Arkadaşlar 18 yaşındayım. Saçlarım kısayken hiçbir sorun yok ama geçen sene saçlarımı uzatmıştım ve aşırı derecede dökülüyordu test kitaplarının arasından çıkıyordu falan yastıkta sabah saçlar oluyordu hep. Şimdi yine saçlarımı uzatmaya başladım ve eskisi kadar olmasada az çok dökülmeye başladı.
Biraz daha uzadıktan sonra yine geçen seneki gibi dökülecek diye tahmin ediyorum. Bunu engellemek için ne yapabilirim?
TŞK.
bulabilirsen defne sabunu( zeytinyağlı olsun).
anladığım kadarıyla öss'ye çalışıyorsun. büyük ihtimalle stresten dökülüyordur...
quote:
Orijinalden alıntı: QamiQaze
anladığım kadarıyla öss'ye çalışıyorsun. büyük ihtimalle stresten dökülüyordur...
Ama şöyle diyeyim geçen sene Temmuzda başladık öss'ye çalışmaya o zamanlarda dökülüyordu uzunken saçlarım. Kısa olduğu zamanlarda hiçbirşey yoktu.
quote:
Orijinalden alıntı: Ahmet_Uzuncelebi
Ama şöyle diyeyim geçen sene Temmuzda başladık öss'ye çalışmaya o zamanlarda dökülüyordu uzunken saçlarım. Kısa olduğu zamanlarda hiçbirşey yoktu.
Alıntıları Göster
kafayı kazıt o zaman hiç dökülmez
quote:
Alıntıları Göster
sabun mabun hak getire, dayı tarafı ya da baban kel ise işin bitti. sen de kel olacaksın. alışmaya çalış. ya da saç ektirirsin. mis gibi. ailede kel yoksa durum daha da vahim.
quote:
Orijinalden alıntı: the_cooler_king
sabun mabun hak getire, dayı tarafı ya da baban kel ise işin bitti. sen de kel olacaksın. alışmaya çalış. ya da saç ektirirsin. mis gibi. ailede kel yoksa durum daha da vahim.
Alıntıları Göster
sarımsak sür o saç çıkartır hemde
ben saç ektirecem ilerde.enseden alıp koyulan varya ondan
quote:
Orijinalden alıntı: ~Lion King~
sarımsak sür o saç çıkartır hemde
ben saç ektirecem ilerde.enseden alıp koyulan varya ondan
Alıntıları Göster
Yaw öyle değil anlatamadım sanırım.
Babam kel değil, saçımda bir bölgede falan dökülmede yok sarımsak sürmek için. Saçlarımı uzatıyorum ve saçım dökülüyor öyle kel olacak gibi değil kendimi ifade edemedim ama.
quote:
Babam kel değil, saçımda bir bölgede falan dökülmede yok sarımsak sürmek için. Saçlarımı uzatıyorum ve saçım dökülüyor öyle kel olacak gibi değil kendimi ifade edemedim ama.
Alıntıları Göster
Bakıyorum hemen alışmışsın kelliğe. İşte budur. Kendiyle barışık birey en birey bireydir.
quote:
Alıntıları Göster
sacların güçsüzdür o zmn. bakım kramleri falan war onlardan sur belki fayda eder.
wallaha ben 17 yasındayım dayı tarafıda baba tarafıda kel. sarmısak zeytinyağı defne hiç birşey fayda etmedi. şimdi bi tane şampuan kullanıyorum. o dökülmeyi engelledi ama yenisi cıkmıo. ilerde ektiricez artık...
quote:
Orijinalden alıntı: anilkan
sacların güçsüzdür o zmn. bakım kramleri falan war onlardan sur belki fayda eder.
wallaha ben 17 yasındayım dayı tarafıda baba tarafıda kel. sarmısak zeytinyağı defne hiç birşey fayda etmedi. şimdi bi tane şampuan kullanıyorum. o dökülmeyi engelledi ama yenisi cıkmıo. ilerde ektiricez artık...
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: anilkan
Bak işte, eleman nasıl barışmış kendiyle.. Dünyanın sonu değilya.
quote:
Bakıyorum hemen alışmışsın kelliğe. İşte budur. Kendiyle barışık birey en birey bireydir.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: the_cooler_king
Sabır.
