Şimdi Ara

Saçlarımı Nasıl Böyle Yapabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
0
Favori
11.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • saçlarımı resimdeki gibi yapmak istiyorum
    nasıl kestirmeliyim, hangi ürünleri kullanmalıyım yardımlarınızı bekliyorum

• papaz gebi uzatıcan başka yapıcak bişey yok uzayınca alırsın bu resmi berbere gösterirsin olur biter bakma çocuk conti yakışmış
  • hergün saçlarıın yıka uzasın

sonra bu resmi telefonuna at ( olursa ) yada cıkar resmi götür berbere göster yapsın
  • tahminen ne kadar uzaması lazım kaç cm
  • vallahi onun için ne desem yalan olurda baya bi uzat işte sen enselerin kapansın en azından zaten sen git berber mevzuyu anlarsa ona göre keser saç uzayınca böyle olur bu saç kesimin uzamış hali
  • sadece saç uzatmayla iş bitiyormu başka bişey kullanmam gerekmezmi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yahu uzat gitsin zaten alacağı şekil odur eğer çok kıvırcık değilsen..
  • hayır çok kıvırcık değil
  • Arkadaşlar Bende Bişey Soracam..Bugün Hafiften Saçı Kestircem Sadece AraMakas Desem Berbere Nasıl Bir Şekil Verir Yada İlk Az Kes Sonra Bi Aramakas Mı Al Diyeyim?
  • Bende saçımı uzatıyorum.

Hedefim ;

• saçlarım sık olumsuz etkisi olurmu
    bide çok düz değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosun91 -- 23 Aralık 2008; 14:42:37 >
  • Bende Aynı Saç Modelini Yapıyorum Çook Hoşuma Gidiyor onu Yaptırmak İçin Önce Saçlarını İyicene Uzatıcan Ensen Kulaklaın Ve Ön Taraftaki Kahküller Gözünü Geççek Ondan Sonra Resmi Alıp İyi bir Berbere Gidip Ona Göre Saçına Kat Attırıcan Kestirmicen Saçının Alt Taraflara Kat Attırıcan Önleri Dümüz Yapıp Uzamasını beklicen Sonra Hep Fön Çektiricen ve Osis Kullanıcaksın Ama Berberine Dikkatli Seç Derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Memiko65 -- 23 Aralık 2008; 14:51:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tosun91

saçlarım sık olumsuz etkisi olurmu
    bide çok düz değil

Saçların sıksa yıkadıktan sonra kabarır. Ara makası attırıp biraz seyrekleştirebilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alkan34

Bende Aynı Saç Modelini Yapıyorum Çook Hoşuma Gidiyor onu Yaptırmak İçin Önce Saçlarını İyicene Uzatıcan Ensen Kulaklaın Ve Ön Taraftaki Kahküller Gözünü Geççek Ondan Sonra Resmi Alıp İyi bir Berbere Gidip Ona Göre Saçına Kat Attırıcan Kesitmicen Alt Taraflara Kat Attırıcan Öneri Dümüz Yapıp Uzamasını beklicen Sonra Hep Fön Çektiricen Se Osis Kullanıcaksın Ama Berberine Dikkatli Seç Derim

kat attırma derken biraz daha açıklarmısın
  • Aman kardeş iyibir berbere git.Bizim burda bitanesine gittim.Ara makas al dedim saçım baya uzundu.Adam öyle bir yaptıki aynada gülmekten kendimi alamadım.Naptın dedim.böyle dedi.bari 3 e vurda berber olduğunu anlayayım dedim.çok küfrettim.5 aydır uzatıyorum kulak memesi hizasına geldi.2 ay daha uzatıp yukarıdaki resim gibi saçımı kertirecem(inşallah).sanada tavsiye ederim.2 günde bir saçını yıka.Head and Shoulders şampuanını tavsiye ediyorum saç tipine göre beğen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: furkito

Aman kardeş iyibir berbere git.Bizim burda bitanesine gittim.Ara makas al dedim saçım baya uzundu.Adam öyle bir yaptıki aynada gülmekten kendimi alamadım.Naptın dedim.böyle dedi.bari 3 e vurda berber olduğunu anlayayım dedim.çok küfrettim.5 aydır uzatıyorum kulak memesi hizasına geldi.2 ay daha uzatıp yukarıdaki resim gibi saçımı kertirecem(inşallah).sanada tavsiye ederim.2 günde bir saçını yıka.Head and Shoulders şampuanını tavsiye ediyorum saç tipine göre beğen.

ben o yüzden berberle kavga ettim
    ama yeni berber güzel

• Bende böyle birşey yapmak istiyorsun sanıp girdim. O çok kolay git adam gibi kuaföre yapsın. Ben bundan istiyorum. Hayatımdaki tek hedefim.

Asıl istediğim model en alttaki 3 şekil. Ama üsttekilerde olabilir. Kabulümdür.
    Biliyorum bu imkansız ama teknoloji yıkansada yatakta ters yatılsada şekli bozulmayan saç üretmeyi başarır umarım. Böyle kanseri yenmek gibi boş işlerle uğraşıyorlar. Şunla uğraşsınlar biraz

Bu da olabilir hoş duruyor. Dağnık saçı her zaman sevmişimdir.

Sanırım en yapılası abartısız model bu. Ama ben diğerlerini istiyorum

Asıl istediğim model Arkadan

Önden

Çaprazdan profil

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.