiç bir araca uymaz ancak içinde çıkan araca uyar.. Şimdiki araçlarda teyp lerde code falanda var hadi onuda kırarlar belkide değermi.. Kim ne yapsın oem teypi..

Dediğim gibi girin bir tesisat çıya elektrikçiye bir köşede üst üste yığma durur... Araca uyumlu multimedya falan takılmıştır eski teybi de orda araç sahibi işine yaramıycağı için bırakmıştır falan..
  • quote:

Bu işlerde oturduğunuz mahalle semtte mühim normal semtlerde çalmazlar ben daha oem teybim çalındı diyen birini ne gördüm ne duydum.

Evet eskiden 90 lı larda araçlarda teyp olmaz yada ollan teyp de uyduruk kıytırık 3.5 lik bir teyp olurdu haliyle hepimiz vatandaş gider kenwood alpine pionner v.b teypler alırdık onunda bir hırsızlarda pazarı olurdu çünkü o teyp ler universal di her araca uyardı . Ama o devir biteli asırlar oldu..

Şimdiki oem teyp çalsa hiç bir araca uymaz ancak içinde çıkan araca uyar.. Şimdiki araçlarda teyp lerde code falanda var hadi onuda kırarlar belkide değermi.. Kim ne yapsın oem teypi..

Dediğim gibi girin bir tesisat çıya elektrikçiye bir köşede üst üste yığma durur... Araca uyumlu multimedya falan takılmıştır eski teybi de orda araç sahibi işine yaramıycağı için bırakmıştır falan..
    Doğrudur tabii ki işe yaramaz ama allahın tinercisi bunları düşünmez... 10 lira için adam kesecek tipler var.. 1 bally parası onlara yetiyor belki okutabilirim 10 kağıda diye düşünebilirler dedim.. O semt yani teybin çalındığı iyi bir semtti diyebilirim.. Gerçi burada Antalya da semt farkı yok burada fazla miktarda malum guruptan adam var doğudan göç var.. şehrin %40'ı belki bunlar diyebilirim..

• teyp çalan var mı hala?
  • Sabit teyp genelde siparişle çalınır.
  • Çalmak isteyen teybe baknmaz zaten tam aksine teyp arabada şu anda en son para edicek şey.. Hani burda kimseyede fikir olmasın diye yazmıyorum ama basit elle bile sökülebilicek bazı parçalar teyp den yüz kat pahalı ve değerli araba içinde..
  • Ufak ama pahada ağır, kolay sökülebilen ne varsa çalınıyor. BMW ekranları, Seat Leon farları vb.
  • quote:

Orijinalden alıntı: temlik

teyp çalan var mı hala?
    var var en son 2017 de kamasonic teyp çaldırdım sıfırı 50 kağıttı

aha bu teyp 10 - 20 kağıt eder bence lo, bunu çolam da, bally alam diye çalıyorlar

Kafası çıkan yedek pioneer teyp var elimde orjinal blaupunkt yerine onu takmaya karar verdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adolf Hitler 88 -- 22 Mart 2020; 15:40:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adolf Hitler 88

var var en son 2017 de kamasonic teyp çaldırdım sıfırı 50 kağıttı

aha bu teyp 10 - 20 kağıt eder bence lo, bunu çolam da, bally alam diye çalıyorlar

Kafası çıkan yedek pioneer teyp var elimde orjinal blaupunkt yerine onu takmaya karar verdim

Alıntıları Göster
    orjinal sabit denmiş onu merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: temlik

orjinal sabit denmiş onu merak ettim.

Alıntıları Göster
    konsola entegre oem teyplerden bahsediyorum hani cikartinca normal teybi donusturucu parca kullanarak takabiliyoruz fiat ford falan gibi araclarin on konsolundaki sabit parca seklinde olan stok teyp yani baska model arabaya uymaz pin ister falan ama 50 liralik dandik kamasonic caldirmistim ister istemez o sabit parcaya bile birsey sanip da tenezzul ederler mi acaba diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adolf Hitler 88 -- 22 Mart 2020; 23:54:47 >
  • Teyip hırsızlıgı eskisi gibi yok.Ama buralarda su saatini bile çalıyorlar
  • quote:

Teyp hırsızlığımı kaldı. Kimin işine yarar oem teyp millet elektrikçilerde tesisatçı larda android multimedya lı orjinal araca uyumlu olan teybi taktıklarmı orjinali bile düklanda bırakıyorlar almıyorlar..

BMW'lerin ekranlarına öyle bir dadanıyorlar ki...
  • emrcnd E kullanıcısına yanıt
    Yazdıklarını malum kişilerin de okuma olasılığı var..Tedbir gizli olandır bence,kaldı ki onlar hangi araçta ne donanım var bizlerden çok daha iyi biliyorlardır..
  • Teybi bilmem ama geçen benim arabanın sol yan aynayı çaldılar içindeki rezidansta gitti . Yani demem o ki her şeyi çalıyorlar.
  • goodorevil kullanıcısına yanıt
    Bmw lerin aynaları çok çalıyorlardı içerdede ekran ve direksiyon..

Bu devlrde parça çok değerli özlelikle en çok çalınam parçalar kaza anında en çok hasar gören parçalardır.. başda airbagler ve trim parçalar, dış aynalar, artık yeni nesil araçlarda farlar geliyor..

Yeni seat leon ların bir ara deli gibi ön farlarını çalıyorlardı.. Bizim burda 3 tane leonun ön farını çaldılar..

Yani demem o ki teyp meyp bitti o devirler. Kafası güzel tinerci girerse oda kader kısmettir sen saklasamda oem teyp orda biliyordur gene girer aracına kaderde varsa olur..

Benim yıllar önce vectramda kadıköyde arka kelebeği patlatmışlardı bagajı içerden açmışlar bakmışlar torpidoyu açmışlar bir şey bulamayınca gitmişler.. Herhalde laptop, tablet yada yükde hafif pahada ağır bir şeyler bakdılar bulamayınca gittiler...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.