Kardeşim anlatamıorum galiba. Sülalede kimse kel değil. Rahmetli dedemlerin bile saçları gençliğindeki gibiydi vefat ettiklerinde. Sağol bana bunu yazdırıpta duygulandırdığın için.
quote:
quote:
Sabır.
Kardeşim anlatamıorum galiba. Sülalede kimse kel değil. Rahmetli dedemlerin bile saçları gençliğindeki gibiydi vefat ettiklerinde. Sağol bana bunu yazdırıpta duygulandırdığın için.
Alıntıları Göster
Kafa şeklin güzelse dert etme kelliği..
quote:
Orijinalden alıntı: Mit Ajanı
Kafa şeklin güzelse dert etme kelliği..
Alıntıları Göster
Kellik diyenlere hala burdan saygılarımı sunuyorum ve bir insan neden okuduğunu anlamaz diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum.
quote:
quote:
Sabır.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Ahmet_Uzuncelebi
quote:
Sabır.
Nur içinde yatsınlar. Ben dedemleri göremedim bile.
Neyse. madem bu kadar yazdık şimdi ciddiye koşalım. Senin yaşta normalden fazla saç dökülmesi normaldir, hele uztaıyosan. Ben 7 yıldır saç uzatıyom, ara ara kestiriyom falan tabii ki uzayan saçın, kısa saça göre kopma olasılığı daha fazaldır. Bazıları kopan saçını dökülüyor sanar ve korkarlar. Korkmaya gerek yok.
bak hem irahmetli deden ve dayıların da kel değilmiş benden sana tam garanti, kel olmayacan. Tamam mı. Anlaştık mı.
quote:
quote:
quote:
Sabır.
Neyse. madem bu kadar yazdık şimdi ciddiye koşalım. Senin yaşta normalden fazla saç dökülmesi normaldir, hele uztaıyosan. Ben 7 yıldır saç uzatıyom, ara ara kestiriyom falan tabii ki uzayan saçın, kısa saça göre kopma olasılığı daha fazaldır. Bazıları kopan saçını dökülüyor sanar ve korkarlar. Korkmaya gerek yok.
bak hem irahmetli deden ve dayıların da kel değilmiş benden sana tam garanti, kel olmayacan. Tamam mı. Anlaştık mı.
Alıntıları Göster
Zaten normal zamanda saçlarım dökülmüyor öyle bir sorunum yok. Sadece uzattığım zamanlarda sanırım bakımsızlıktan vs dökülüyor. Her gece yıkıyorum saçlarımı ama bakım kremleri falan war onlardan almak lazım sanırım.
quote:
quote:
quote:
Sabır.
Alıntıları Göster
Hocam proscar diye bir ilaç var onu al. bir hapını 5e bölüp hergün kullan. Benim acayip saçım dökülüyordu yaklaşık bir buçuk yıldır kullanıyorum şu an durdu hemde şaçlarım çoğalmaya başladı. Testlerde 5% yan etkisi çıkmış ama bende bir etkisi olmadı. Eğer gerçekten istiyorsan kullan
quote:
Orijinalden alıntı: Egguzel
Hocam proscar diye bir ilaç var onu al. bir hapını 5e bölüp hergün kullan. Benim acayip saçım dökülüyordu yaklaşık bir buçuk yıldır kullanıyorum şu an durdu hemde şaçlarım çoğalmaya başladı. Testlerde 5% yan etkisi çıkmış ama bende bir etkisi olmadı. Eğer gerçekten istiyorsan kullan
Alıntıları Göster
üzülme kadınlar kel erkekleri daha çekici buluyorlarmış.
kendinle barışık ol problem olmaz
quote:
Orijinalden alıntı: --duhan--
üzülme kadınlar kel erkekleri daha çekici buluyorlarmış.
kendinle barışık ol problem olmaz
Alıntıları Göster
Kafayı yeni doğmuş buzaya yalattır [ denenmiştir ] yeni doğan buzanın dili tırtıklı olduğu için gözenekleri açıyor ve saç çıkıyor
quote:
Orijinalden alıntı: NuTeRX
Kafayı yeni doğmuş buzaya yalattır [ denenmiştir ] yeni doğan buzanın dili tırtıklı olduğu için gözenekleri açıyor ve saç çıkıyor
Alıntıları Göster
kesinlikle stres.gecen sene uzunken 1-2 tel dokulurdu simdi kisa 5-6 tel dokuluyor her elimi kafama attigimda.bu öss'nin gelmişini geçmişini ... incelemek lazım